wyjątkowy wieczór - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » wyjątkowy wieczór

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: wyjątkowy wieczór

Drogie Panie,

Znów zwracam sie z prośbą o pomoc! W ten weekend wkoncu bede sam z moja kobieta w domu. Mamy po 21 lat oboje studiujemy a razem jestesmy dopiero od 1,5miesiaca. Ja informatykę w Warszawie ona psychologię w Lublinie. Piszę to abyscie z dobrej chęci popowiedziały mi kilka szczegółów. Nie organizuje tego wieczoru po to by sie z nią kochać bo oboje chcemy poczekać ale wyjdzie jak wyjdzie.

Zatem, moja ukochana wraca pozno z uczelni. Chcialbym zorganizować dla nas mily wieczór. Mam na mysli kolacje ze świecami, kwiaty, mały upominek.
Na kolacje chaiłbym zrobic sphagetti carbonara do tego na deser tiramisu ktore sam zrobie. Wiem nie jest to szczyt wyniosłości ale nie chce spieprzyć tej kolacji. Planuje kupic martini, mylę, że bedzie pasowalo do reszty. Do tego jakiś ciekawy film.

Co sądzicie o moim pomyśle? Bedzie zaskoczona? A może zachwycona? Prosze poprawcie lekko moje plany jeśli coś jest nie tak chce zeby ten wieczor byl dla niej wyjątkowy pod kazym wzgledam ! Może coś podpowiecie ?:D Liczę na was !

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wyjątkowy wieczór

Dowiedz się najpierw czy lubi martini i romantyczne kolacje- niektóre kobiety wolą kebab i piwo:P

3

Jak słodko smile Jeśli jesteś pewien, że to jej będzie smakować to jest super.

4

Hmm raczej to standardowe. Zostaw to na później wink Idź z nią na miasto ! Pokaż jej ciekawe miejsca ! Może zróbcie coś szalonego ! Nie wiem czy to w lublinie się spotykacie czy w warszawie ale polecam  może jakiś bilet na fajny koncert smile Trzeba coś razem robić smile To łączy  ludzi wink

5

Ja bym najpierw zapytała ją w sms-ie na co ma ochotę dziś wieczorem.i że zrobisz cokolwiek by chciała.:) podsycisz ją i wybadasz jej nastrój a dodatkowo zarobisz plusa a kolacja zawsze może poczekać

6

Co my ci możemy poradzić? - ile kobiet, tyle idealnych wieczorów z facetem. Na jednej dziewczynie wrażenie zrobi romantyczna kolacja w domu, inna marzy o wspólnym wyjściu. Co ci da informacja, że kiedy ja jeździłam do swojego faceta przez pół Polski i przyjeżdżałam późnym wieczorem, to miałam ochotę na masaż stóp, leniwą rozmowę i może kanapkę, bo większa ilość jedzenia po prostu stanęłaby mi w gardle? Gdyby mój facet zrobił mi taką niespodziankę, jaką ty planujesz, to nie byłoby mi miło a głupio - bo po całym dniu na uczelni i kilkugodzinnej podróży nie miałabym siły odpowiednio docenić jego wysiłku. I co z tego - przecież twoja dziewczyna może być wniebowzięta.

Ty ją znasz, więc wiesz, co jej się spodoba dużo lepiej niż przypadkowy tłumek ludzi w necie. A jak nie wiesz, to po prostu zapytaj - i ewentualnie miej propozycję kilku opcji, z których ona będzie mogła coś wybrać.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » wyjątkowy wieczór

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024