Drogie Panie,
Znów zwracam sie z prośbą o pomoc! W ten weekend wkoncu bede sam z moja kobieta w domu. Mamy po 21 lat oboje studiujemy a razem jestesmy dopiero od 1,5miesiaca. Ja informatykę w Warszawie ona psychologię w Lublinie. Piszę to abyscie z dobrej chęci popowiedziały mi kilka szczegółów. Nie organizuje tego wieczoru po to by sie z nią kochać bo oboje chcemy poczekać ale wyjdzie jak wyjdzie.
Zatem, moja ukochana wraca pozno z uczelni. Chcialbym zorganizować dla nas mily wieczór. Mam na mysli kolacje ze świecami, kwiaty, mały upominek.
Na kolacje chaiłbym zrobic sphagetti carbonara do tego na deser tiramisu ktore sam zrobie. Wiem nie jest to szczyt wyniosłości ale nie chce spieprzyć tej kolacji. Planuje kupic martini, mylę, że bedzie pasowalo do reszty. Do tego jakiś ciekawy film.
Co sądzicie o moim pomyśle? Bedzie zaskoczona? A może zachwycona? Prosze poprawcie lekko moje plany jeśli coś jest nie tak chce zeby ten wieczor byl dla niej wyjątkowy pod kazym wzgledam ! Może coś podpowiecie ?:D Liczę na was !