zdrada? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: zdrada?

Witam.jestem w zwiazku od 6-sciu lat.moj partner przebywa za granica,gdzie zalogowal sie na jednym z portali gdzie komentuje zdjecia dziewczyn,jakie to sa ładne,urocze itd...dziwnym trafem wybiera dziewczyny z tego samego wojewodztwa co my mieszkamy...gdy mu powiedzialam ze wiem ,ze po raz kolejny zalozyl sobie portal,to go wykasowal a pozniej mi klamal ze on wcale zadnego portalu nie ma a ja sobie cos wymyslam.zastanawia mnie jedno czy to sa tylko komentarze czy moze utrzymuje z nimi jakies inne kontakty...sami tez poznalismy sie na jednym z portali wiec wiem jak to jest...szczegolnie w zwiazku na odleglosc...chociaz twierdzi ze mnie kocha to ja nie rozumiem czego szuka na tych portalach?czegos mu brakuje w zwiazku,czy poprostu mnie zdradza...on sam twierdzi ze nic zlego nie zrobil..sama juz nie wiem co mam o tym wszystkim myslec...a Wy co sadzicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zdrada?

nie piszesz jak długo jest sam zagranicą,  to by mnie bardziej martwiło że jest bez kobiety dłuższy czas  a nie jakieś komentarze na portalach z fotkami,
może to po prostu  niewinna rozrywka po ciężkim dniu pracy a czy zdradza czy nie to trzeba by mieć czarodziejską kulę w której wszystko widać

3

Jest za granica i szuka dziewczyn z Waszych okolic ?
Jakby chciall zdradzic, to by szukal tam, na miejscu.Po co mu dziewczyna na odleglosc ? Na odleglosc jestes Ty.
Powiedz mu, ze Ci to przeszkadza.A jak mu sie znudzilas, to niech szczerze powie.

4 Ostatnio edytowany przez cleopatra84 (2016-04-15 18:44:19)

te dziewczyny sa tez tam za granica, ale pochodza z tego samego wojewodztwa co my.mowilam mu ze mi to przeszkadza i jakis czas byl spokoj,a teraz znowu sie zaczelo...nie wiem dlaczego tak postepuje...niby twierdzi ze kocha i mnie nie zdradza, wiec w jakim celu poznaje te dziewczyny...

5

W jakim?
Ano w takim, że chce miec kogoś innego. Może Cię kocha , owszem, ale już nie TAK KOCHA.
Cche kontaktu z innymi, może coś z tego wyjdzie.
Tak uważam.
I nie ma się co oszukiwac że to rozrywka. Rozrywka to jest w lunaparku.

6 Ostatnio edytowany przez Garance_30 (2016-04-15 17:19:19)

cleopatra84 napisał/a:

.on sam twierdzi ze nic zlego nie zrobil

Bo w jego mniemaniu to nie zdrada, ani nic z tych rzeczy. Pewnie rozgrzesza siebie tłumacząc: a trochę się nudzę, pobawię się chwilę, tym bardziej, że już z tego typu portali korzystał.

Uważaj, bo facet przesuwa niebezpiecznie granicę. Jak mu na to pozwolisz, to za chwilę jakaś go bardziej podkręci i przyciśnie i pójdzie w długą. Jest też jeszcze jedna opcja: zaczynasz robić to samo co on. Może wtedy dotrze do niego jakim jest idiotą. Normalnie print screeny mu ślij z pikantnymi rozmowami i mów: przecież ja nic złego nie robię. Może wtedy poczuje empatię big_smile big_smile big_smile.

7

tylko ja sie zastanawiam czy jest jeszcze sens walczyc o ten zwiazek skoro on nie widzi zadnego problemu...oszukal mnie po raz kolejny...coraz ciezej ponownie zaufac...smutne ale prawdziwe...

8

Związek na odległość.... hmm, zanim wyjechał, też byliście w związku na odległość?

9

zanim wyjechal nie bylo zwiazku na odleglosc,widywalismy sie codziennie...

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024