Interesujące książki- co polecacie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KULTURA » Interesujące książki- co polecacie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Interesujące książki- co polecacie?

Ostatnimi czasy zaczęła mnie interesować literatura kryminalna. Byłam oczarowana trylogią Jo Nesbo o Harrym Hole'u, następnie sięgnęłam po Millenium Stiega Larssona. Oba autorzy są dla mnie mistrzami! Ich książki wprost czytałam z zapartym tchem. Teraz pytanie do Was: co jeszcze polecacie?
Dodam że mam jeszcze na swoim koncie Dziewczynę z pociągu i trylogie Zygmunta Miłoszewskiego o prokuratorz Teodorze Szackim.
Czekam na propozycje! smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Interesujące książki- co polecacie?

No, jeśli lubisz rewelacyjne! kryminały, to ja obiema rękami polecam wszystkie książki Marka Krajewskiego o Lyssym, jak to na niego mówią, czyli komisarzu Popielskim, nie są łatwe, ale przyjemność z dobrej literatury jest ogromna!

3

Odp: Interesujące książki- co polecacie?

Millennium to świetna trylogia. Sam co prawda zacząłem od filmów ale szybko też zabrałem się i za książki. Sprawdź twórczość Marcina Ciszewskiego, może przypadnie Ci do gustu.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KULTURA » Interesujące książki- co polecacie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024