Poznałam fajnego faceta, ale nie mogę z nim być - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Poznałam fajnego faceta, ale nie mogę z nim być

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Poznałam fajnego faceta, ale nie mogę z nim być

Cześć. Od ponad dwóch lat jestem sama - długo leczyłam się ze skończonego wtedy związku. Poznawałam mężczyzn, których szybko "wykluczałam" (chyba szukałam klona swojego byłego). Od kilku miesięcy jednak cieszyłam się dobrym samopoczuciem i przestałam myśleć negatywnie. Poznałam wtedy kolejnego faceta, ale tym razem inaczej podeszłam do naszej znajomości. W tym samym czasie mój dobry kolega wyznał, że nie jestem mu obojętna. Sęk w tym, że tamtego faceta poznałam właśnie przez kolegę - są kumplami. Bardzo się o to pokłócili w wyniku czego ten facet powiedział mi, że niestety, ale nie możemy kontynuować naszej znajomości.

Bardzo nad tym ubolewam, bo już dawno na nikim mi nie zależało, a to całkiem przyjemne uczucie. Czuję, jakbym cały czas miała pod górkę, a kiedy już coś zaczęło się zmieniać, to oczywiście od razu się skończyło... sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poznałam fajnego faceta, ale nie mogę z nim być

Panowie podzielili łup między sobą, Twoją decyzję mieli gdzieś... Jak dla mnie są siebie warci i obydwaj niech idą swoją drogą. Wzrusza Cię ta „heroiczna decyzja”? Mnie obrzydza...

3

Nieciekawa sytuacja
A ten Twoj kolega...nie może"ustąpic"?
Domyslam się, że do kolegi nie czujesz nic prócz sympatii?

4

Nie bardzo kumam.  Znaczy że oni między sobą żeby nie stracic kumplostwa to ciebie w odstawkę?
   A kij im obu w oko mała, tam się przejmujesz/
Ja swoja żonę poznałem bo kumpel własnie mi ją pokazał smile   Nie gadał ze mna chyba ze cztery lata.
No ale wiesz, albo rybki albo akwarium.
(teraz ex jest a kumpel taki jak dawniej i też ex zresztą)

5

Ugly napisał/a:

Poznawałam mężczyzn, których szybko "wykluczałam" (chyba szukałam klona swojego byłego).

A tym razem Ciebie "wykluczono".

6

Facet podjął decyzję, że woli kumpla od Ciebie. Nie ma nad czym rozpocząć, będzie następny.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Poznałam fajnego faceta, ale nie mogę z nim być

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024