Hej mam 18 lat mój chłopak trafił tam parę dni temu czuję okropnie to najgorsze co może być chociaż rok to dla mnie wieczność. A poznaliśmy się 5 miesięcy temu. Wiedziałam że kiedyś ten dzień nadejdzie. Proszę nie komentować jeśli to na być bez sensu. Bo on nikogo nie zabił nie zgwałcił nie kradł. Jest to kara za jazdę bez prawa jazdy to nic złego. Jak sobie z tym poradziliście radzicie bo dla mnie to najgorszy rok w życiu. Ja teskniłam za nim jak wyjechał do pracy na parę dni. A teraz nawet nie mogę z nim dłużej pogadać. Widzenie jutro. Masakra
Łamanie prawa to zawsze coś złego.
Pozostaje wierzyć, że się w więzieniu nauczy odpowiedzialności.
Jeśli go kochasz i chcesz czekać, to bądź dzielna i nie jęcz mu, że tęsknisz, bo jemu będzie ciężej niż Tobie.
Musieli go złapać co najmniej z dwa razy bez dokumentu bo za pierwszy raz jest grzywna, niestety prawo się ostatnio zmieniło.
Wg. mnie jest to głupota aby wysyłać kogoś do więzienia gdy jechał trzeźwy lecz bez ważnego dokumentu. Zamiast pracować i odrabiać karę pieniężną to będzie kiblował, smród mu się zrobi w papierach i jeszcze podatnicy muszą utrzymywać takiego "przestępce"
Najpierw miał w zawieszeniu potem popełnij ten błąd. Ale moim zdaniem nie powinno tak być powinny być jakieś prace a nie od razu więzienie. Ja kocham go i nie dostawie bo to było by dla niego najgorsze sam mi to mówił że się zabije jak go zostawie.
Tak, tylko pamiętaj, że to nie pierwszy raz popełnił takie wykroczenie, więc jest mało odpowiedzialny. Czasami zmusza nas to do myślenia czy osoba z która jesteśmy w związku na to zasługuje. Jednocześnie jeśli jesteście siebie pewni to tylko wzmocni wasz związek