Morfologia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Morfologia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: Morfologia

Witam.
Chcialam zapytac co jaki czas powtarza sie badanie krwi? Konkretnie ob.
mam rwe kulszowa...dyskopatie.
Badanie krwi robilam miesiac temu i wyszlo dobrze.
Moj bol plecow nie mija...bylam u lekarzy zalecili masaze i cwiczenia.
Ale boje sie ze OB np wzroslo od tego miesiaca.bo cos sie zaczyna zlego dziac sad
Czy mam powtorzyc morfologie?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Jozefina (2016-03-13 14:12:25)

Odp: Morfologia
Kala napisał/a:

Witam.
Chcialam zapytac co jaki czas powtarza sie badanie krwi? Konkretnie ob.
mam rwe kulszowa...dyskopatie.
Badanie krwi robilam miesiac temu i wyszlo dobrze.
Moj bol plecow nie mija...bylam u lekarzy zalecili masaze i cwiczenia.
Ale boje sie ze OB np wzroslo od tego miesiaca.bo cos sie zaczyna zlego dziac sad
Czy mam powtorzyc morfologie?

Po co chcesz powtorzyc  morfologie. ?  Albo ob. ?  To nie ma nic wspólnego z Rwa kulszowa.  Ewentualnie poniesione albo normalne nie jest dowodem na  pogorszenie lub poprawienie dyskopatii .
Nie ma zadnego znaczenia diagnostycznego. Czy masz jakies objawy infekcji. ?

3

Bo ja juz sie boje ze moze to cos zlego.
Chyba nabawilam sie depresji.
Boje sie ze ...nawet nie chxe pisac...

4

Chodzi mi o to czy jakbym byla chora to te ob wyszloby juz zle miesiac temu?

5

Jeśli w organiźmie jest jakiś stan zapalny , wtedy ob jest podwyższone , ale samo ob jeszcze niczego nie oznacza.W jeden dzień może być wysokie  a zaparę dni będzie dobre. Dlaczego obawiasz się jakiejś poważnej choroby?

6

Nie wiem... Zatruwa mi to zycie sad ciagle chce mi sie plakac. Bola mnie plecy a mysle ze to moze byc cos groznego.
Chodze na masaze...bylam u neurologa...i co? Wkrecam sie jak tylko cos mnie zaboli. Juz 7 tygodni te plecy bola. Mam dyskopatie a zaczal bolec mnie staw w ramieniu dzis i juz sie martwie ze to np. Rak kosci czy cos sad nie mam juz sily sad

7 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2016-03-13 22:25:03)

Hipochondrię też można leczyć, wystarczy udać się do psychiatry (najpierw do rodzinnego po skierowanie). Twoje zachowanie nie jest normalne i prawdopodobnie będzie coraz gorzej. Co do pleców proponuję dobrego rehabilitanta, potrafią zdziałać cuda, ramie może boleć od pleców.

8

Kala nie bój się to napewno nie jest rak kości, pisałaś, że niedawno robiłaś badania krwi, gdyby coś było nie tak, te wyniki napewno by to pokazały.Wiem jak ciężko jest żyć i funkcjonować kiedy źle się czujemy, a jednak wyniki są dobre.  A czy robiłaś prześwietlenie kręgosłupa? Porozmawiaj jeszcze z lekarzem, może da Ci jeszcze skierowanie na jakieś dalsze badania. Skoro cały czas masz bóle to powinien Ci pomóc. Od jak dawna się z tym meczysz?

9

Mam rtg kregoslupa. Neurolog stwierdzil ze mam dyskopatie zalecil masaze i cwiczenia.
Masazystke mam super..ale np zaczelo bolec mnie ramie w stawie czy to sciegno nie wiem i wkrecam sie juz.
Glupie mysli przychodza gdy czlowiek jest chory. A ja juz 8 tydzien.
Mam male dziecko i to jeszcze bardziej mnie nakreca.

10

Przy problemach z kręgosłupem mogą boleć ręce i nogi, mi drżą, bolą, mam rwy barkowe i kulszowe, tak to niestety wygląda.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Morfologia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024