Ćwiczenia na cellulitis - Tylko Chodakowska? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Ćwiczenia na cellulitis - Tylko Chodakowska?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Ćwiczenia na cellulitis - Tylko Chodakowska?

Witam dziewczyny.
Niedługo wiosna, zaraz lato..
Mamy połowę marca.

Jeszcze w styczniu ważyłam 45kg, na 166 wzrostu. Kazdy pozazdrościł figury.
W styczniu rzuciłam fajki. no i zaczęło się... P o d j a d a n i e ..!!

uważam na to co jem. W sumie od niedawna smile

Z tego co wcześniej jadłam i NIE TYŁAM , to zostawiłam w diecie: kluski śląskie, makarony, mięso ( duszone). 
Zaczęłam jeść MASŁO, słodkie ( niby z umiarem),pieczywo białe, bułki.
Do podgryzania: aktualnie: paluszki solone. ( tylko).

Wcześniej, gdy rzuciłam palenie, wrócił mi węch. Dlatego też apetyt miałam potrójny. Wszystko mi INACZEJ smakowało. Jadłam, zamiast 3 posiłki- to z 6.
nawet w nocy staje i jem.
Słodkiego nie, ale  cokolwiek.

Wcześniej, zamiast po jedzenie, sięgałam po fajkę. teraz, dawno nie miałam pustego żołądka.
dziś w nocy wstałam, by o 6 rano zrobić sobie kluski śląskie z sosem, zjeść i iść dalej spać.

z 45 kg, w ciągu dwóch mies przytyłam do 60 kg. Moja figura to rozm. z XS ->M/.!!!!! Biodrówek nie ubiorę, bo oponki, wymieniłam cała garderobę.

Cieszę się, że przytyłam, bo wyglądałam wcześniej jak trup. Blada, chuda, kości wystające. Teraz wyglądam jak prawdziwa kobieta, ale problem z tym CELLULITISem.
Problem to uda, aż do kolan. Także widzę, że są początki na ramionach. O brzuchu nie wspomnę- wyglądam jak w ciąży, w 6 msc. Załamka.

Zaczynam nie lubić swojego ciała., a to źle.

dziś pierwszy raz odpaliłam na yt, film, trening z Chodakowską ( turbo spalanie) , z 45 min, wytrzymałam 30 min. Kondycja jest, ale nie taka dobra.

Co polecacie, czy macie jakieś sprawdzone ćwiczenia, czy ktoś już ćwiczył z Chodakowską, lub kimś innym polecanym na necie? dajce jakąś nadzieję, że te ćwiczenia coś dają.

Do tego jakaś specjalna dieta? czym zaspokoić głód poranny, nocny?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ćwiczenia na cellulitis - Tylko Chodakowska?

Ja uwielbiam killera smile A na celulit jest chyba nawet jeden cały, specjalny trening. Coś dla jakiejś akademii, ale nie pamiętam tongue

Turbo spalanie, jak na początek to chyba za ostro tongue Możesz jeszcze spróbować skalpel smile

3

Chyba każdy ruch pomaga na Cellulitis, z Chodakowskiej faktycznie jest ten program "pogromca cellulitu". Ja go lubię, mocno się przy nim można spocić big_smile
Ale na pewno warto też biegać, ruszać się, jak najmniej siedzieć.

4

Cassiopea napisał/a:

Ja uwielbiam killera smile A na celulit jest chyba nawet jeden cały, specjalny trening. Coś dla jakiejś akademii, ale nie pamiętam tongue

Turbo spalanie, jak na początek to chyba za ostro tongue Możesz jeszcze spróbować skalpel smile

Skalpel wczoraj tez sobie włączyłam, ale obawiam się, że to bardziej na mięśnie brzucha. Mi w pierwszej kolejności zależy na udach. Skalpel zrobiłam tak do 15 min i włączyłam sobie turbo spalanie. Nie jest to jakiś tam mega wycisk, by wszystko po tym bolało. Spocić się, trochę się spociłam ( od środka).

Każdy inaczej się poci. Ze mnie akurat nigdy się nie leje pot, a serce mam sportowca, wiec ono zawsze miarowo, spokojnie bije, nawet podczas wysiłku.
Ot , to cała moja "uroda".

Chciałabym właśnie takie ćwiczenia, gdzie na nogi nie wstanę. Na mięśnie nóg, głównie. Bardzo słabe mam nogi- zauważyłam to podczas "skalpela".

Jedynie dodam, że Chodakowska ma dobre te treningi, gdyż dzięki rozgrzewce, stopniowanych ćwiczeniach, trudności, nie mam dziś zakwasów.

5

maskotek00 napisał/a:

dajce jakąś nadzieję, że te ćwiczenia coś dają.

Dają smile. Jestem po czterdziestce, ale cellulitu nie muszę się wstydzić. Oprócz Chodakowskiej polecam Mel B - ma specjalny zestaw na nogi, nie jest długi, za to dosyć intensywny.

6

Olinka napisał/a:
maskotek00 napisał/a:

dajce jakąś nadzieję, że te ćwiczenia coś dają.

Dają smile. Jestem po czterdziestce, ale cellulitu nie muszę się wstydzić. Oprócz Chodakowskiej polecam Mel B - ma specjalny zestaw na nogi, nie jest długi, za to dosyć intensywny.

No właśnie. dłuuuugi... to ważne, jak przeglądałam Chodakowską, to jej treningi sięgają ponad 40 min. Może po takim czasie ćwiczeń, po tygodniu widać efekty. Tylko ja, akurat ostatnio to ćwiczenia miałam na studiach. Czyli .. ładne parę lat temu.

Znalazłam inną Panią, która prowadzi treningi, turbo spalanie. cale 25 min, 3 rundy. Jak dla mnie super. ( spalanie 330 kalorii)  Przechodzę całe, to dla mnie największa satysfakcja, niż przerwanie po 20 min Chodakowskiej.
Do tego dołożyłam dziś ćwiczenia na seksowne pośladki, trwają 12 min. Ale jest masakra..
Po paru dniach, pierwsze 25 plus teraz 12 min, więc może za tydzień spróbuję Chodakowską lub MelB.

MelB- popatrzę na nią, jakie tam treningi ma.

7 Ostatnio edytowany przez Olinka (2016-04-18 13:40:58)

Dla mnie osoby ćwiczące Chodakowską są co najmniej nierozsądne....
Jej ćwiczenia totalnie rozwalają stawy. Lepiej iść na siłownię i tam trener pokaże jak ćwiczyć skutecznie i bezpiecznie, bez ryzyka kontuzji. Ja chodzę do [spam] i jestem bardzo zadowolona z ekipy jaka tam pracuje. Wszyscy motywują do działania <3

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Ćwiczenia na cellulitis - Tylko Chodakowska?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024