Czy to zdrada - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Czy to zdrada

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Czy to zdrada

Jestem mezatka od17 lat myslałam ze szczesliwa ale jak sie okazuje ze nie Mój mąż od jakiegos czasu pisze przez internet z duzo młodsza dziewczyną która mieszka 500km od nas zapewnia ze to tylko takie pisanie podtrzymuje ja na duchu a mnie kocha zaczęło mnie to denerwować bo siedzi po nocy i pisze ale najlepsze jes to ze zaczoł mnie okłamywac bo pisze z nia dalej ale niewie ze to ja jestem bo zmieniłam email i podałam sie za nia nawet podał swój nr. Tel Ale ja to tak zagrywam ze przyjerzdzam blisko jego miejscowości i chce sie z nim spotkac on nato ze chetnie a mnie kłamie ze jedzie na impreze zakładowa. A gdy go pytam czy ddalej pisze z dorotka to twierdzi że nie zobaczymy jak to dalej rozegra cdn a co wy nato..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to zdrada

Cześć, daj sobie spokój z takim mężem, jeśli cię jeszcze nie zdradził to z pewnością to zrobi, nie możesz się na to zgadzać i wierzyć w głupoty skoro on nadal przesiaduje przy komputerze i rozmawia z obcymi babami, wiem co mówię, przeszłam przez to - mój były mąż był dość "oryginalny" w swych kłamstwach, czasami byłam tak naiwna, że rozmawiałam z jego kochaną i o niczym nie wiedziałam - mówię o tych poznanych w internecie.
Jeśli chcesz coś zmienić to postaw mu wyraźne warunki, udawanie, że wszystko jest ok nie ma sensu..... pozdrawiam

3

Cóż..  Generalnie nie zachęcam do tego rodzaju zabaw.. Ale skoro zdecydowałaś się na tą grę to..ja bym ją kontynuowała do końca - umówiła bym się i przyszła na to spotkanie. Nie wyłga się z tego, że cię okłamywał. Chyba, że będzie sprytny i  powie, że wiedział, że to ty.. . A może serio wie i dobrze się bawi z tej sytuacji.. Hmm.. Za dużo niewiadomych. Ale jak się z nim umówisz i spotkasz, to będziecie mięli okazję porozmawiać szczerze o sprawie. Ale odwal się tak na to spotkanie by mu szczęka opadła smile Ale trzeba uważać by cię wcześniej nie zobaczył w okolicy tego miejsca by się nie spłoszył i nie uciekł..

4

Faktycznie zdradza Cię. Z tobą samą. Ciekawe kto tu tak naprawdę, odgrywa swoje fantazje.
Pewnie obydwoje to robicie. Faceci może i debile, ale jaja też lubią robić.

5 Ostatnio edytowany przez Kamoa (2016-03-14 09:13:20)

ja bym dalej pisała , po dłuższym czasie tak bym zamąciła i oznajmiła że przyjeżdżam do jego domu rozmówić się z małżonką , ciekawa była by reakcja
- albo szybko zakończy znajomość /bym go dalej  nękała/
- albo pozwoli "rozbić"  Ci małżeństwo smile / wtedy wiesz na czym stoisz/

6 Ostatnio edytowany przez last1 (2016-03-14 12:25:25)

Nie wiem czy się śmiać czy płakać? Ludzka fantazja, a może głupota nie zna granic. Dorotko, osobiście nie wierzę w tą historię, ale załóżmy, że to prawda. Piszesz , że zmieniłaś e-mail.  Poza tym bardzo ciekawie zakończyłaś post-"cdn a co wy na to.." Albo to jakiś żart, albo jesteś bardzo wyrafinowana i czekasz na potknięcie męża. Czy tak zachowuje się osoba , której zależy na ratowaniu związku? 17 lat w związku, hmm...

7

17 lat to kawał czasu, wiem że ONI czesto znaja nas lepiej niż my same smile Czasem nawet nie jesteśmy swiadome że mamy pewnien schemat zachowan który nakierowuje na nas, wiec gra nie zawsze jest dobra grą smile

8

Jeśli prawdą jest to o czym piszesz, to właściwie do czego zmierzasz? Już wiesz, że mąż Cię okłamuje i jest chętny do nawiązania bliższej znajomości z jakąś panną.
Można potraktować to jak zdradę. I co z tym zrobisz?
Załóżmy, że doprowadzisz do końca swój podstęp, umówisz się z nim i zamiast Dorotki pojawisz się znienacka w miejscu umówionego spotkania.
Powinnaś więc iść za ciosem i być konsekwentna; dać panu z liścia i kazać się wyprowadzić, jesteś na to gotowa?
Myślę, że nie, będziesz się nadal pałować z mężem, który szuka okazji do zdrady i prędzej, czy później ją znajdzie.
Albo będziesz udawać, że wierzysz w jego tłumaczenia, a co usłyszysz? Że on dobrze wiedział, że to Ty się podszywasz i chciał Ci zrobić niespodziankę.

9

Dokładnie, taki facet prędzej czy później zdradzi... niestety.

10

Gdy ktoś widzi szybko zbliżającą się trąbę powietrzną, to stoi i czeka , aż go zmiecie z ziemi? Nie, raczej szuka schronienia, ratuje się. Zamiast prorokować i czekać na coś czego już się nie cofnie, lepiej szukać rady jak temu zadziałać. Widzisz niebezpieczeństwo rozpadu to działaj. Czy chcesz ratować małżeństwo czy tylko pokazać swoją wyższość i pogardę dla męża? Może chcesz, aby już zawsze mieć co mu wypominać i ewentualnie obarczać winą za rozpad związku? Otóż tak nie będzie. Prowokując niejako przyczyniasz się do tego. A może wina leży po obu stronach? Skoro do tej pory był ci wierny, to co się stało? Może skupiasz całą uwagę na dzieciach zapominając , że to ty i mąż stanowicie jedność? Zresztą nic o nich nie piszesz, więc nie wiadomo czy je posiadacie. Jeśli jednak posiadacie, to o nich też pomyśl, bo też zbiorą konsekwencje twojej gry. Miłość wymaga dojrzałości emocjonalnej, to nie są tylko motylki, ale ofiarność, wybaczanie i wspieranie się. Porozmawiajcie szczerze i uczcie się na błędach innych, bo swoje bardzo bolą, chociaż ponoć najlepiej uczą. Działaj kobieto, póki nie doszło do zdrady fizyczne i zmieńcie to co was oddzieliło. Obojętnie , kto zawinił ,jeśli ci zależy, to rozmawiaj. Jest rzeczą piękną, gdy ktoś przechodzi do porządku dziennego nad występkiem. Do takiego zachowania pobudza miłość. Powodzenia.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Czy to zdrada

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024