Doradźcie mi, proszę ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Doradźcie mi, proszę ;)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Doradźcie mi, proszę ;)

Hej, witam wszystkich. Chciałbym was prosić o radę.

W związku z tym, że wylądowałem na bezrobociu, to od jakiegoś czasu odwiedzam Urząd Pracy. Ostatnio zmienił się mój "pośrednik pracy" - okazało się, że trafiłem do ślicznej dziewczyny. Do tego wydała mi się bardzo sympatyczna, co wśród tych wszystkich "urzędniczek" jest rzadkością. Od razu zaczął mi po głowie chodzić pomysł zaproszenia ją na kawę. Nie zdecydowałem się tego zrobić podczas wizyty w urzędzie, bo szczerze mówiąc w takiej - nazwijmy to - "oficjalnej" sytuacji wydało mi się trochę krępujące.
Na szczęście zapamiętałem jak się nazywa i znalazłem w necie kontakt do niej. Tylko, że nie wiem czy pisząc do niej nie wyjdę na jakiegoś wariata?

Problem może się wydawać głupi ale ja naprawdę chciałbym ją poznać i nie wiem co najlepiej zrobić żeby się nie ośmieszyć wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Doradźcie mi, proszę ;)

A co Ci szkodzi sprobowac?
Najwyzej powie "nie". A czy wyjdziesz na wariata? Jedni boja sie zagadac kogos na ulicy, bo to wariactwo a inni uwazaja za normalne, ze kobieta moze zagadywac facetow... Jedni uwazaja, ze speed-dating czy portale randkowe to wariactwo a inni nie. Ciezko powiedziec do ktorej grupy ona nalezy.

3

Chyba bym się trochę przestraszyła gdyby klient z pracy mnie wyszukał w necie. Może idź pod jakimś pretekstem wypełnienia dokumentów czy coś znowu do urzędu, i spróbuj pokierować rozmowę nie tylko na sprawy urzędowe, albo spytaj pod koniec o numer telefonu, lub czy da się zaprosić na kawę po pracy. Jak dla mnie nie ma w tym nic niestosownego. Tak jak mówię chyba by mnie bardziej wystraszył gościu, który nagle do mnie dzwoni/piszę, i zaprasza na kawę jak może Cię nawet nie pamiętać.

4

Może rzeczywiście trzeba będzie się przełamać i na następnej wizycie w urzędzie zapytać. Łatwiej byłoby mi napisać ale jeśli miałbym ją wystraszyć albo wyjść na jakiegoś freaka to lepiej nie.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Doradźcie mi, proszę ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024