SZUKAM FILMU !!! Prosze o pomoc... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » SZUKAM FILMU !!! Prosze o pomoc...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: SZUKAM FILMU !!! Prosze o pomoc...

Film jest o tyranej zonie policjanta, ktora po pewnym czasie planuje morderstwo na nim. Z sasiadem, czy z kims... Sceny sa np. on dzwoni w nocy, ze co chce jesc, a ona wstaje i to robi ??
Moze ktos pamieta, to bardzo prosze o tytul lub inne filmy o podobnej tematyce.

Z gory odpowiadam na pytanie: nie, nie jestem chora. Potrzebuje te filmy w celach zawodowach.

Dziekuje...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: SZUKAM FILMU !!! Prosze o pomoc...

Widze, ze nikt nie wie smile Poszeperam jeszcze w necie smile

3

A nie kojarzysz chociaż jednego aktora?

4

busiu napisał/a:

A nie kojarzysz chociaż jednego aktora?

Nic zero, a bardzo mi zalezy na tym filmie, bo tam sa dobre sceny do wyciecia i moja prezentacja bylaby bardziej dosadna sad

Wiem tylko, ze byl policjantem i przypominaja mi sie takie sceny... Ze np. on jechal radjowozem baaaardzo szybko i straszyl, ze ich oboje zabije. Zatrzymala ich policja, a on pokazal odznake. Film opieral sie glownie na tym, ze on byl wysoko postawionym policjantem i ona nawet nie mogla wezwac odpowiednich sluzeb z jasnych powodow. Gwalcil ja tez chyba i wogole jakies chore klimaty, ktore niestety sa i w  realnym zyciu sad

5

Hm coś w tej tematyce to kojarzy mi się bardzo stary film "Rogata dusza", ale wątpię czy to jest ten film, o który Ci chodzi, ale tematyka bardzo podobna.

6

Wartoby było dodać choć w przybliżeniu jak dawno ten film był wyprodukowany - bo takie filmy były np mega popularne ze 20 lat temu i było ich mnóstwo. Ale raczej mało kto będzie pamiętał film telewizyjny sprzed 20 lat tongue

7

Chyba wiem, o który film chodzi, choć już za późno  chyba. Sądzę, że to film z Ray'em Liottą, jako  złym gliną

8

szukam filmu pt.WIEM ZE NA IMIE MAM STIVEN szukam i szukam i naprawde nie mozna go nigdzie ogladnac

9

Można go obejrzec w wersji angielskiej

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » SZUKAM FILMU !!! Prosze o pomoc...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024