wobrazenie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: wobrazenie

Moja dziewczyna zastanawia się, czy czy wolałaby być w związku ze mną czy z jakimś chłopakiem. Z tym chłopakiem rozmawiała może 10 razy, ze mną jest pół roku. Kiedyś stwierdziła ze woli być ze mną a nie z tym dziwnym wyobrażeniem, ale teraz znowu nie jest pewna. Czy mam przy niej zostać, czy dać sobie z nią spokój? To chyba nie jest normalne ze się waha...

Zobacz podobne tematy :
Odp: wobrazenie

Na twoim miejscu podziekowalabym za znajomosc. Fakt, ze szuka czegos innego, ale narazie WOLI byc z toba swiadczy tylko o tym, ze nie traktuje cie powaznie i jak tylko pojawi sie ktos kto bardziej jej sie podoba, to sie nawet nie bedzie zastanawiala 5 minut nad zakonczeniem waszego zwiazku.

Powodzenia

3

Nie ma sensu angażować się w coś takiego. Poszukaj sobie kogoś lepszego.

4

Autorze,jesteś "poczekalnią" dla swojej dziewczyny.. Narazie jest z Tobą,ale gdy pojawi się ktoś inny,bardziej interesujący to wtedy pójdziesz w odstawkę. Jedyną opcją jaką dla was widzę jest rozstanie.

5

a moze 6 miesiecy to za malo zeby zapomniec o chlopaku o kotrym mysli przez 6 lat?

6

dodam, ze jestem jej pierwszym poważnym chłopakiem

7 Ostatnio edytowany przez Beautiful Nightmare (2016-03-08 20:49:05)

azerpo11 napisał/a:

a moze 6 miesiecy to za malo zeby zapomniec o chlopaku o kotrym mysli przez 6 lat?

O kim mowisz? Wczesniej napisales, ze rozmawiala z nim moze 10 razy...

Podjela decyzje, aby byc z toba w powaznym zwiazku, wiec nie jest to fair w stosunku do ciebie. Moze sobie wyobrazac rozne rzeczy tego jej wyimaginowanego zwiazku, ale fakt jest, ze jest to tylko fantazja, a nie prowdziwa historia. Wiec moim zdaniem, powinienes dac sobie spokoj i pozwolic jej zyc w chmurach jesli woli, bo takim sposobem nigdy sie z tego nie wyleczy.

8

Nie jesteś dla niej poważny. Im szybciej to zrozumiesz, tym lepiej dla Ciebie i dla niej.

9

O kim mowisz? Wczesniej napisales, ze rozmawiala z nim moze 10 razy...

no bo tak było, ale nie może o nim zapomnieć przez te 6 lat...

Jak juz mowilam wczesniej, podziekuj za znajomosc i zostaw ja, aby zyla sobie w tej fantazji. Ty jej z tego nie wyleczysz, a ona nie ma zamiaru nic z tym zrobic, wiec mysl o sobie i jak juz powiedzial BantrothThane znajdz sobie kogos lepszego.

11

szkoda, że to nie jest takie łatwe hmm

12

Chcesz być opcja i czasoumilaczem do czasu aż jej sie trafi lepsza gałąź? Lepiej być dla kogoś "nr 1",  zwłaszcza z wzajemnością. Podziękuj dziewczynie ze powiedziała to tak wprost i pożegnaj. Powodzenia.

13 Ostatnio edytowany przez azerpo11 (2016-03-10 20:34:13)

Jeżeli strasznie mi na niej zależy i ciężko mi odpuścić to powinienem na nią czekać? nigdy się nie okłamywaliśmy, wiem że mnie kocha, ale ciężko jej przestać o nim myśleć... Czy ktoś myśli że to ma sens?

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024