Garniki Philipiak - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Garniki Philipiak

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Garniki Philipiak

Cześć !

Potrzebuje od Was opinii na temat garnków Philipiak. Chodzi mi tutaj o oryginalne garnki za bardzo wysoką cenę. Ja sama zapłaciłam za nie ponad  5 tysięcy. Chciałam się dowiedzieć od osób, które takie garnki używają czy rzeczywiście są one tak dobre jak zapewniają na pokazach ? Czytałam sporo negatywnych opinii, szczególnie o patelni na której się wszystko przypala, czy to prawda ? Mam jeszcze czas, żeby je oddać dlatego chcę zasięgnąć opinii osób które je użytkują.

Bardzo proszę o pomoc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Garniki Philipiak

A  nie lepiej sprawdzić samemu?

3

Jak sprawdzę sama nie będę mogła oddać, a to dla mnie zbyt dużo pieniędzy, dlatego chce zasięgnąć opinii osób trzecich ...

4

a co robią te garnki, że takie dobre? smile

5

A skąd mam wiedzieć skoro to ja zadaje pytanie o opinie innych ludzi ? Chce wiedzieć czy faktycznie sprawdzają się w gotowaniu tak jak to pokazują na pokazach czy ludzie wystawiają złe opinie, bo po prostu nie potrafia  ich użytkować ...

6 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-03-07 21:12:13)

no przecież wydałaś kupę kasy na te garnki, więc zakładam, że bez powodu ich nie kupiłaś. Pytam wiec, co w nich takiego dobrego, skoro wydałaś na nie aż 5 tysięcy?

edit. nie mam tych garnków i nigdy bym ich nie kupiła za taką cenę, to raz, a dwa już sam fakt, że sprzedaje się je na pokazach/prezentacjach szukając naiwnych, zapala u mnie czerwoną lampkę. Jak coś jest dobre to nie trzeba tego ludziom wciskać na prezentacjach. To podobnie jak z wełnianymi kołdrami z lamy za 4 tysiące o cudownych, leczniczych wlaściwościach big_smile
Tyle trąbią wszędzie o tych pokazach, tłumaczą jak to działa, na czym to polega a ludzie dalej jak byli naiwni tak są...

7

Aż trudno uwierzyć, że wydałaś tak ogromną (jak na garnki) kwotę, nie wiedząc czy są tego warte. Coś Cię przecież musiało do tego skłonić.

Edit: Adiaphoro, mam podobnie, wszelkie prezentacje omijam szerokim łukiem, węsząc w tym próbę naciągania. Taka sprzedaż zwykle działa na zasadzie psychomanipulacji - człowiek się naogląda, nasłucha i kupuje pod wpływem impulsu. Dopiero potem, kiedy dotrze do domu i ochłonie, zaczyna się zastanawiać co tak naprawdę kupił. Jeszcze gorzej, kiedy wchodzi na Allegro i nagle okazuje się, że taki sam produkt mógłby kupić za ułamek tej ceny, którą teraz spłaca w ratach cool.

8

Te garnki są wciskane ludziom podstępem na specjalnych pokazach, z reguły na te pokazy zaprasza się tylko osoby powyżej 50 roku życia, dlatego że z reguły starszym ludziom łatwiej namącić w głowie (często na zaproszeniach jest osoby powyżej danego roku życia).

Można kupić dobre garnki za dużo mniejsze pieniądze, jeśli produkt byłby dobry nie był by ludziom wciskany przy użyciu manipulacji i socjotechnik.

9 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-03-11 01:25:07)

Małpa69 napisał/a:

Te garnki są wciskane ludziom podstępem na specjalnych pokazach, z reguły na te pokazy zaprasza się tylko osoby powyżej 50 roku życia, dlatego że z reguły starszym ludziom łatwiej namącić w głowie (często na zaproszeniach jest osoby powyżej danego roku życia).

Można kupić dobre garnki za dużo mniejsze pieniądze, jeśli produkt byłby dobry nie był by ludziom wciskany przy użyciu manipulacji i socjotechnik.

W tym przypadku nie było właśnie reguły z wiekiem, ponieważ Autorka ma 24 lata.

Autorko co Cię skłoniło do zakupu tak drogich garnków?
Reklama, dobra prezentacja?

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Garniki Philipiak

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024