Minął rok a ja nie potrafię zapomnieć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Minął rok a ja nie potrafię zapomnieć

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez SK1987 (2016-03-04 18:32:10)

Temat: Minął rok a ja nie potrafię zapomnieć

Cześć. Wpadłem po poradę,bo zauważyłem że coś ze mną jest nie tak.W kwietniu zeszłego roku w pracy poznałem super laskę,niestety nasze kontakty ograniczyły się tylko do spotkań w pracy,zresztą krótko pracowała to i nie było jak rozwinąć tej znajomości.Według mnie jakieś tam sygnały wysyłała ale też spotkać się na innym gruncie nie chciała albo to ja byłem zbyt mało przekonywujący i 'delikatny',bo długo zwlekałem z zaproszeniem jej gdzieś.

Nigdy jeszcze na swojej drodze tak fajnej kobiety nie spotkałem i z wyglądu i z charakteru odpowiadała mi w 100%,fajna i normalna laska.Kontakt pomimo tego krótkiego czasu mieliśmy świetny,niestety zmieniła szybko pracę.

Czy to jest normalne,że mija prawie rok a ja nieustannie o niej myślę i nie potrafię zapomnieć?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Minął rok a ja nie potrafię zapomnieć

Dla mnie to nic dziwnego.. Dla jednego takie zauroczenie mija po miesiącu a drugi zapomni dopiero po 2-3 latach. Na to nie ma reguły.

3

Nawiąż ponowienie z nią kontakt na pewno ma jakieś konta społecznościowe.Wiem, że trudno jest zapomnieć szczególnie kogo się kocha.

4 Ostatnio edytowany przez SK1987 (2016-03-04 20:02:37)

No niestety ale tak kobieta nie jest już sama.Wtedy nie rozmawialiśmy na ten temat.To kobieta trochę po przejściach a na pewno jakimś nieudanym związku,ale wróciła do faceta.To wiem od jej znajomego.

Ja mam chyba coś z głową,bo zamiast zapominać o niej to myślę intensywnie a tak naprawdę łączyły nas tylko zwykłe rozmowy.

5

Jesteś  tak daleko  a wciąż  o niej  pamiętasz. Dlaczego  nadal  utrzymujesz z nią  kontakt. Szczęśliwy  do  byłych  nie  piszą

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Minął rok a ja nie potrafię zapomnieć

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024