Czy ja siebie oszukuję ??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ja siebie oszukuję ???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy ja siebie oszukuję ???

Hej wszystkim,

Kilka razy korzystałam już z pomocy forum i zawsze Wasze rady okazywały się pomocne. Prawie rok temu zakończyłam swój długoletni, burzliwy związek, odżyłam po rozstaniu, było wiele fajnych momentów ale chciałabym sobie w końcu kogoś znaleźć bo samotność na dłuższą metę jest straszna. Tym bardziej, że późną jesienią skończę 31 lat sad

Kręcą się wokół mnie faceci, ale jakby nic konkretnego z tego nie wychodzi. Piszą do mnie, czasem jakieś randki, mniej lub bardziej udane.
Poznałam 3 tygodnie temu kogoś, kto wyjątkowo mi się spodobał. Przez wspólnych znajomych, na necie (fb wiadomo). Zaczęliśmy rozmawiać, bardzo się kleiło. Po tygodniu zaaranżował spotkanie na żywo, ale nie zaprosił mnie na randkę tylko tak pokombinował, że wyszło że naturalnie i jakby po koleżeńsku. Na żywo - przez 3 godziny nie było sekundy ciszy. Miło, fajnie, na luzie.
Zaraz po tym napisał do mnie, że było super i znowu się spotkaliśmy.
I od tego czasu zauważyłam wycofywanie się - mniej rozmawiamy (chociaż odzywa się prawie codziennie), w weekend się właśnie nie odezwał, nie zaproponował mi typowej randki (co rozumiem jako kolacja / drink / kino).

Wydawało mi się, że mu się spodobałam... I sama nie wiem ? Może jednak nie ? Olał mnie ? Nadal robię sobie nadzieję, że może coś z tego będzie, że poznam go bliżej, ale może lepiej od razu sobie to odpuścić. A jak tak to czy ze mną jest coś nie tak ? Stałam się desperatką ? sad

Będę wdzięczna za dobrą radę.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez madoja (2016-03-02 14:13:14)

Odp: Czy ja siebie oszukuję ???

Widocznie nie spodobałaś mu się aż tak.
Nie zatrzymuj się przy nim, nie zastanawiaj się o co mu chodziło, bo tracisz czas. Traktuj takie doświadczenia jako naukę - jeśli tylko w Twojej głowie zaczynają się rodzić pytania "o co mu chodzi? dlaczego on zachowuje się tak dziwnie?" to znaczy że to nie ten i marnujesz swój (nie ukrywajmy - cenny) czas.

A co do Twojego problemu samotności - czy na pewno dajesz szansę "miłym chłopcom"? Takim poczciwym, trochę nieśmiałym? Bo to właśnie oni są najlepszą partią na związek, a nie ci przebojowi.

EDIT: Tak swoją drogą, gdzie Wy, samotne dziewczyny, się schowałyście? Z mężem mamy wielu wolnych, fajnych kolegów i ani jednej samotnej koleżanki by któregoś z jakąś wyswatać. sad Pytałam znajome czy mają jakieś samotne koleżanki, ale też mają tylko samotnych kolegów.

3

madoja napisał/a:

EDIT: Tak swoją drogą, gdzie Wy, samotne dziewczyny, się schowałyście? Z mężem mamy wielu wolnych, fajnych kolegów i ani jednej samotnej koleżanki by któregoś z jakąś wyswatać. sad Pytałam znajome czy mają jakieś samotne koleżanki, ale też mają tylko samotnych kolegów.

Poproszę namiary na tych Twoich fajnych Kolegów big_smile

4

Dziwne bo ja w sumie też mam większość samotnych kolegów, a koleżanki może dwie...

5

madoja napisał/a:

Widocznie nie spodobałaś mu się aż tak.
Nie zatrzymuj się przy nim, nie zastanawiaj się o co mu chodziło, bo tracisz czas. Traktuj takie doświadczenia jako naukę - jeśli tylko w Twojej głowie zaczynają się rodzić pytania "o co mu chodzi? dlaczego on zachowuje się tak dziwnie?" to znaczy że to nie ten i marnujesz swój (nie ukrywajmy - cenny) czas.

A co do Twojego problemu samotności - czy na pewno dajesz szansę "miłym chłopcom"? Takim poczciwym, trochę nieśmiałym? Bo to właśnie oni są najlepszą partią na związek, a nie ci przebojowi.

No widocznie nie sad((
Oczywiście, że daję szansę miłym chłopcom. Bohater postu taki mi się wydawał, może nie nieśmiały ale na pewno porządny, poukładany. NIe cierpię podrywaczy i bajerantów.

A koleżanek samotnych mam mnóstwo hmm Zresztą mężczyzn samotnych też wielu znam, Warszawa miasto singli. Ale jak to mówią "w tym cały jest ambaras aby dwoje chciało na raz".

6

Krejzolka82 napisał/a:

Poproszę namiary na tych Twoich fajnych Kolegów big_smile

Jak jesteś z kuj-pom to możesz kiedyś wpaść, może któryś przypadnie Ci do gustu. smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ja siebie oszukuję ???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024