Życie bez sexu,jak długo? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Życie bez sexu,jak długo?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Życie bez sexu,jak długo?

Pytanie głównie dotyczy kobiet , czy życie bez sexu albo z długą przerwą jest bardzo dla was kłopotliwe.
Wydaje mi się że jak już raz się spróbuje i się spodoba to później jest bardzo ciężko żyć bez sexu , podobnie jest zresztą u mężczyzn tu nie ma żadnej rewelacji.
Jak długo  żyjecie bez albo może znacie kogoś kto świadomie zrezygnował albo zrezygnowała z …??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Życie bez sexu,jak długo?

Zależy od libido. Jak miałam kiedyś wysokie to miałam wielkie pretensje o 3 tyg. bez seksu Teraz mi spadło i w sumie w lutym uprawiałam seks ze 2 razy i nie czuję o to żalu.

3

jesli nie byloby odpowiedniego mezczyzny do tego seksu, to moglabym zyc bez bo i tak nie mialabym wyjscia. Mozna zyc bez wielu rzeczy, gdy sie ich nie posiada. Mozna tesknic, ale mozna zyc.

4

Ja 3 dni nie mogę wytrzymać ostatnio rozstalam się z ukochanym nie widzieliśmy się przez 3 tyg. Pogodzilismy się i teraz nadrabiamy zaległości tongue ogólnie mam dość południowy temperament choc zaczelam późno w wieku 26 lat i mój facet to jedyny z jakim bylam

5 Ostatnio edytowany przez rampampam (2016-03-01 20:27:37)

Nie jesteśmy przecież zwierzętami smile Jak masz mniej pieniędzy, to musisz to przetrwać... Jak akurat w domu nie ma czekolady, to też wytrzymasz smile Tak postawione pytanie nie bardzo ma sens w moim odczuciu... chyba, że względem osoby uzależnionej smile

6

Będąc z wziązku - max 3 dni (no chyba, że jest się chorym). Bez związku - dopóki się ktoś nie trafi do kogo z wzajemnością zapała się uczuciem.

7

PabloDiablo007 napisał/a:

......czy życie bez sexu albo z długą przerwą jest bardzo dla was kłopotliwe....

Twoje pytanie jest bardzo nieprecyzyjne, zeby nie napisac infantylne. Skoro dożyłeś wieku męskiego to wiesz przecież doskonale, że kazdy czlowiek inaczej reaguje na  - ogólnie mówiąc - uwarunkowania otoczenia.
Dla jednej kobiety dyskomfortem będzie kilkudniowa przerwa, dla innej kilkutygodniowa.
Możesz napisac, czego spodziewałeś się po otrzymanych odpowiedziach?
Jaka jest dla Ciebie ich wartośc poznawcza?

8

Ja podobnie jak adiaphora, bez odpowiedniego człowieka u boku, mogę żyć bez.
Z nim... po co bez? No chyba że jakaś choroba smile

9

Ja już ponad dwa lata wytrzymuję, mimo wysokiego libido. Nie płaczę z tego powodu, nie jestem drażliwa, po prostu "wyciszyłam" TĄ sferę mojego życia na jakiś czas. No i dotychczas nie spotkałam na swojej drodze mężczyzny, z którym chciałabym tak naprawdę, bez obaw wink
Więc jak widać - da się .

10

Ja jestem w związku i od 2 lat jest sporardycznie raz na kilka miesięcy. Mojemu facetowi sie nie chce i nie ma pożądania. Na początku było to bardzo flustrujące dla mnie. Na ten moment i mi się odechciało bo ile można prosić...zaanagazowałam się w inne obszary życia i hobby. Żyję dla siebie.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Życie bez sexu,jak długo?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024