Czeeść dziewczynki Zastanawiam się czy któraś z was sprawiła już taką przyjemność (chyba przyjemnosc bo nie wiem czy to nie ejst bolesne przypadkiem) swojemu partnerowi. Słyszałam ostatnio,że niektórzy wkładają w dziurkę od penisa paluszek lub inne zabawki do tego przystosowane. Podobno jest to mega przyjemne i daje cudowny orgazm. U kobiet tez podobno działa magicznie paluszek włożony w maleńką dziurkę która służy nam do siusiania. Rzekomo ma się niezły odlot
Co o tym sądzicie , może to byc przyjemne i czy w ogóle to bezpieczne? A może któraś z was już próbowala?
Co za kocopoły : D
No, próbowała, w szpitalu przed operacją. Wsadzili mi maleńką rurkę do cewki moczowej. Myślałam że zejdę ale bynajmniej nie z rozkoszy.
Dla mnie to jest chore.
No, próbowała, w szpitalu przed operacją. Wsadzili mi maleńką rurkę do cewki moczowej. Myślałam że zejdę ale bynajmniej nie z rozkoszy.
Dla mnie to jest chore.
Jedni mówią tak drudzy inaczej. Ja raczej nie chciałabym żeby ktoś mi wkładał cokolwiek w coś co jest przeznaczone do sikania. I na pewno nie zrobiłabym też tego mojemu chłopakowi
Co za kocopoły : D
Tak słyszałam
Ale jaki paluszek masz na mysli ?
Ale jaki paluszek masz na mysli ?
Też rozmyślam ....Chyba tylko paluszek bakterii się tam zmieści
Doonna napisał/a:Ale jaki paluszek masz na mysli ?
Też rozmyślam ....Chyba tylko paluszek bakterii się tam zmieści
Podobno cewka rozciaga sie do sporych rozmiarow. Zmirsci sie tam cos grubodci naszego malego palca
9 2016-03-02 19:08:15 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-03-02 19:08:41)
To spróbuj ze swoim chłopakiem Karinka. Odlot gwarantowany, ale raczej Twój. (za drzwi)
To spróbuj ze swoim chłopakiem Karinka. Odlot gwarantowany, ale raczej Twój. (za drzwi)
Jak juz wyzej pisalam nie sprobowalabym tego ani na sobie ani na swoim chlopaku. Pisze to co slyszalam a nie z wlasnego doświadczenia. Pytanie jak wszystkie inne chcialam sie tylko dowiedziec czy ktos probowal i co o tym sadzicie
Dla mnie chore. Raz gdy byłam chora miałam robiony wymaz z cewki moczowej i było to bardzo nieprzyjemne doznanie.
A do ucha też można?
Albo dziurki od nosa?Fajnie może być,orgazm odlot...aż ustami wypłynie.
Czizas.
Dla mnie chore. Raz gdy byłam chora miałam robiony wymaz z cewki moczowej i było to bardzo nieprzyjemne doznanie.
gdy usłyszałam ,że są ludzie którzy lubią takie zabawy i że w ogóle coś takiego można robić to aż mnie wszystko zaczeło bolec ;p
A do ucha też można?
Albo dziurki od nosa?Fajnie może być,orgazm odlot...aż ustami wypłynie.Czizas.
A jak myślisz, po co jest przegroda nosowa? ... by faceci się tam nie pchali
Wracając do tematu... WTF?
majkaszpilka napisał/a:A do ucha też można?
Albo dziurki od nosa?Fajnie może być,orgazm odlot...aż ustami wypłynie.Czizas.
A jak myślisz, po co jest przegroda nosowa? ... by faceci się tam nie pchali
Wracając do tematu... WTF?
W sumie dupa tez jest od srania. Przepraszam za słownictwo. Niby chore ale niestety z tego co wiem to sporo osob to stosuje. A zdrowe to raczej nie jest
16 2016-03-03 00:28:49 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-03-03 00:29:10)
A do ucha też można?
"do ucha" nie ale uchem można ;) ale nie będę oftopował :D
17 2016-03-03 00:36:10 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2016-03-03 00:36:56)
Tak szczerze, to...
Nie wiem, o jaki paluszek Ci chodzi, ale jego włożenie do cewki może skutkować tylko jednym - infekcją układu moczowego.
To tak na marginesie.
Czy to normalne, czy nie - nie mi oceniać, ludzie mają różne podniety...
niektorym to by sie przydala penetracja mozgu.
niektorym to by sie przydala penetracja mozgu.
Z jednej strony racja
Sama stymulacja cewki raczej nie daje nikomu satysfakcji. Prędzej operowanie wokół siusiaka ( opcja dla desperatów).
Czeeść dziewczynki
Zastanawiam się czy któraś z was sprawiła już taką przyjemność (chyba przyjemnosc bo nie wiem czy to nie ejst bolesne przypadkiem) swojemu partnerowi. Słyszałam ostatnio,że niektórzy wkładają w dziurkę od penisa paluszek lub inne zabawki do tego przystosowane. Podobno jest to mega przyjemne i daje cudowny orgazm. U kobiet tez podobno działa magicznie paluszek włożony w maleńką dziurkę która służy nam do siusiania. Rzekomo ma się niezły odlot
Co o tym sądzicie , może to byc przyjemne i czy w ogóle to bezpieczne? A może któraś z was już próbowala?
Oj, Zygmunt, Zygmunt... Chyba dawno juz nie zamoczyles, skoro ci takie rzeczy do glowy (glowki?) przychodza...
dostałem taki prezent od mojej kobiety na urodziny powiem tylko taka ciekawe doświadczenie mocne orgazmy
można dopytać się tych, co rodzili kamienie, czy wtedy mieli notoryczny orgazm
Miałam partnera, który lubił tego rodzaju stymulację, ale w ogóle był bardzo otwarty na wszelkie doznania.
Powiem tak: jeden lubi ogórki, drugi księdza proboszcza córki. Jeśli komuś to sprawia przyjemność, a drugiej osobie nie dzieje się krzywda, to czemu tego nie?
Czeeść dziewczynki
Zastanawiam się czy któraś z was sprawiła już taką przyjemność (chyba przyjemnosc bo nie wiem czy to nie ejst bolesne przypadkiem) swojemu partnerowi. Słyszałam ostatnio,że niektórzy wkładają w dziurkę od penisa paluszek lub inne zabawki do tego przystosowane. Podobno jest to mega przyjemne i daje cudowny orgazm. U kobiet tez podobno działa magicznie paluszek włożony w maleńką dziurkę która służy nam do siusiania. Rzekomo ma się niezły odlot
Owszem to jest bolesne i to bardzo jeśli sobie nie wytenujesz otworka. Zauważ że jest malutki. Zacznij od cewników z lubrykantem. Potem możesz przejść do kupnych (sexshop) dilatorów. Jeśli nie chcesz/nie możesz sobie tego kupić, użyj rączki od szczoteczki do zębów lub długopisu bez wkładu. Tylko najpierw to narzędzie wypaż we wrzątku. Z czasem b3dziesz mogła urzyć najmniejszego wibratorka/dildo. Tylko pamiętaj o 2 rzeczach: dużo lubrykantu i kiedy zaboli to przerywasz. Z czasem wytrenujesz.
Sex w najmniejszą dziurkę może być wielikrotnie bardziej intensywny od tradycyjnego jako że drażnisz łechtaczkę od środka. Ale musisz być ostrożna i wytrenować sobie cewkę. No i pamiętać że po wszystkim dość długie nietrzymanie moczu gwarantowane.
W sumie dupa tez jest od srania. Przepraszam za słownictwo. Niby chore ale niestety z tego co wiem to sporo osob to stosuje. A zdrowe to raczej nie jest
Serio? A słyszałeś może o tym że faceci też mogą mieć wielokrotne orgazmy? Z seksu analnego? A czemu...? No cóż. Jak pewnie wiesz łechtaczka ma ponad 6tyś zakończeń nerwowych a żołądź tylko mniej niż 2tyś... Ale natura lubi równowagę. Dlatego w miejscu u nasady prącia masz gruczoł krokowy (prostatę). Tam są pozostałe 4tyś zakończeń nerwowych. I stamtąd możesz czerpać przyjemność. Azjaci to wiedzą i korzystają. Ale w kulturze europejskiej sex homoseksualny od 2tyś lat jest uważany za grzech i przez to wzgardzony. Wyobraź sobie, przeciętny gej ma 2x silniejsze orgazmy z penetracji odbytu niż ty kiedykolwiek będziesz miał. I może goświadczać ich wielokrotnie. Podobnie jak kobiety.
Czeeść dziewczynki
Czy was młodzież już do reszty p....Jeśli by mi tak któraś z koleżanek kobiet zrobiła z którymi się spotykam to wylot za drzwi tak jak k.. stoi nago i nie interesowałoby mnie co ludzie powiedzą.Ja wiem że są różne fantazję tez mam ale to co napisałaś to już przesada.