Kozaki do jakich nóg? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Kozaki do jakich nóg?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Kozaki do jakich nóg?

Witajcie.Chciałabym się dowiedzieć, czy długie czarne kozaki prawie do kolan, skracają nogi, czy je wydłużają? Jestem niska, mam tylko 158 cm wzrostu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kozaki do jakich nóg?

Moim zdaniem istotniejszy od długości cholewki jest jednak obcas, czyli czy kozaki są na wysokim obcasie, czy płaskim. Sama jestem wysoka i mam długie nogi, zakładając długie kozaki odnoszę wrażenie, że ani nie skracają, ani nie wydłużają mi nóg wink.

Proponuję jednak po prostu przejść się do sklepu i przymierzyć kilka par, bo nogi inaczej wyglądają w butach o długości tuż przed kolana, a inaczej, kiedy są one przykryte. Trzeba też uważać, żeby długość dobrać tak, aby nie uzyskać efektu tak zwanych krzywych nóg, co niestety zdarza się nawet przy idealnie prostych.

3

Kozaki nie skracają nóg, albo zostawiają je w spokoju, albo wydłużają, jeśli są na obcasie smile Śmiało kupuj smile

4 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-03-01 13:32:14)

kozaki nie, ale tzw. botki za kostke skracaja kazda noge i jak dla mnie sa po prostu brzydkie w polaczeniu ze spodnica czy sukienka. Najzgrabniejsze nogi wygladaja w nich nieefektownie i dziwie sie, ze tyle kobiet tak chodzi. Ja takie nosze tylko do spodni. Natomiast dlugie kozaki, zwlaszcza na obcasie wygladaja swietnie na kazdej nodze. Pod warunkiem, ze nie sa to jakies bezksztaltne oficerki. Uwazam, ze kozaki powinny byc wyprofilowane wg ksztaltu nogi a nie proste jak kalosze.

5

Myślę, że klasyczne kozaki do kolana pasują każdej kobiecie. Problem mogłabyś mieć z jakimiś botkami za kostkę albo z takimi kozakami do połowy łydki, bo one pasują tylko kobietom o długich i szczupłych nogach. Sama mam bardzo fajne botki z Wojasa, ale noszę je tylko do spodni, bo moje nogi nie wyglądałyby w nich dobrze, gdybym miała na sobie sukienkę albo spódnicę.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Kozaki do jakich nóg?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024