Początek współżycia - seksu brak - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Początek współżycia - seksu brak

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Początek współżycia - seksu brak

Witajcie,

Niecałe 3 tygodnie temu zaczęłam współżyć z moim partnerem, jednak jak do tej pory uprawialiśmy seks 3 razy?
Jest to dla mnie dziwne i niepokojące. Przecież na początku jest najbardziej intensywnie, częste spotkania, seks. A tu tego nie ma.
Czuję się z tym beznadziejnie, źle i okropnie. Nie wiem, co jest nie tak.
W moim poprzednim związku było zupełnie inaczej, robiliśmy to bardzo często, kilka razy dziennie.
Kocham mojego partnera, jest dla mnie ważny, ale nie podoba mi się ten stan rzeczy. Martwi mnie i po prostu niszczy od środka. Gdzie w takim związku miejsce na umocnienie bliskości i intymności? Mam dość duże libido, mam na niego ogromną ochotę, ale jak widać, to nie działa w tej relacji w drugą stronę...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Początek współżycia - seksu brak

Jak długo jesteście razem?
Ile macie lat?
Ty przed nim miałaś juz kogos, a czy Twoj chłopak miał wczesniej partnerkę seksualną?

3

Byłam w prawie rocznym związku, współżyłam z byłym partnerem. Często, kilka razy dziennie, ciągnęło nas do siebie. Zwłaszcza na początku.
Mój obecny partner miał cztery partnerki seksualne.

4

Trudno cokolwiek powiedzieć w temacie,bo żadna z nas nie dysponuje szklaną kulą smile

Musisz z Nim porozmawiać,powiedzieć jakie masz oczekiwania w tej materii i dowiedzieć się,czego on oczekuje od Ciebie.

5 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-02-28 17:31:04)

Dramat. Bardzo Ci Autorko współczuję.

Faktycznie ,na tym etapie, seks można (i chce się uprawiać) po kilka razy za dnia (plus noce wink). Jeśli partner na nas działa to jest to po prostu nieuniknione.
Byłam tylko raz w takim "Związku", gdzie partner mnie nie pociągał i seks mógł dla mnie nie istnieć. Jedyny wytłumaczeniem było właśnie to - brak ochoty.

Nie wiem czy rozmową da się "przekonać" do seksu, skoro takiej potrzeby nie ma.
Ale próbuj, dopóki Ci zależy.

6

No trzeba wiedzieć na czym się stoi.Bo może właśnie nie stoi,z różnych powodów.Ani nie znanych Autorce,ani tym bardziej nam.
A powodów może być przecież cała masa.Od czegoś trzeba zacząć.

7

Rozmawiałam. Usłyszałam,  że przesadzam, że on nie miał kiedy zaopatrzyć się w prezerwatywy... spytał się,  czy ja chcę często uprawiać seks?...
Ręce mi opadły.  Poważnie. Czy ja jestem w związku z długim stażem,  żeby to tak wyglądało? To co? 3/4 razy na miesiąc ma mi wystarczyć?  Ja mam swoje potrzeby. Chciałabym być z nim blisko, ale brak szans...

Nie wiem, czy rozmowa coś da. A jeśli da, to będą mnie nawiedzać myśli,  że go do czegoś zmuszam,  że wykazuje inicjatywę i chęć, bo ja zaczęłam ten temat...

8

Usłyszałam,  że przesadzam

Taa... no to juz wiesz na czym stoisz hmm

Porażka ten gość.

9

związek to nie sam sex. ważne ze Cię kocha.

10

Anet19 napisał/a:

związek to nie sam sex. ważne ze Cię kocha.

Nie ma sensu wiązać się z kimś, kto ma drastycznie mniejsze libido niż my sami. Miłość miłością ale brak seksu przy dużych potrzebach to gotowa recepta na frustracje, zdradę i rozejście się.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Początek współżycia - seksu brak

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024