Co sądzicie o tym facecie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co sądzicie o tym facecie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Pinezka93 (2016-02-26 14:53:31)

Temat: Co sądzicie o tym facecie?

Cześć.

Chciałabym zapytać co sądzicie o facecie(25 lat), który non stop w mojej obecności rzuca teksty o podłożu erotycznym.
Mniej więcej coś takiego:
-Mówi mi, że mam fajny biust ale mogłabym zakładać bluzeczki z większym dekoltem.
-Mam fajny tyłeczek i chciałby zobaczyć jak się prezentuje w leginsach i czy mogłabym założyć kiedyś
-jak się spotkamy to pyta jaki kolor majteczek mam założony i czy mógłby zobaczyć
-pyta na jaki kolor maluję paznokcie u stóp, bo jego fetysz to czerwone i go to podnieca
-pyta czy golę cip** czy może zostawiam jakiś paseczek
-mówi, że wyobraża sobie mnie nago i jest to wspaniały widok

Do tego w smsach non stop podobne teksty. Fajny z niego gość, bo idzie z nim pogadać, pośmiać się, ale trochę drażnią mnie te jego teksty. Już mu powiedziałam, ze jest chyba jakiś zboczony i żeby zmienił płytę, ale on sobie nic z tego nie robi i mówi, żebym się wyluzowała trochę.

Zastanawiam czy tego typu facet nadaje się do związku i prosiłabym o radę jakichś doświadczonych koleżanek smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co sądzicie o tym facecie?

W skrócie- chce Cię przelecieć, związku nie będzie.

3

tak to sobie można podkręcać już w normalnym związku żeby rozgrzewać atmosfere, ale tego typu zainteresowania na starcie nie wróżą raczej nic dobrego. jak ktoś myśli o Tobie poważnie to obchodzą go inne rzeczy, a nie przechodzi od razu do meritum

4

No to co sądzicie o takim zachowaniu? Taki facet to typowy erotoman i nie nadaje się do związku skoro od początku wali takimi tekstami?

5

Ja jako facet nie wyobrażam sobie zaczynać takich tematów z osobą która dopiero co poznaje. Dla mnie klasyczny zboczuszek tongue

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co sądzicie o tym facecie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024