hej jestem marta mam 19 tydzień temu dowiedzialam się że jestem w ciąży
i powiedzialam to sw partnerowi który mnie zostawił, i z tym
wszystkim zostalam sama. bardzo mi na nim zależy jestem z nim ponad 3 lata chcę dalej z nim być bo go
Kocham i mi na nim zależy, lecz teraz nie wiem co moge zrobić. od znajomych slyszałam że się załamał
ale ja to już wg się załamałam szkoła praca i wg nie dam sobię rady bez niego proszę o jakieś porady...
Kolejny wątek?
Ile jeszcze ich założysz?
hej jestem marta mam 19 tydzień temu dowiedzialam się że jestem w ciąży
wszystkim zostalam sama. bardzo mi na nim zależy jestem z nim ponad 3 lata chcę dalej z nim być bo go
Kocham i mi na nim zależy, lecz teraz nie wiem co moge zrobić. od znajomych slyszałam że się załamał
ale ja to już wg się załamałam szkoła praca i wg nie dam sobię rady bez niego proszę o jakieś porady...
Cześć Marta.
Czy jesteś w ciąży z tym partnerem, któremu opowiedziałaś o perspektywie wspólnego rodzicielstwa?
Jeżeli tak, to powiedz co wpłynęło na waszą decyzję o uprawianiu seksu bez zabezpieczenia?
Jak sądzisz dlaczego on tak zareagował?
Ile macie lat?
marta_teuerle napisał/a:hej jestem marta mam 19 tydzień temu dowiedzialam się że jestem w ciąży
ale ja to już wg się załamałam szkoła praca i wg nie dam sobię rady bez niego proszę o jakieś porady...Cześć Marta.
Czy jesteś w ciąży z tym partnerem, któremu opowiedziałaś o perspektywie wspólnego rodzicielstwa?
Jeżeli tak, to powiedz co wpłynęło na waszą decyzję o uprawianiu seksu bez zabezpieczenia?
Ile macie lat?
Emde...
Marta Ci odpowie,ale w kolejnym wątku
Bo to w odcinkach leci,wiesz.
5 2016-02-26 01:41:42 Ostatnio edytowany przez emde (2016-02-26 02:15:48)
emde napisał/a:marta_teuerle napisał/a:hej jestem marta mam 19 tydzień temu dowiedzialam się że jestem w ciąży
ale ja to już wg się załamałam szkoła praca i wg nie dam sobię rady bez niego proszę o jakieś porady...Cześć Marta.
Ile macie lat?Emde...
Marta Ci odpowie,ale w kolejnym wątku
Bo to w odcinkach leci,wiesz.
Majka,
A gdzie ja mam się rozwijać?
W wątkach o wielkości penisa?
Tam już się nie mieszczę.