Pierwszy raz - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Pierwszy raz

Witam. Mam pytanie odnośnie rozpoczęcia stosunku. Na sam początek powiem, że mam 21 lat i nadal jestem dziewicą. Z moim chłopakiem jestem już dwa lata,ale jeszcze nie współżyliśmy głownie z mojego powodu.Otóż boje się wpadki. Stąd moje pytania: czy prezerwatywa stosowana razem ze stosunkiem przerywanym daje 100% pewność i jaka jest najwygodniejsza pozycja do utraty dziewictwa.
Zdaje się na doświadczenie Pań na tym forum i dziękuje za wszelkie odpowiedzi

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwszy raz

C prawda nie jestem panią ale odpowiem - po pierwsze prezerwatywa nie daje 100% skuteczności (tak naprawdę żadna metoda jej nie daje). Po drugiej stosunek przerywany zapewne popsuje wam ten pierwszy raz z tej też przyczyny, że będzie dodatkowym czynnikiem stresotwórczym. Polecałbym jak już kombinujecie seks w dni niepłodne z prezerwatywą z apteki. Mniej stresu, mniej bólu, więcej przyjemności.

3

da.vinci ma rację. dobrze gdybyś też odbyła wizytę u ginekologa:-) napisz jak będziesz po:-)

4

Byłam już u ginekologa. Usłyszałam od niego, że mam bardzo grubą błonę dziewiczą. Boje się też bólu związanego z utrata dziewictwa, dlatego jestem ciekawa jaka jest najlepsza pozycja do pierwszego razu, taka najmniej bolesna...

5

Najlepsza? Wszystko zależy od wielkości penisa, grubości błony i ogólnego rozluźnienia. Polecana jest misjonarska z poduszką włożoną pod pupę choć znam kobiety, które zrobiły to na jeźdźca. Myślę jednak, że skoro tak się boisz bólu to możesz się strasznie spinać przez co stosunek może być niemożliwy.

6

Dla mnie misjonarska na pierwszy raz ani na kolejne była nie zbyt dobra w związku z duzym penisem partnera. Dla nas najlepsza była na ,, łyżeczkę''.

7

Nadzieja89 napisał/a:

Dla mnie misjonarska na pierwszy raz ani na kolejne była nie zbyt dobra w związku z duzym penisem partnera. Dla nas najlepsza była na ,, łyżeczkę''.

I nie było problemów z przebiciem błony?

8

A ten ginekologa co mówił??

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024