Czy możliwa ciaza? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy możliwa ciaza?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez magdax190 (2016-02-21 22:43:39)

Temat: Czy możliwa ciaza?

6 lutego lezalam z chlopakiem na kanapie mialam na sobie bielizne i leginsy bylam bez koszulki i chlopak (bez spodni i majtek) spuscil sie na dolna partie mojego brzucha byc moze leginsy sie odwinely poszlam na wszelki wypadek umyc sie. Wiem ze jest to niemozliwe ale cien strachu jest planowany okres powinnam dostac 12 lutego chociaz mam nieregularny i zazwyczaj o 2/3 dni sie przesuwa ostatnia miesiaczke mialam 10 stycznia. Mamy 21 luty od 43 dni okresu nie mialam bolal mnie brzuch 3 dni temu ale tylko jeden dzien dziwne uklucia bardzo bolsne w dolnej partii brzucha. Jakos od 2 tyg z pochwy wydziela mi soe bardzo duzo wydzieliny przez co odczuwam duzy dyskomfort bo jest jej serio bardzo duzo jest bezzapachowa dwa dni byly to zolte grudki a potem czasami biale albo juz normalna wydzielina. Dodam ze od 18 stycznia tydzien bralam antybiotyk duomox czy jest to mozliwe ze to od tego nie mam okresu i sa to tego konsekwencje czy moze sperma przedostala sie do pochwy?

Prosze o opinie gdyz wpadam w paranoje.

Ps. Przepraszam za brak interpunkcji i znakow polskich ale mam stary telefon i nie ma takiej opcji.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy możliwa ciaza?

Magda - wybacz, że to napiszę, ale:

1. Zanim zaczniesz uprawiać seks, dorośnij do tego EMOCJONALNIE, nie tylko fizycznie.
2. Zabezpieczaj się odpowiednio.
3. Plemniki to nie ninja, nie przedostaną się przez legginsy i majtki do pochwy.
4. Na pewno NIE JESTEŚ w ciąży.
5. Żółte grudki mogą oznaczać infekcję - wybierz się do ginekologa, niech Cię zbada i przy okazji zaproponuje dla Ciebie najbardziej korzystną metodę antykoncepcji.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy możliwa ciaza?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024