Bielizna nocna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Bielizna nocna

chciałabym czymś zaskoczyć mojego męża w łóżku, może wiecie, gdzie kupić fajną i niedrogą bieliznę nocną? nasze życie seksualne od jakiegoś czasu podupadło i chyba czas coś z tym zrobić ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bielizna nocna

W sexshopie szukałaś?

3 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2016-02-22 10:36:36)

sa ciekawe sklepy w internecie np. rafjolka a także na allegro
zresztą zawsze można się przejść po sklepach z bielizna pomierzyć w czym się dobrze czujesz

4

Zależy czy szukasz bielizny erotycznej aby wyglądać sexi czy też do seks - gier.

5 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-02-22 10:50:17)

wiemy. W sklepach z bielizna lub w sex shopach.
Ale moze problem jest bardziej zlozony i bielizna nie wskrzesi pozadania...

6

hmm sama bielizna to nie wiem czy pomoze, jest kilka ciekawych opcji, ale moze trzeba zaczac od poprawienia relacji z partnerem? to chyba bedzie lepsze na poczatek

7

Nie wiem jakie są Twoje relacje z mężem. Ale może spontanicznie obudź go w nocy i zajmij się nim.. na swój sposób big_smile

Bielizna może być dobrym pomysłem. Pomyśl o spontaniczności, chodź przy nim seksownym krokiem i kokietuj go. big_smile

8

sexi bielizna, pikantne rozmowy i inne miejsca niż łóżko mogą zdziałać cuda.

9

Salvador85 napisał/a:

sexi bielizna, pikantne rozmowy i inne miejsca niż łóżko mogą zdziałać cuda.

ja wiem, że sex shop, ale który konkretnie? żeby było w miarę tanio itd może macie jakieś konkretne sklepy, gdzie takie fatałaszki kupujecie? no chyba, że nikt nie kupuje big_smile ogólnie mam nie najgorsze relację, ale temperatura naszego związku wyraźnie ostygła i mam zamiar to zmienić

10

kiedys mialam podobny klopot. Zasnawialam sie wlasnie, co zrobic w takiej sytuacji, tez myslalam nad kupnem takiej bielizny, w esexy pamietam  były takie fajne , ale ostatecznie nie kupilam. Na allegro tez patrzylam i bylo kilka fajnych, no ale nic. Czasami tak juz mam, ze sobie o czyms kompletnie na smierc zapomne. Skupilam sie w tamtym momencie nad poprawieniem relacji z partnerem. Wiadomo, nie jest latwo, jak widac, ze cos sie psuje. Generalnie jednak najwazniejsza jest szczera rozmowa, nawet sobie nie zdajesz sprawy, jak to moze pomoc, bo czasami zyjemy obok drugiego czlowieka, ale kompletnie nie wiemy, co go w danym momencie trapi. Taka szczera rozmowa i wszystko powinno byc o wiele lepiej. Bielizna nie zaszkodzi, no ale sama bielizna wedlug mnie malo w tym wszystkim pomoze

11

wiem, też sobie z tego zdaję sprawę, że bielizna to nie wszystko, ale jak będzie fajna, to na pewno pomoże nam to w zwiększeniu temperatury naszego pożycia

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024