Witam!
Niedawno tzn. dwa miesiące temu poznałam chłopaka tzn. kojarzyłam go z widzenia i dodałam do znajomych, polubiłam jego zdjęcie i on napisał do mnie, od tamtego czasu piszemy ze sobą, czasem on sie odzywa czasem ja i na prawdę super nam się piszę, potrafi mnie rozśmieszyć do łez, poprawić humor jak nikt. Mam z nim fajny kontakt, mieliśmy się raz spotkać ale nie mogłam. Trochę się boje, że już nie zaproponuje spotkania, a jeśli tak się stanie to boję się trochę tego, że nic z tego nie wyniknie tzn. że gdy mnie zobaczy w rzeczywistości, coś się popsuje, stwierdzi kurde to nie to, mielibyście takie obawy na moim miejscu? Na zdjęciach jednak wygląda się trochę inaczej..
Dziękuję! Za odpowiedź.
Jeśli się boisz, że nie zaproponuje ponownie spotkania, to zrób to sama. Jeśli się obawiasz, że w czasie spotkania okaże się, że się sobie nie spodobacie, to armagedonu nie będzie. Populacja mężczyzn jest całkiem spora...
Populacja mężczyzn jest całkiem spora...
O to, to. Tego światu jest pół światu
Ale naprawdę- idź, spróbuj. Lepiej jest żałować nieudanej randki, niż tego, że się na nią nie poszło, czyż nie?