Chciałam się z wami przywitać Nazywam się Katarzyna i mam 22 lata. Powiedzcie mi coś o sobie . Pozdrawiam
Witaj. Nazywam się Sylwia, też mam 22 lata, studiuję pedagogikę opiekuńczo-wychowawczą i kocham grać w siatkówkę.
Ja uczę się jako opiekun medyczny. Mieszkam w Olsztynie. Jestem molem książkowym. Uwielbiam pływać,grać w w siatkówkę. Obecnie szukam pracy. Mieszkam z chłopakiem i chciałabym z kimś wymienić własne spostrzeżenia, poradzić się itp.
Fajny kierunek. Musi być ciekawy a co po tym można robić tak dokladnie
Można robić dużo rzeczy, np. być wychowawcą w świetlicy, pracować w domu dziecka, w pogotowiu opiekuńczym, pracować z osobami starszymi, być pedagogiem szkolnym.
I jest bardzo ciekawy, przynajmniej dla mnie.
Jeśli chcesz, możemy pogadać.
Fajnie. Ja się ciągle głowie na jakie studia iść i czy w ogóle iść. Skąd tak w ogóle jesteś.
Teraz będę lecieć spać ale możemy jutro pogadać. Pozdrawiam dobrej nocki
Najlepiej na takie, po jakich można dostać taką pracę, która będzie nas interesować.
A jeżeli do tego studia nie są potrzebne, to coś innego wybrać.
Ja jestem z Zabrza.
Cześć !
Nazywam się Małgorzata, mam 19 lat, chodzę więc jeszcze do LO, w tym roku zdaję maturę. Moją pasją jest piłka nożna, w którą gram z facetami w męskiej drużynie. Jestem drobną szatynką o dość skomplikowanym charakterze i aspołecznym usposobieniu. Poza lekcjami pracuję w domu, jeżdżę na treningi, szykuję wszystko mojemu chłopakowi do pracy itd. (tak, mieszkamy razem już od roku). Planuję podjąć studia na kierunku geografia
Hej! Mam na imię Paulina, podobnie jak Wy mam 22 lata siedząc sama w domu doszłam do wniosku, że jestem zbyt samotna. Owszem, mam chłopaka od kilku lat ale to nie to samo ... Brakuje mi takiej kobitki od serca z którą mogłabym sobie poplotkować o wszystkim .... Na pewno wiecie co mam na myśli. Od jakiegoś czasu porzuciłam wszystkie swoje zainteresowania, zrobiłam się pustym, chodzącym opakowaniem. Jedyna rzecz którą lubiłam, lubię i lubić będę, oczywiście rzecz którą robię dalej to gotowanie. Uwielbiam!
Czy jest tu jakaś chętna do zapoznania się ze mną by pomóc mi wyjść z tego (mam nadzieję tymczasowego) dołka?
Hej. Ja dla odmiany ma 30 na karku i 2 synkow Jestem z zabrza
Paulino, rozumiem Cię doskonale. Mam tak samo, jeśli chodzi o zainteresowania, i-niestety-o dół:-( Jeśli chcesz, napisz do mnie wiadomość. Jestem Adrianna.