Co zrobic gdy kobieta nie wierzy w szczerosc? pomożcie prosze... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobic gdy kobieta nie wierzy w szczerosc? pomożcie prosze...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Co zrobic gdy kobieta nie wierzy w szczerosc? pomożcie prosze...

Nie jestem dzieckiem ani nastolatkiem, jestem dojrzalym facetem z doswiadczeniem zyciowym... od grudnia spotykam sie z kobieta pare lat starsza... jest rozwodka i ostatnio 2 lata po nieudanym zwiazku.. jakos tak przypadkiem wyszlo ze zaczelismy sie dobrze rozumiec spotykac i cieszyc sie soba wzajemnie... mamy do siebie 100km i widzimy sie w miare mozliwosci czesto... zalezy mi na niej, sam jestem po wielu nieudanych zwiazkach i bylem zdradzany.... gdy ją widze lub slysze serce raduje mi sie jak chlopcu ktory poraz pierwszy caluje.. gdy pierszy raz ją pocalowalem cieszylem sie ze jeszcze cos tak niesamowitego mozna czuc w dojrzalym wieku.... to taki maly moj opis zebyscie wiedzialy ze pisze powaznie... do czego daze...

Jestem raczej nocnym markiem i potrafie w tygodniu zasnac po 1 aby o 7 wstac do pracy, jednak wczoraj juz po 18 poczulem zmeczenie, polozylem sie na chwile i zasnalem, spalem do 1:30 w nocy (pare dni wczesniej zdarzylo mi sie podobnie ale krocej spalem). Wybranka mojego serca nie dzwonila tylko na facebooku po 23 napisala ze az dziwne ze sie nie odzywam ze to nie mozliwe zebym znow spal i ze pewnie sobie weekend zorganizowalem bo ostatki. Gdy obudzilem sie od razu sprawdzilem telefon widzac ze nie pisala zajrzalem na na FB i zobaczylem od niej wiadomosc... napisalem ze sie obudzilem opisalem sytuacje dodalem ze pewnie cos teraz zjem i postaram sie jeszcze pospac. Zjadlem i nie spalem do 5 rano az zaczelo mnie mulić. Gdy zasnalem obudzilem sie o 8 ale stwierdzilem ze jeszcze troche i .. kolejny sen trwal do.. 13:30, zanim sie ogarnalem to w ciagu pol godziny dostalem smsa od wybranki z pytaniem co sie ze mna dzieje i pewnie ostatki byly boskie.. wiec odpisalem ze spalem do tej pory..... no i sie zaczelo.. ocenila mnie ze klame ze w zyciu nie uwierzy ze spalem tyyle godzin skoro jestem nocnym markiem i ze moglbym powiedziec jej rpawde przeciez ona nie ma nic przeciwko temu zebym gdzies z kumplami poszedl na piwo a nawet sie napil jesli bym tego potrzebowal, nie pomogly slowa ze przykro mi ze nie wierzy mi w prawde, ze wystarczylo zadzwonic to wtedy na pewno bym sie obudzil i by sie przekonala ze jestem w domu, powiedziala ze nie jest od tego zeby mnie sprawdzac ale ona tez nie jest dzieckiem i w takie bajki nie wierzy, ze blef mi sie nie udal... i najlepiej bedzie jak sobie damy spokoj skoro nie potrafie byc z nia szczery... i po rozmowie...

Wiem ze miala zle doswiaczenie z facetami, to oczywiste ze wielu facetow nie jest fair w stosunku do swoich kobiet i rozne bajki wymyslaja ale.... co zrobic gdy kobieta nie wierzy w prawde??? w najzwyklejsza szczerosc?? pomozcie prosze... cholernie mi przykro ze nie wierzy w moja szczerosc.. nigdy jej nie oklamalem... nie mamy wspolnych znajomych wiec nie bylo mozliwosci zeby ktos cos na zlosc jej powiedzial... najzwyczajniej w swiecie spalem.... i za sen zostalem oceniony jako klamca.. zalezy mi na niej z calego serca ale jak dac do zrozumienia kobiecie ktora sobie wmowila ze imprezowalem.. aby uwierzyla w prawde a nie w bledną pewnosc ze obchodzilem ostatki?

pomożcie prosze... pisze do was jako dojrzaly facet, ktoremu naprawde zalezy na cudownej kobiecie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobic gdy kobieta nie wierzy w szczerosc? pomożcie prosze...

Naprawdę chcesz z nią być?

Ja tu widzę emocjonalną manipulatorkę ze skłonnością do sabotażu, a nie kandydatkę na partnerkę roku.

3

No niestety.
Twoja wybranka ma nierówno pod deklem.

4

Skrzywdzona w poprzednich związkach + obecny związek na odległość = deficyt zaufania.

Nic nowego pod Słońcem. Zrobić możesz niewiele. To są rzeczy, która ona powinna przerobić w sobie.
Dopóki tego nie zrobi czeka was wiele upadków, mniej wzlotów.

5

Ja bym sie powstrzymała z ocenianiem jej, ze cos nie tak z jej zachowaniem. Ma za soba trudne doświadczenia, trzeba ja zrozumieć ze na pewne rzeczy trzeba czasu.

6

Spałeś od 18-tej do 13,30 nastepnego dnia- sorry, ale mysle, że nixle sobie pochlałeś i dlatego miales tak długą przerwę w zyciorysie. Ta kobieta, jak widzisz, głupia nie jest.

7 Ostatnio edytowany przez MeskieSerce (2016-02-06 21:58:52)

Jest bardzo szczera i madra kobieta, kto wiekszosc czasu poswieca swojej 3letniej corce. Woli siedziec w domu niz chodzic na jakiekolwiek wieksze spotkania czy imprez, cenie w niej to.  Czesto wiele rzeczy mowila mi szczerze nawet jesli temat byl niewygodny. Ufam jej wiec nie uwazam ze jest manipulantka czy cos w tym stylu. Sam mimo ze jestem przed 40tka a ona po.. to od czasow mlodzienczych jeszcze nigdy przed nikim tak sie nie otworzylem.  Chcialbym zeby ona mi tez ufala a bynajmniej sama nie podkopywala takich dolkow ze niby klame w momencie gdy naprawde jestem szczery. W takim momencie jak dzis sama sobie sprawila ze nie bedzie mi ufac, wg niej jest powod zeby nie ufac a nie jest swiadoma ze jednak okazuje jej szczerosc.

Nie wiem jak sie zachowac, czy po prostu powiedziec ze nie bede tlumaczyl sie ze szczerosci i jesli nie wierzy to trudno nic nie poradze ale sumienie mam czyste..
czy walkowac z nia ten temat szukajac argumentow zeby mi zaufala na podstawie tego czasu co sie spotykamy. Rozumiem ze nalezy sie komus zle gdy ktos potrafi spieprzyc ale ja tylko spalem.. nie chodzilem nigdzie.. nie spotkalem sie z nikim i wciaz tylko staram sie aby byla mozliwosc spotkania sie z nia znow i spedzenia razem cudownego czasu.

Mam wrazenie ze teraz szczerzy faceci maja o wiele trudniej niz klamcy. Klamca zawsze jakos sie wykreci, a jak nawet sie wyda i sie skonczy zwiazek to potem w mozgu kobiety zakodowane jest ze facet przewaznie klamie i .. ten ktory jest szczery oceniany jest jako klamca.. majac przez to o wiele ciezej a czasami nawet zadnych szans ...

oliwia9195 napisał/a:

Spałeś od 18-tej do 13,30 nastepnego dnia- sorry, ale mysle, że nixle sobie pochlałeś i dlatego miales tak długą przerwę w zyciorysie. Ta kobieta, jak widzisz, głupia nie jest.

Widac ze czytasz niedokladnie niestety. Wyraznie napisalem ze w nocy sie obudzilem i do 5 nie spalem, poza tym nie byloby sensu tu pisac o tym wiec nie szukam tutaj odpowiedzi na jakies klamstwo tylko sposobu udowodnienia szczerosci i tego jak mam sie zachowac gdy ktos uwaza ze klamalem...  a na tej kobiecie mi bardzo zalezy wiec to zmienia postac rzeczy...

8

Ja ci nie wierzę- napisałeś tutaj, bo nie masz pomysłu na to, by odzyskać tę kobietę (jest porządna, więc nic dziwnego, że byłoby ci z nią wygodnie i bezpiecznie) i chcesz, żeby inne kobiety podpowiedziały ci jakis sposób. Sorry, jesli oceniam cię niesprawiedliwie, ale ja będąc na miejscu tej kobiety, podobnie jak ona też bym ci nie uwierzyła. Posądzałabym cię o kombinowanie z inną albo o to, że jestes pijakiem, który po prostu zachlał. Może i dałabym ci jeszcze jedną szansę (chociaz raczej w to wątpię, po tym przez co przeszłam dmucham teraz na zimne), ale patrzyłabym ci na ręce i wystarczyłaby jedna wpadka i byłoby pozamiatane. Tak więc wygląda na to, że straciłes tę kobietę.

9

Kobiety tak maja... Jak nie maja problemu, to go sobie wymysla. A serio - chyba nie dostrzegasz ze to jej urojenia i mania kontrolowania mogly doprowadzić ja do rozwodu i kolejnego nie udanego związku?

10

Oliwia, nieźle pojechałaś, po raz pierwszy absolutnie się z Tobą nie zgadzam.
Człowiek może czasami paść na pysk i spać i 20 godzin.
A do Ciebie autorze - a po co chcesz ją przekonywać? Każde Twoje słowo tylko zaogni konflikt.
Powiedz jej jeszcze raz i dobitnie jak było a potem poproś żeby się zastanowiła na spokojnie i zadzwoniła jak zrozumie że nie kłamiesz bo nie masz powodu.
W ogóle, ten jej problem jest po prostu absurdalny....
Jeśli ona ma takie problemy z psychika to ten związek i tak Cię wykończy.
To ona musi pomyśleć co  z nią nie tak i zrozumieć że jej bezpodstawne oskarżenia Cię obrażają po prostu.

11 Ostatnio edytowany przez MeskieSerce (2016-02-07 01:46:00)

oliwia9195 napisał/a:

Ja ci nie wierzę- napisałeś tutaj, bo nie masz pomysłu na to, by odzyskać tę kobietę (jest porządna, więc nic dziwnego, że byłoby ci z nią wygodnie i bezpiecznie) i chcesz, żeby inne kobiety podpowiedziały ci jakis sposób. Sorry, jesli oceniam cię niesprawiedliwie, ale ja będąc na miejscu tej kobiety, podobnie jak ona też bym ci nie uwierzyła. Posądzałabym cię o kombinowanie z inną albo o to, że jestes pijakiem, który po prostu zachlał. Może i dałabym ci jeszcze jedną szansę (chociaz raczej w to wątpię, po tym przez co przeszłam dmucham teraz na zimne), ale patrzyłabym ci na ręce i wystarczyłaby jedna wpadka i byłoby pozamiatane. Tak więc wygląda na to, że straciłes tę kobietę.

Ciesze sie ze jestes w wielkim bledzie i ze nie jestes nia, mocno musialas sie przejechac na facetach skoro tak ostro mnie krytykujesz zamiast sprobowac zrozumiec, zreszta przeczytalem pare twoich postow i w duzej mierze krytykujesz rozne postepowania a ja nie po to tu napisalem zeby trafic na kolejna kobiete ktora blednie mnie ocenia... przejechalas sie i trudno ci uwierzyc ze jednak moze byc facet ktory jest szczery w kierunku kobiety... odpusc juz prosze swoje komentarze bo nie takich osob jak ty prosze o pomoc tylko takich ktore sa bezstronne a ty ewidetnie jestes nastawiona negatywnie na facetow .. nawet na tych ktorzy chca jak najlepiej dla kobiety....

kooralik napisał/a:

Kobiety tak maja... Jak nie maja problemu, to go sobie wymysla. A serio - chyba nie dostrzegasz ze to jej urojenia i mania kontrolowania mogly doprowadzić ja do rozwodu i kolejnego nie udanego związku?

wiesz nie wiem jak to bylo naprawde u niej w zwiazkach a tylko to co mi powiedziala... moze jestem glupcem ale wierze jej bo nie mialem do tej pory powodu zeby nie wierzyc, jest dojrzala odpowiedzialna mieszka sama z corka... wiesz jak to jest jak facet sie bujnie w kobiecie.. wtedy duzo rzeczy nie zauwaza ale .. tak to jest z meskim sercem smile

pannapanna napisał/a:

Oliwia, nieźle pojechałaś, po raz pierwszy absolutnie się z Tobą nie zgadzam.
Człowiek może czasami paść na pysk i spać i 20 godzin.
A do Ciebie autorze - a po co chcesz ją przekonywać? Każde Twoje słowo tylko zaogni konflikt.
Powiedz jej jeszcze raz i dobitnie jak było a potem poproś żeby się zastanowiła na spokojnie i zadzwoniła jak zrozumie że nie kłamiesz bo nie masz powodu.
W ogóle, ten jej problem jest po prostu absurdalny....
Jeśli ona ma takie problemy z psychika to ten związek i tak Cię wykończy.
To ona musi pomyśleć co  z nią nie tak i zrozumieć że jej bezpodstawne oskarżenia Cię obrażają po prostu.

Dziekuje za bezstronna opinie:)  wlasnie niektorzy moga pasc i spac tyle godzin tym bardziej ze ja spalem najpierw 7 godzin a potem 8 ..  sam kiedys jej wpominalem ze mam mocny organizm i krotko spie ale raz na jakis czas musze odespac...  masz racje nie ma co za duzo sie tlumaczyc bo mozna tylko gorzej sie w to wciagnac.. juz w dzien dzis jej powiedzialem to ze nie bede sie z prawdy tlumaczyc i zeby przemyslala czy bylby sens klamac jej i ze jesli nadal nie bedzie mi wierzyc nic na to nie poradze ma prawo ale ja tez mam prawo moc wiecej spac i nie byc za to tak negatywnie ocenianym dodalem tez ze zalezy mi na niej mimo ze mi nie ufa...

12

pannapanna, wiem że troszkę pojechałam i że, być może, jestem bardzo niesprawiedliwa co do autora, ale w pierwszym impulsie, gdy policzyłam sobie, ile godzin on spał, to od razu pomyslałam "oho, cwaniak, chce żeby inne kobiety podpowiedziały mu jakis sposób na udobruchanie tej kobiety, a skoro tak, to ja się na to nie pisze itd.", ale może faktycznie nie miałam racji co do niego.
Autorze, przepraszam cię więc za swój występ i oczywiście nie bedę już wypowiadała się w twoim wątku, chociaż na zakończenie pochwalę cię za to:
" masz racje nie ma co za duzo sie tlumaczyc bo mozna tylko gorzej sie w to wciagnac.. juz w dzien dzis jej powiedzialem to ze nie bede sie z prawdy tlumaczyc i zeby przemyslala czy bylby sens klamac jej i ze jesli nadal nie bedzie mi wierzyc nic na to nie poradze ma prawo ale ja tez mam prawo moc wiecej spac i nie byc za to tak negatywnie ocenianym dodalem tez ze zalezy mi na niej mimo ze mi nie ufa..."
rozsądne podejście.
powodzenia.

13

Toja24 napisał/a:

Ja bym sie powstrzymała z ocenianiem jej, ze cos nie tak z jej zachowaniem. Ma za soba trudne doświadczenia, trzeba ja zrozumieć ze na pewne rzeczy trzeba czasu.

Właśnie co niektórzy tutaj łatwo oceniają, nie znając tak naprawdę przeszłości tej Kobiety.
Ja jestem ciekawa czy tak naprawdę tutaj wszyscy są tacy silni psychicznie, emocjonalnie, że nigdy nie zrobili czegoś pod wpływem emocji, chwili?

Autorze a masz możliwość spotkać się z Nią jakoś teraz?

14

Oliwia nie ma sprawy kazdy czasami wypowiada sie nie zawsze tak jakbysmy chcieli lub po prostu pod wplywem pierwszej chwili... milo ze jednak spodobalo Ci sie moje koncowe podejscie

Krejzolka82 napisał/a:

Autorze a masz możliwość spotkać się z Nią jakoś teraz?

W weekend sie bede dopiero widzial ale na szczescie juz temat poszedl w zapomnienie "a bynajmniej nie jest tak widoczny z jej strony", moze przemyslala.. nie wiem ale i tak bede staral sie zeby wiecej nie miala powodu uwazac ze klame.

Teraz mam powazniejszy problem wink Walentynki sie zblizaja smile Malolacie mozna kupic walentynke rozyczke lub zaprosic na kolacje i tyle smile a o mily walentynkowy wieczor z dojrzala doswiadczona kobieta trzeba bardziej sie postarac.. ale to juz nie temat w tym watku...
mimo to dziekuje wszystkim za wypowiedzi smile

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobic gdy kobieta nie wierzy w szczerosc? pomożcie prosze...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024