Właśnie jestem na etapie utraty kolejnych kilogramów. i przez pierwsze 3 coje ciało sie nie zmieniło. Dopiero osatnio zaczęłam zauważać, ze moja skóra traci na elastyczności i jędrności. Czym ją wspomóć? Co stosowałyście?
ja stosowałam zarówno od środka tabletki takie różne, co mi pani w aptece poleciła, głównie na skórę (ale wiadomo, ze one też na przykłąd na włosy działały), ale też stosowałam różne kremy i maski na ciało, by działać od zewnątrz. Fajne są takie błotka na przykład stad http://guam24.pl/ moze się nie wygląda najlepiej, ale fajna zabawa. Ale też miałam takie zwykłe tanie kremy. No jednym słowem RÓŻNIE.
Ja słyszałam, że dużo dobrego dla jędrności może spowodować szczotkowanie na sucho - tylko trzeba być konsekwentnym
takie szczotkowanie nie boli? bo chyba by mnie bolało, jak tak sobie to wyobrażam...
Spróbuję może właśnie tych kosmetyków z wyższej półki, zobaczymy jak one podziałają na mnie. ale o tym szczotkowaniu to jeszcze poczytam w necie.
najlepszym sposobem na to aby skóra się ujędrniła są ćwiczenia. Ogólnie powinnaś mieć więcej ruchu. Odżywianie też ma wpływ, ale ruch jest ważny
najlepszym sposobem na to aby skóra się ujędrniła są ćwiczenia. Ogólnie powinnaś mieć więcej ruchu. Odżywianie też ma wpływ, ale ruch jest ważny
Oczywiście, że Majka ma racje. Dużo odpowiednich ćwiczeń i będzie wszystko ok!