Dłonie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Dłonie

Hej.Mam strasznie zniszczone i suche dłonie.Możecie mi coś polecić ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dłonie

Przede wszystkim najpierw należałoby odstawić czynnik, który suchość powoduje. Co może być przyczyną? Nie masz zmywarki i myjesz naczynia ręcznie? Czy suchość pojawiła się "sama"? Ja najbardziej chyba lubię kremy z mocznikiem, bardzo skuteczne. smile A ze skórkami też masz problem? Dobry na to jest olejek rycynowy.
O dłonie warto dbać. smile

3

Krem z witaminą A się świetnie sprawdza;)

4

Raz w tygodniu parafina. smile

5

Niestety też mam podobny problem z dłońmi i nic na nie nie działa. Próbowałam kąpieli w oliwie, olejkach parafinie i efekt był zawsze krótkotrwały i po kilku dniach suchość powracała. Okropnie to wygląda, dłonie wydają się znacznie starsze.

6

Wicziri napisał/a:

Krem z witaminą A się świetnie sprawdza;)

O tak ja też mogę polecić krem z witamina A. Sama miałam przez dłuższy czas problem z suchą skórą rąk i taki krem mi w dużym stopniu pomógł.

7

A może przydałby się jakiś zabieg na dłonie w profesjonalnym salonie. Pomyśl o tym.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024