prezent na pierwszą rocznicę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » prezent na pierwszą rocznicę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: prezent na pierwszą rocznicę

Właściwie nie wiedziałam znowu gdzie zamieścić owo pytanie. Niedługo ja z moim ukochanym będziemy obchodzić pierwszą rocznicę (rok) od kiedy jesteśmy razem. Właściwie to już w tą środę, ale będziemy świętować w weekend bo w środę, studia i praca.
Macie jakieś może oryginalne pomysły, które same wykorzystałyście bądź chcecie wykorzystać?
Jako dodatek do całości, przed nocą (mam nadzieję upojną) chcę mu wręczyć żartobliwe męskie stringi bo zawsze chciałam żeby takowe posiadał ;D

Ale główny prezent, najbardziej chciałabym zrobić sama. Odpadają jednak te związane ze zdjęciami ponieważ jestem fotografem amatorem, więc właściwie to non stop w naszym życiu coś wiąże się ze zdjęciami. A i kiedyś kupiłam mu poduszkę z naszym zdjęciem na niej wink

Pomóżcie, i jakby temat tu nie pasował to prosiłabym o przeniesienie we właściwe miejsce bo naprawdę nie miałam pomysłu gdzie go wrzucić.

Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: prezent na pierwszą rocznicę

To trochę za późno żebyś zrobiła to co ja na pierwszą rocznicę (3 miesiące spisywałam na 365 stronach zeszytu wspólne wspomnienia, ważne smsy, fragmenty rozmów, cytaty o miłości itp).

Umiesz wyszywać? Może jakiś mały obrazek (bo w trzy dni nic większego nie zrobisz)?

Nie wiem co w tak krótkim czasie mogłabyś sama zrobić... nic nie przychodzi mi do głowy.

3

ja zrobiłam 365 serc i na każdym jakies wyznanie, teksty z naszych wspólnych chwil, pamietne słowa, pamiętne daty, w ładnie zrobionym pudełeczku
miałam wtedy ledwo parenaście lat i wydawało mi się to fajnym pomysłem, był trafiony, bo mężczyźni (chłopcy) nie zawsze pamiętaja ważne dla nas daty, a te serca sa z nami juz wiele lat i czasami nasz skarbek się nimi bawi i pyta, co na nich pisze,
wtedy przypominamy sobie te pierwsze kroczki razem robione - super pamiatka i od serca

4

Pomysłów jest pełno.
1. Wiesz jak wygląda kalendarz adwentowy?? To może być coś w tym stylu okienek może być dwanaście na każdy następny miesiąc razem. I w każdym jakiś mały podarunek; bilety do kina, teatru, coś na wspólne wakacje idt.
2. Składankę waszych ulubionych piosenek/ filmów.
3. kalendarz w którym sama spiszesz ważne daty, prócz urodzi, itd. na przykład dzień miłych słówek, lub dzień na zielono...
4. Grę erotyczną? niektóre są naprawdę fajne, albo możesz ją zrobić sama
5. Wazon z życzeniami. W każde ważniejsze wspólne spotkanie, będziecie wyciągać i spełniać sobie na wzajem.
6. i pełno mi się nasuwa ze zdjęciami tongue

Mam nadzieje, że coś ci się przyda

5

Ja własnoręcznie zrobiłam wieeelką laurkę a do niej coś w rodzaju pamiętnika, w którym przez cały miesiąc pisałam za co go kocham danego dnia... ale tak w stylu wiersza...

6

ja zrobiłam dla swojego ukochanego tablicę(korkową) z naszymi zdjęciami, cieszył się jak dziecko, gdy mu ją wręczałam wink Sprobuj wink

7

Piszcie, piszcie kobietki moze i ja skorzystam z ktoregos pomyslu tongue Na szczescie mam troche wiecej czasu do rocznicy...wiec i wiecej mozliwosci big_smile

P.S. aGniesha wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :*

8 Ostatnio edytowany przez Emilia (2009-11-24 19:48:47)

WITAM wszystkich zakochanych !
jeżeli mogę coś podpowiedzieć to warto wybrać się do sklepu
Byłam zaskoczona markowym towarem, który oferują !
Na prezent mojemu Miśkowi kupiłam piżamkę BUGATTI w takie sexowne paseczki !
Mąż był bardzo zadowolony aż poczuł się jak prawdziwy Tygrysek !     ;O)
Sklep znajdziecie też w internecie.

Naprawdę polecam !!
ADELA

Powód edycji: usunięcie nielegalnej reklamy

9

ja osobiscie uważam, że prezenty robione od serca (nie kupine gotowce) maja większą wartość i partner w tym momencie czuje jaka moc ma uczucie. Taka pamiątka po latach jest bezcenna, nie kończy się jak perfum, woda toaletowa, nie niszczy jak koszula czy krawat

10 Ostatnio edytowany przez Emilia (2009-11-24 19:37:24)

Witam wszystkich:) My ostatnio obchodziliśmy z mężem 3 rocznicę ślubu:) od mojej siostry dostaliśmy super prezent - przygotowała dla nas gazetę:) Na pierwszej stronie jest nasze zdjęcie i śmieszy artykuł . Później ja skorzystałam z podobnego pomysły i przygotowałm taką gazetkę znajomym na ślub (zamiast kwiatka). przygotowuje się to na stronie  *** - szybko (przesyłkę miałam następnego dnia:)
Ja byłam bardzo zadowolona z tego prezentu:) polecam

Powód edycji: usunięcie linka.

11 Ostatnio edytowany przez Emilia (2009-11-24 19:38:26)

*** <- świetny pomysł!:)

Powód edycji: usunęcie linka.

12

Osobom, które chciałyby dać oryginalny prezent polecam SPERSONALIZOWANY WIERSZ. Jest to prezent który zaskoczy każdego.

Z okazji rocznicy, urodzin, ważnych momentów w życiu?
Od 12 lat piszę wiersze, rymowane oraz białe. Wiele razy, z powodzeniem tworzyłam wiersze na prośbę/zamówienie. Jest to moja pasja więc W KAŻDY WIERSZ WKŁADAM DUŻO ENERGII I STARAŃ.
Możemy wpleść w wiersz ważne dla Ciebie elementy, wspomnienia, symbole.
ZGODNIE Z TWOIMI WSKAZÓWKAMI TWORZĘ COŚ SPECJALNEGO dla bliskich, na wyjątkową okazję.
Tradycyjne prezenty są wspaniałe, ale warto czasem zaskoczyć!

Mój mail: wiersze.zamowienia  (na gmailu)
Mam również bloga i fanpage: porzeczkowe słowa

13

Oczywiscie, wlasnorecznie wykonane prezenty to super sprawa, ale warto tez postawic na cos  kupionego. na rynku jest wiele fajnych podarunkow ktore rowniez tworza swietna aure i odzwierciedlaja uczucia do drugiej osoby, a nie oszukujmy sie, nie kazdy ma zdolnosci plastyczne etc. dobrym pomyslem jest gwiazdka lub inne cialo niebieskie z kingdom of universe. otrzymuje sie dokumenty potwierdzajace wlasnosc, ktore mozna fajnie oprawic i powiesic na scianie. efekt woow wsrod gosci murowany. wiem co mowie! do tego mozna wlozyc jakis liscik do ramki. jesli nie teraz to za pare lat w koncu ukochana osoba go odnajdzie, a takie wspomnienia sa najcudowniejsze na swiecie

14

A może coś praktycznego do kuchni? Mój mąż uwielbia gotować i eksperymentować w kuchni, sprawiłam więc mu multicookera, takie wielofunkcyjne urządzonko, w którym może piec, grillować, dusić czy gotować na parze. Bardzo mu się to spodobało smile Cenowo to nie wygląda strasznie, bo np. taki Redmond ma już te sprzęty od 200 zł.

Ale jeśli wolisz coś bardziej osobistego, to może fotoksiążkę? To był z kolei prezent męża dla mnie, trochę to inaczej wygląda niż zwykły album, widać też nakład pracy ukochanego, jak to wszystko poukładał w fajnej kolejności <3

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » prezent na pierwszą rocznicę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024