Ten wątek zakładam dla tych,którzy chcieliby założyć własną firmę a nie za bardzo wiedzą od czego zacząć.Dla tych którzy już takie firmy prowadzą ale czasem mają problem w zrozumieniu tego co państwo oferuje in plus tak jak i in minus.Dla tych ,którzy są na etatach i być może nie wiedzą jakie prawa im przysługują.Gdzie szukać pomocy finansowania swoich projektów skąd na to wszystko brać po prostu forsę,kto może nam pomóc a czego jak ognia należy się wystrzegać.Gdzie zaczynając od zera można znaleść zatrudnienie na zasadzie franczyzy lub współpracy.Z kodeksu cywilnego i karnego mogę ogarnąć podstawy bo nigdy nie zajmowałem się akurat czymś takim ale ok podstawy znam wiec postaram się w jakiś logiczny i cierpliwy sposób wszystko wytłumaczyć.Piszcie każdy dostanie odpowiedź choć nie ukrywam,że chwilkę to potrwa bo sam prowadzę firmy i nie zawsze na błyskawiczną odpowiedź jestem gotowy.Pozdrawiam i zapraszam serdecznie od jutra.Piszcie jakie macie kłopoty nawet te duże a damy radę i opanujemy.
Ps panie moderatorki czasem pójdzie po kilka odpowiedzi do różnych osób hurtem nie każcie mnie za to bo nie o to chyba w tym chodzi aby coś utrudniać.