Za chwilę może dzielić nas odległość, powinnam się przeprowadzić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Za chwilę może dzielić nas odległość, powinnam się przeprowadzić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Za chwilę może dzielić nas odległość, powinnam się przeprowadzić?

Cześć,

Chciałam sie z wami podzielić moja krótka historią i prosić was o rade co byście zrobiły ma moim miejscu. Dwa miesiące temu w pubie chłopak poprosił mnie o nr telefonu, otrzymał go a następnię umowił sie ze mna na spotkanie. Tak naprawdę na tym spotkaniu poczuliśmy do siebie niezwykła chemię i od tamtego czasu cały czas jesteśmy razem. Bardzo nam dobrze ze soba, kochamy sie, poznałam jego rodzine i od naszego pierwszego spotkania nie ma dnia zabysmy sie nie widzieli. Jest nam ze soba cudownie. ALE..... Moj chłopak jest tu na szkoleniu i pod koniec stycznia wyjeżdza do swoich rodzinnych stron woj. pomorskie a ja mieszkam w Wawie. Pracuje tu i zyje od 5 lat. Nie wiem co mam zrobic on chce zebym sie przeprowadziała ale on sam jeszcze jest na etapie ukladania sobie zycia w Polsce (4 miesiace temu wrocił z Anglii). Nie wiem co robic kocham go bardzo on mnie tez ale boje sie rzucić wszystko i przeprowadzic sie do niego a jak nam sie nie uda....boje sie tego ze zostane sama w obcym mieście jakby cos sie wydarzyło. Czuje sie bardzo zagubiona i smutna poniewaz nie chce go stracic a na odległsc zycie bedzie bardzo cięzkie.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez motylek75 (2015-01-13 12:11:06)

Odp: Za chwilę może dzielić nas odległość, powinnam się przeprowadzić?
mirabellka5 napisał/a:

Cześć,

Chciałam sie z wami podzielić moja krótka historią i prosić was o rade co byście zrobiły ma moim miejscu. Dwa miesiące temu w pubie chłopak poprosił mnie o nr telefonu, otrzymał go a następnię umowił sie ze mna na spotkanie. Tak naprawdę na tym spotkaniu poczuluśmy do siebie niezwykła chemię i od tamtego czasu cały czas jesteśmy razem. Bardzo nam dobrze ze soba, kochamy sie, pznałam jego rodzine i od naszego pierwszego spotkania nie ma dnia zabysmy sie nie widzieli. Jest nam ze soba cudownie. ALE..... Moj chłopak jest tu na szkoleniu i pod koniec stycznia wyjeżdza do swoich rodzinnych stron woj. pomorskie a ja mieszkam w Wawie. Pracuje tu i zyje od 5 lat. Nie wiem co mam zrobic on chce zebym sie przeprowadziała ale on sam jeszcze jest na etapie ukladania sobie zycia w Polsce ( 4 miesiace temu wrocił z Anglii). Ni wiem co robic kocham go bardzo on mnie tez ale boje sie rzucić wszystko i przeprowadzic sie do niego a jak nam sie nie uda....boje sie tego ze zostane sama w obcym mieście jakby cos sie wydarzyło. Czuje sie bardzo zagubiona i smutna poniewaz nie chce go stracic a na odległsc zycie bedzie bardzo cięzkie.

Przede wszystkim nie panikuj.
Poczekaj na rozwój sytuacji,to że teraz jesteście blisko siebie i jest wam razem dobrze to super.
Nie rzucaj swojego starego życia dla kogoś kogo znasz dwa miesiące,to bardzo krótko,widujecie się codziennie ale to nie to samo co bycie przez chwile osobno.
W każdym związku,nawet małżeństwie trzeba czasem wyjechać osobno nawet na kilka dni,rozumiem że jesteście zakochani ale dajcie sobie szanse na bycie razem poprzez bycie na chwile osobno.
Dzisiaj związek na odległość to nie problem,jeśli uda wam się go utrzymać przez jakiś czas to wtedy możesz pomyśleć o następnym kroku.
Ale zanim to zrobisz,pojedź do niego kilka razy,zobacz jak się zachowuje "na swoim terenie" jakie ma relacje ze znajomymi z rodziną to wiele mówi o człowieku.
W każdym razie nie śpiesz się z taką życiową decyzją,jesteście w sobie zakochani i inaczej patrzycie na świat-powodzenia

"Aby odkryć, jakie zmiany zaszły w tobie, najlepiej wróć do miejsca, które jest takie jak kiedyś"

3

Na razie możecie się widywać w weekendy. Są pociągi, autobusy i samoloty. To żaden problem.
"Rozstanie" na kilka dni w tygodniu pomoże Wam lepiej się poznać i zbudować trwalszą relację.
A widywanie się po rozłące bywa bardzo przyjemne wink Zobaczysz.

4

Dziękuje wam dziewczeta chyba macie troche racji trzeba mysleć trzeźwo.

5

szczera rada kto ryzykuje ten nie ma.
To może być cudowna miłość nie taka przez internet chłopakowi zależy na Tobie. Wyjedz zobacz jak rozwinie się sytuacja może tam znajdziesz prace nie wiem szkołe przecież jeśli cie kocha pomoże ci w tym.Nie ma na co czekać życie jest za krótkie.. a pozniej odleglosc zniszczy to co zbudowaliście.. Idz za głosem serca a napewno cię doprowadzi do szczęscia

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Za chwilę może dzielić nas odległość, powinnam się przeprowadzić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021