Tak jak w temacie, tak sobie wymyśliłam, żeby kupić na święta mojemu chłopakowi dobrą poduszkę taką z jakiejś wymyślnej pianki czy innego wynalazku. Co Wy na to? Pomysł chyba ok, ale nie wiem czy odpowiedni na tę okazję... Podpowiedzcie coś
Ja bym nie kupiła. Ale każdemu podoba się coś innego.
Poduszkę jako prezent dla faceta? Nie obraziłbym się ale też i nie zachwycił takim prezentem. Nie lepiej dać coś zgodnego z jego zainteresowaniami i pasjami?
Lubie praktyczne prezenty, a że dalej boli go kark po wypadku pomyślałam, że to fajny pomysł... Ale może faktycznie coś bardziej osobistego?
No skoro jest po wypsdku to mogłaby poduszka być dobrym prezentem. Tylko wtedy wiadomo ortopedyczna. Takie praktyczne prezenty, a skoro dodalas informacje że po wypadku, to faktycznie mu się przyda.
Wisława Szymborska
6 2014-12-03 21:12:45 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-12-03 21:24:03)
Ja też parę lat temu kupiłam mojemu chłopakowi (teraz mężowi) poduszkę z moim...trochę pikantnym zdjęciem:)
Rok później zamówiłam mu kubek:) też z foto
A teraz zamówiłam duży obraz z drukiem naszego pieska kochanego, na takim płótnie:)
Zawsze robiłam to w takiej firmie specjalizującej się w nadrukach na różnych rzeczach - drukuje też u nich fotoksiążki.
Jeśli chciałabyś namiary gdzie dobrze robią to ja robię zawsze w spam
A jak piszesz, że z jakiejś pianki czy coś... to też chcesz jakąś fikuśną poduszkę czy taką najzwyklejszą? Myślę, że jak facet jest fajny (normalny) to na pewno się ucieszy:)
Lubie praktyczne prezenty, a że dalej boli go kark po wypadku pomyślałam, że to fajny pomysł... Ale może faktycznie coś bardziej osobistego?
hmm ty lubisz praktyczne prezenty... okej... a on?
Ja bym nie kupiła. Ale każdemu podoba się coś innego.
Napisałam, że nie pokusiłabym się o taki prezent, ponieważ prezent ma się kojarzyć z czymś miłym, a wypadek taki nie jest. Wszystko zależy, co twój chłopak lubi i czego mu brak.
Jakiś to taki średni prezent szczerze mówiąc Ja nei chciałabym dostać zwykłej poduchy w prezencie ....
10 2014-12-17 11:33:17 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-12-17 11:35:54)
Fajnym prezentem są takie wielkie poduchy nazywane workami
Zauważyłam, że na tej stronie można wybrać z czego ma być zrobiony,
bo kiedyś w sklepie widziałam, ale z eko-skóry,
a ja bym chciała z miękkiego materiału:
niedozwolony link
Gdybym dostała taki prezent to bardzo bym się ucieszyła,
a kiedy byłby zapakowany to domyślałabym się co w takim pudle jest
11 2014-12-17 23:28:20 Ostatnio edytowany przez BlackMargo (2014-12-17 23:29:35)
Ja też parę lat temu kupiłam mojemu chłopakowi (teraz mężowi) poduszkę z moim...trochę pikantnym zdjęciem:)
Rok później zamówiłam mu kubek:) też z foto
A teraz zamówiłam duży obraz z drukiem naszego pieska kochanego, na takim płótnie:)
Zawsze robiłam to w takiej firmie specjalizującej się w nadrukach na różnych rzeczach - drukuje też u nich fotoksiążki.
Jeśli chciałabyś namiary gdzie dobrze robią to ja robię zawsze w spamA jak piszesz, że z jakiejś pianki czy coś... to też chcesz jakąś fikuśną poduszkę czy taką najzwyklejszą? Myślę, że jak facet jest fajny (normalny) to na pewno się ucieszy:)
Co to znaczy z pikantnym zdjęciem?.
Mój facet pracuje na drukarni i mają stałe zlecenia z firmy produkującej czekoladki gdzie można sobie zamówić takie opakowanko z własnym nadrukiem np zdjęciem, i czasem są takie zdjęcia że za głowę sie można złapać. Wiele nadruków było na pudełeczkach które chyba panny chciały podarować swoim facetom bo zdjęcia "miały porozkładane nogi" a na drukarni większość to faceci także sie niejeden naoglądał
Nigdy w życiu, chyba że ktoś ma dwunastoletnią siostrzenicę czy kuzynkę. Dla starszych to tragedia jakaś po prostu, lepiej już książkę czy płytę w prezencie dać.
13 2018-12-26 12:22:12 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-12-26 18:29:26)
Wszystko zalezy co to za poduszka. Ja np z mężem kupiliśmy pod choinkę poduszki dla moich rodziców, ale to są takie specjalne, bardziej zdrowotne, które dopasowują się do kształtu głowy etc. To jest bardzo dobra opcja. A tak to nie To już lepiej kupic jakąś biżuterię spersonalizowaną - można taką kuić na spam , Ja kupiłam tutaj właśnie spersonalizowany zegarek
U mnie córka by się ucieszyła. Ale mąż by się pewnie obraził