Witam, jakoś dziś wpadł mi pomysł na napisanie i doradzenie się na damskim forum apropo prezentu dla mojej dziewczyny, mam 20 lat podobnie jak ona, rok temu prezent jaki jej zrobiłem to wyjazd do wrocławia (jesteśmy z kato) tam zafundowałem jej romantyczny obiad i inne przyjemności i do tego kupiłem ciekawa ramkę w "flo" i dałem tam nasze zdjęcia, w tym roku chciałem jej zrobić sesje zdjęciową u jakiegoś artystycznego fotografa (fotografki) pisałem z koleżanką, która miała taka sesję na nk i oczywiście kasowałem wiadomości no i gdy ona mi odpisała na jakiś wątek już rozpoczętej rozmowy (nie było mnie w domu) moja kobieta przeczytała sobie przez przypadek ta wiadomość i scena zazdrości, bo kilka dni wcześniej była kłótnia i z nerwów powiedziałem jej wszystko no i prezent zepsuty, teraz nie wiem już sam co mógłbym jej kupić zrobić, ma to być pomysłowe, żadne łancuszki i inne takie bo ona tego nie lubi, jeżeli chodzi o koszty to plus minus 300zł, może drogie Panie mi coż polecą? czekam na odpowiedzi
a jak długo jestescie ze sobą? a może coś bardziej osobistego.........?
akurat dzisiaj 17miesiecy:P cos osobistego tzn? bielizna?:P
proponuję,żebyś przygotował jej romantyczny wieczór ze świecami,kolacja i twoim rozbieranym tańcem przy przygotowanej przez Ciebie muzyce:)
proponuję,żebyś przygotował jej romantyczny wieczór ze świecami,kolacja i twoim rozbieranym tańcem przy przygotowanej przez Ciebie muzyce:)
mi by sie taki prezent podobał
eee, jak jakis pedal mam tanczyc i sie rozbierac?:p a nawet jesli to co oprocz tego jaki prezent?;p a moze jednak zrobic jej ta sesje bo powiedizalem jej ze tego juz nie bedzie a wiem ze bardzo by chciala wiec tak czy siak ja zaskocze?
myśle, że jeśli jednak załatwisz jej sesje to bedzie super pomysl. pokarzesz że pomimo jakiejs sprzeczki i tego ze stanelo Ci cos na drodze w realizacji dążysz do tego by spełnic jej marzenia. W moim odczuciu byłby to prezent podwójny: wymarzona sesja + dowód od chłopaka, że zrobi dla mnie wszystko (nawet jesli zrobiłam mu awanture ze na nk pisze z jakas dziewczyna )
Powodzenia!
Aha, możesz jej urodzinowy dzień zacząć od różyczki czy jakiegoś skromnego prezentu, złożyć jej zyczenia i udawać że na tym koniec. A dopiero potem pod jakimś pretekstem zaprowadzic ją do fotografa.
nie macie jeszcze jakis pomyslow?
spełnij jej marzenia napewno mówiła ci co tam jeszcze lubi itp proste...
A jakies mile spa (blotko, masaze i te sprawy), kosmetyczka????
Ja bym chyba umarla ze szczescia jakby mnie ktos zabral na monodram Krystyny Jandy albo na moja ulubiona sztuke w teatrze. Moze twoja kobieta tez bardzo lubi jakas sztuke, opere itp.?
No i oczywiscie, obowiazkowe wrecz kwiaty
Zastanow sie co lubi, na czym ma prawdziwego bzika, tak zeby czula ze ten prezent jest SPECJALNIE dla niej. Trudno powiedziec co konkretnie kazdy ma inne potrzeby, po prostu musi widziec ze nie odklepales tego byle by bylo, tylko naprawde dales z siebie tyle ile mogles
Mnie urzeklo jak moj teraz juz byly chlopak specjalnie dla mnie nauczyl sie robic na drutach i zrobil mi piekny sweter, a wszystko dlatego ze powiedzialam ze podoba mi sie kolor wloczki ktora widzielismy w pasmanterii... Troche inwencji, na pewno umiesz wymyslic cos wspanialego i zwalajacego z nog
wiecie co ja zamiast prezentów to bym wolała by facet był szczery wobec mnie i lojalny, by mi mówił co i jak a nie oszukiwał i tłumaczać sie głupio że zapomniał cos tam itp Skoro gada że kocha itp to niech słowa w czyn wprowadzi a nie obsypuje prezentami bo to i tak nic nie da. Mi taki własnie" prezent" sie marzy.
ona juz to ma na codzien:P
To pogratulować
Przyznam, że sesję powinieneś wprowadzić w czyn, ale zacząć właśnie od jakiegoś kwiatka i zawoalowanego stwierdzenia, że sama sobie prezent popsuła, a Ty nie zdążyłeś innego wymyślić A potem ją zabrać na "spacer", albo "kawę" i zawieźć do "knajpki, którą kolega Ci polecił" i zaciągnąć do tego studia fotograficznego Sądzę, że będzie jej bardzo miło A jeśli nie chcesz teraz realizować tego pomysłu to spróbuj dać jej coś ciekawego, np. mozaikę z Waszych fotek, albo czekoladowy telegram, do tego bieliznę, albo co tam jeszcze można wymyślić Nie będzie takiego "wow", ale cóż Nie zawsze też musi być...
15 2009-11-20 14:36:10 Ostatnio edytowany przez noelle87 (2009-11-20 15:30:43)
Jak chcesz kupić niepowtarzalny i romantyczny prezent to polecam elegancki i firmowy zegarek z wygrawerowanym napisem. Na (tu podany był adres internetowy, naruszający regulamin forum) są bardzo ciekawe zegarki (duży wybór), które również mogą spełniać funkcje biżuterii funkcjonalnej. Wygrawerowany napis powinien zawierać wyznanie miłości lub romantyczny cytat literacki. Takim prezentem na pewno sprawisz jej ogromna przyjemność.
może dostęp do e-wydania Dziennika Gazety Prawnej będzie na bieżąco nie tylko z polityką ale także będzie wiedziała, co się dzieje w prawie i gospodarce, polecam edgp.gazetaprawna.pl/miesieczna/last-minute
17 2014-04-09 06:46:04 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-04-09 06:48:12)
Kup jej jakiś prezent - przeżycie, za taki budżet, jakim dysponujesz, na pewno coś fajnego znajdziesz i co będzie jej się podobało. Poszukaj w necie. Wiem, że prezenty - przeżycia są np. na stronce spam
Kup jej jakiś prezent - przeżycie, za taki budżet, jakim dysponujesz, na pewno coś fajnego znajdziesz i co będzie jej się podobało. Poszukaj w necie. Wiem, że prezenty - przeżycia są np. na stronce spam
ale zawsze można posprawdzać nowości na allegro albo w sklepach jak szykownydom
Mnie urzekły ostatnio jako prezent latarenki takie domowe, świetnie wyglądają na stole
19 2016-12-25 10:41:11 Ostatnio edytowany przez ASeyfried (2016-12-25 10:42:14)
No i co z tego wyszło?