Gdzie wyjechać na letni urlop z dzieckiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Gdzie wyjechać na letni urlop z dzieckiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Gdzie wyjechać na letni urlop z dzieckiem

Tak jak w temacie gdzie polecajcie wyjechać z 4,5letnia córeczką na urlop,oczywiście mam na myśli coś na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej ???? chodzi tu głównie o kase,Nie stać mnie na zagraniczne wyjazdy ani na jakieś luksusowe hotele,ale chciala bym wyjechac gdzieś nawet poza sezonem,wiadomo taniej a poza tym nie jest tak ciasno .Co mi możecie polecić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie wyjechać na letni urlop z dzieckiem

Jeśli chcesz tanio, to polecam Ci wszelkiego rodzaju agroturystyki. Czysto, przytulnie, cicho i las/jezioro/góry/morze - gdziekolwiek mieszkasz i cokolwiek lubisz smile Istnieją nawet specjalne agroturystyki dla dzieci: z placem zabaw, basenem, zwierzątkami do karmienia i dojenia, różnymi animacjami i warsztatami, jazdą konną, itp.

3

Dzięki,chciałabym pokazać córce polskie morze ale poza sezonem,raz ze względu na cenę a drugi aspekt jest najważniejszy corka ma uczulenie na słońce.Miałam możliwość wyjechać z córką pod koniec czerwca do Włoszech niedaleko Amalfii do mojej siostry ale balam sie tego slonca

4

Może nad jeziorko ? smile Fajnie jest w Promenadzie nad Jeziorem Zegrzyńskim. Ładny ośrodek, wiele atrakcji dla dzieci. Jest tam plac zabaw, dmuchany zamek. Jakieś pół godziny samochodem od Warszawy.
Ceny nie są takie niskie jednak jak na takie warunki to warto.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Gdzie wyjechać na letni urlop z dzieckiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024