portale społecznościowe - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: portale społecznościowe

Co myślicie o takich portalach jak myzoo.pl one są specjalnie dla miłośników zwierząt, zakłada się profil wstawia zdjęcia, coś podobnego do facebooka.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: portale społecznościowe

Pierwsze slysze o tym portalu. Ogólnie lubię sobie zajrzeć na różne fora, stronki o ogrodach, kwiatach wink zależy kto co lubi.

3

To nowo powstały portal, jeszcze jest tam nie wiele ludzi, ale myślę, że się rozwinie bo miłośników i posiadaczy zwierząt jest na prawdę wiele. Ile razy było tak, przynajmniej u mnie, że mój pupil się źle poczuł, albo dziwnie zachowywał i nie wiedziałam co zrobić. To takie miejsce gdzie można porozmawiać o takich rzeczach.

4

Ale, że niby jak to funkcjonuje ? Zakłada się profil zwierzakowi ?

5

Zakładasz profil sobie, ale na głównym planie są zwierzaczki, które dodasz do profilu. Cała tematyka kręci się wokół zwierząt ich problemów i radości, że tak powiem. Fajna sprawa, można się umówić na wspólną zabawę, poradzić co do swojego pupila.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024