Jakie są wasze fetysze? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jakie są wasze fetysze?

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 60 z 155 ]

1

Temat: Jakie są wasze fetysze?

Nie każdy stosunek jest taki sam. Często staramy się eksperymentować. Jest jakaś specyficzna forma seksu która was bardziej podnieca?
Ja akurat kiedy ze swoim chłopakiem uprawiamy seks to bardzo lubię kiedy wydaje mi polecenia i od czasu do czasu mnie ugryzie (np. w szyję.). Nie chodzi mi tu o jakąś większą brutalność np z kajdankami i biczem (Choć trochę mnie to ciekawi), a o dominację.
Śmiało możecie podzielić się swoimi fantazjami. A może nawet macie jakieś swoje wyobrażenie idealnego seksu? wink

Niech ktoś zadzwoni po lekarza, złapie mnie i powie:
"Miłość to choroba, uzależnienie, przedawkowanie."
Z upływem czasu coraz ciężej jest to kontrolować.
Powoli zatracam się w niej coraz bardziej...
Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez MamaNalijki (2014-05-07 19:54:04)

Odp: Jakie są wasze fetysze?

ja to jakichs specjalnycb chyba nie mam, mam jakies tam ulubione czynnosci czy cos ale nie uwazam to za fetysz bo to całkiem standardowe rzeczy a z tym gryzieniem w szyje to mi sie skojarzylo, ze moj maz lubi sie na mnie rzucic i robic tzwa malinke na szyi, nienawidze tego bo potem mam slad 2 tyg...ale czesto trudno to kontrolowac bo on rekami robi co innego tu caluje tu zasysa, ochrzan nic nie pomaga!!! ja juz sie w krem zaopatrzylam na siniaki,po nim 5 dni i nie mam tego sladu...moze to i komiczne jest..ale i przerazające:P

3

Wyciskanie pryszczy. To może wydać się dziwne, ale przecież w salonach kosmetycznych też to robią tylko za pieniądze. Taka dbałość o skórę.

Raz się żyje, więc przestań patrzeć, na to co powiedzą inni tylko :
Rób to co uważasz za stosowne !

4

Lubie jak mnie partnerka strzeli z liścia. To jest dla mnie gra wstępna.

big_smile

'She's the kind of girl you dream of'
"Mało pewne siebie kobiety zawsze będą biec za tym, czego nie mogą mieć, szukać czegoś czego nie ma."
Nie ma możliwości obdarzenia najgłębszym uczuciem jakim dysponuje człowiek, kogoś, kto nie jest dla ciebie dobry i traktuje cie nie tak jak byś chciał. Zakochanie w wyobrażeniach.
|Tylko pod mailem|

5

thepass napisał/a:

big_smile

czy uległe kobiety strzelają z liścia the pass? tongue

6

Ja lubię panie w lateksowych ubraniach.

Każdy samotnik, choćby się zaklinał, że tak nie jest, pozostanie samotny nie dlatego, że lubi,ale dlatego, że próbował stać się częścią świata, ale nie mógł, bo doznawał ciągłych rozczarowań ze strony ludzi.

7

to ja "normalna" jestem w porównaniu z Wami wink
ja mam tylko trzy fetysze. Długie włosy, krzywe nosy i "prawictwo"

Odrodziłam się na nowo, miałam duszę kryształową
Lecz znów, i znów i znów kolorów szukam

8

Mnie podniecają duże dłonie. Jak ja kocham długie, grube palce;P Aż mi się na samą myśl...

9

szkola1990 napisał/a:

Mnie podniecają duże dłonie. Jak ja kocham długie, grube palce;P Aż mi się na samą myśl...

A duże palce u stóp ?

Każdy samotnik, choćby się zaklinał, że tak nie jest, pozostanie samotny nie dlatego, że lubi,ale dlatego, że próbował stać się częścią świata, ale nie mógł, bo doznawał ciągłych rozczarowań ze strony ludzi.

10

samotny32 napisał/a:
szkola1990 napisał/a:

A duże palce u stóp ?

Też mogą być. Ale ręce na mnie działają i to strasznie. Jak sobie wyobrażę co można takimi wielkimi dłońmi robić ;P

11

Hmm to nie jest fetysz w trakcie seksu tylko fetysz raczej ogólny, uwielbiam jak facet ma zgrabne ręce i podwija rękawy bluzy w okolice łokcia, niech mnie obejmie tymi rękami <3

12

Black_dragon napisał/a:
thepass napisał/a:

big_smile

Nie, ale staram sie je nauczyć tego big_smile Mogą mieć jedną cechę nieuległą tongue
A duze dłonie pewnie sie z czyms innym duzym kojarzą. Moja jedna lubiła hm, długie palce ale cienkie. Tez myslala, ze są bardziej zręczne niż te duze, bo nieporadne. Jak kto woli i o czym fantazjuje.

'She's the kind of girl you dream of'
"Mało pewne siebie kobiety zawsze będą biec za tym, czego nie mogą mieć, szukać czegoś czego nie ma."
Nie ma możliwości obdarzenia najgłębszym uczuciem jakim dysponuje człowiek, kogoś, kto nie jest dla ciebie dobry i traktuje cie nie tak jak byś chciał. Zakochanie w wyobrażeniach.
|Tylko pod mailem|

13

Ja mam podobnie jak Nirvanka - długie włosy I garbate nosy to coś, co kocham big_smile.

14

thepass napisał/a:
Black_dragon napisał/a:
thepass napisał/a:

big_smile

Nie, ale staram sie je nauczyć tego big_smile Mogą mieć jedną cechę nieuległą tongue

uczysz je, żeby Cię policzkowały? big_smile

Masz długie palce i cienkie thepass?

15

Nie wiem czemu ale mam straszny zaciesz jak czytam ten temat. big_smile

*** Ojciec jest dla ciebie uosobieniem Boga. A jeśli nie znasz swojego ojca, jeśli twój ojciec dał nogę albo nigdy nie ma go w domu, to jakie jest twoje wyobrażenie o Bogu? *** You never know how strong you are until being strong is the only choice You have. ***

16

mi u męża podoba się właśnie to ze jest męski silny lubie jak patrzec tez jak zajmuje się męskimi sprawami (praca przy drzewie, zmiana koła itd.) oczywiście pomagam, ale wiem ze on sobie z tym poradzi i to mnie kreci, lubie tez jak cos ugotuje ale to już tak nie działa na mnie, uwielbiam tez gdy zajmuje się dziecmi i swietnie się razem bawia czy cos im kupuje czy zabiera gdzies np. na pizze
a z takich zboczonych rzeczy:) to lubie jak dominuje w pewnym stopniu który kontroluje ja w łóżku, bo w zyciu to wole ja rządzić czy jak razem podejmujemy decyzje
podsumowując kreci mnie męskość:)

17

Metyl, dlaczego masz "zaciesz"?

18

Mój partner też preferował policzkowanie, ale mi to chyba jednak nie odpowiada i po prostu na razie spauzowaliśmy z tym, ja jednak lubię, gdy jestem na nim, to on łapie mnie mocno za tyłek i ustala tempo. tongue I oczywiście... USZKO! Uwielbiam robić i mieć robione tzn. "uszko" tj, delikatne przegryzanie, lizanie, sapanie. MNIAM-MNIAM!

19

WildHoney napisał/a:

długie włosy I garbate nosy.

A sam garb jako taki?

20

WildHoney napisał/a:

Metyl, dlaczego masz "zaciesz"?

No a Ty się nie uśmiechnęłaś ( nie wyśmiewając się jednocześnie ) czytając te posty?

*** Ojciec jest dla ciebie uosobieniem Boga. A jeśli nie znasz swojego ojca, jeśli twój ojciec dał nogę albo nigdy nie ma go w domu, to jakie jest twoje wyobrażenie o Bogu? *** You never know how strong you are until being strong is the only choice You have. ***

21

Nie no, garby jako takie mnie nie pociągają.

Metylku, ja nie. Różne ludzie mają upodobania I jeśli tylko spełniają je w swoim związkach, to jest dobrze smile.

22

Duże kobiece usta to zapowiedź rozkoszy, dawanie klapsów też super, ciekawe włożyć dłoń w kobiece włosy i kierować nią tam gdzie się chce - rozkoszne i podniecające smile Fetyszy mnóstwo.

Niemniej najlepszy fetysz to przyspieszony oddech partnerki lub dla pań partnera smile

Raz się żyje, więc przestań patrzeć, na to co powiedzą inni tylko :
Rób to co uważasz za stosowne !

23

Remi napisał/a:

Duże kobiece usta to zapowiedź rozkoszy, dawanie klapsów też super, ciekawe włożyć dłoń w kobiece włosy i kierować nią tam gdzie się chce - rozkoszne i podniecające smile Fetyszy mnóstwo.

Niemniej najlepszy fetysz to przyspieszony oddech partnerki lub dla pań partnera smile

I przekłute sutki partnerki , mmm.

24

stopy, a zwlaszcza w szpilkach smile

25

samotny32, ale wiesz, że sobie takich sutków raczej nie podotykasz, bo pomimo zagojenia się ran po przekłuciu pozostają bardzo wrażliwe I podatne na ból?

26

WildHoney napisał/a:

samotny32, ale wiesz, że sobie takich sutków raczej nie podotykasz, bo pomimo zagojenia się ran po przekłuciu pozostają bardzo wrażliwe I podatne na ból?

Nawet delikatnie językiem ?

27 Ostatnio edytowany przez WildHoney (2014-05-09 09:09:20)

Tylko jeśli kobietama tendencje masochistyczne. Naprawdę przekłute sutki bolą, ponieważ stale są poddawane stymulacji. Taki kolczyk zahacza ciągle np. o ubranie.

28

WildHoney napisał/a:

Metylku, ja nie. Różne ludzie mają upodobania I jeśli tylko spełniają je w swoim związkach, to jest dobrze smile.

Powtórzę raz jeszcze - nie wyśmiewałem się ani z userów ani ich fetyszy. Po prostu to miejscami zabawnie brzmiało zwłaszcza że część z tych kwestii mogłem odnieść do siebie. tongue

29

WildHoney napisał/a:

Tylko jeśli kobietama tendencje masochistyczne. Naprawdę przekłute sutki bolą, ponieważ stale są poddawane stymulacji. Taki kolczyk zahacza ciągle np. o ubranie.

Chciałbym spotkać taką panią.

30

Rahela napisał/a:

Ja mam bzika na punkcie przebieranek (szczególnie różnego rodzaju gorsety, pończochy ... itp.) i stóp.
Moje stopy to bomby erogenne smile krótki masaż i już mnie skręca.

Widziałam kiedyś na yotube filmik, jak facet jadąc samochodem  brał do ust stopę kobiecą i ją lizał i ssał big_smile Nie wiem niezłe to było, uśmiałam się porządnie big_smile Ogólnie nie bardzo rozumiem co pociąga mężczyzn w ssaniu kobiecych stóp

31

Black dragon, tak samo można zapytać co niektóre kobiety fascynuje w seksie oralnym ( gdzie one są stroną aktywną ) czy tam w jaraniu się zarostem na klacie bo to też dla niektórych może być dziwne. A jeżeli same stopy są czyste, zadbane to czemu i w ten sposób nie okazywać partnerce ... zainteresowania. tongue

32 Ostatnio edytowany przez Black_dragon (2014-05-10 23:30:09)

Znalazłam taki artykuł na internecie w fakcie "Zwyrodnialec ssie kobiece stopy. Panika w miasteczku!" XDDDDDDDDDDD

Treść:
"Co to za zboczeniec! W małym miasteczku Conway, w stanie Arkansas w USA zapanowała panika. Jakiś mężczyzna zakrada się do domów pięknych kobiet, prawi im komplementy a potem zaczyna całować i ssać ich stopy

Są już dwie ofiary takiego molestowania. Jedną z nich jest Ruth Harris, która została zaatakowana kiedy siedziała przed swoim domem. Podszedł do niej mężczyzna i zaczął komplementować jej stopy. Potem zdjął buty kobiety i zaczął ssać jej palce. Przestał, gdy usłyszał zbliżających się przechodniów. Wtedy uciekł. Drugie doniesienie złożyła kobiet, którą mężczyzna zaczepił podczas zakupów. Najpierw powiedział, że ma długie i seksowne palce i chce je possać. Jednak,gdy kobiecie zadzwonił telefon, uciekł."

Stopy są wrażliwym miejscem, np. na łaskotki, podejrzewam że facet ssając je, może chcieć zrobić przyjemność swojej kobiecie xD

33

Tak w ogóle to ja bym nie brał na serio czegokolwiek co jest publikowane w Fakcie. wink A po drugie - Rahelo wierz mi, na tym forum znalazłabyś wielu takich 'zboczeńców'. big_smile

34

Metyl napisał/a:

Tak w ogóle to ja bym nie brał na serio czegokolwiek co jest publikowane w Fakcie. wink

Tak serio, to nie chce mi się wierzyć, ale nieźle uśmiałam się big_smile

35 Ostatnio edytowany przez Black_dragon (2014-05-10 23:59:16)

Dobra to ja dodam, mnie mocno kręci krew, mocna dominacja jednej strony (ale nie, kajdanki pejcz i lateks nie tongue To jest słabe ahahahahaha)

36

Black dragon to coś na a - nie wiedziałem że jest taka parafilia. big_smile

37

Cicho Metyl- usunęłam to bo zostawiam dla siebie tongue

38

Black, za młoda jesteś by mnie uciszać. tongue

Rahela ale mówisz o kompletnej depilacji czy hmm ... przyciętym owłosieniu?

39

Za młoda? ja prawie w Twoim wieku xD Ty wiesz ile ja mam lat? big_smile

40

20coś chyba. Nie kłóć się ze starszym. tongue

41

Ok, trochę się orientujesz big_smile

42

Rahela napisał/a:
Metyl napisał/a:

Black, za młoda jesteś by mnie uciszać. tongue

Rahela ale mówisz o kompletnej depilacji czy hmm ... przyciętym owłosieniu?

Mnie jakiekolwiek owłosienie odpycha. Po prostu już tak mam

Twój luby powinien golić pachy? tongue

43

Rahela napisał/a:
Black_dragon napisał/a:
Rahela napisał/a:

Mnie jakiekolwiek owłosienie odpycha. Po prostu już tak mam

Twój luby powinien golić pachy? tongue

Ja mówię o miejscach intymnych. Chociaż parę razy namówiłam go do golenia pach, po długich rozmowach, bo stwierdził, że to jest niemęskie. Ale czego się nie robi dla miłości tongue

Mnie to zawsze zastanawiało, mężczyzna z owłosioną pachą smaruje się jakimś dezodorantem kulkowym, i to wszystko się lepie xD Całe owłosienie klejące big_smile

44

A ten... lubicie trójkąty? I inne orgie? W sensie marzenia a może ich realizacja? big_smile

Rahela napisał/a:
Black_dragon napisał/a:
Rahela napisał/a:

Ja mówię o miejscach intymnych. Chociaż parę razy namówiłam go do golenia pach, po długich rozmowach, bo stwierdził, że to jest niemęskie. Ale czego się nie robi dla miłości tongue

Mnie to zawsze zastanawiało, mężczyzna z owłosioną pachą smaruje się jakimś dezodorantem kulkowym, i to wszystko się lepie xD Całe owłosienie klejące big_smile

Mój używa jedynie dezodorantu w spreju.
Dla mnie jakiekolwiek owłosienie, nie dość, że mnie nie pociąga to kojarzy mi się z dzikim barbarzyńcą wędrującym po lasach z maczugą i zaciągających swoje kobiety do jaskini, by przeprowadzić z nimi wymianę swoich płynów ustrojowych tongue

Bardzo dobre! Rahelo nie te czasy. Prehistoria Homo sapiens.

Hrvatska Ljubavi Te!
Wierzę w miłość od pierwszego spojrzenia,
Serca ukojenia
Non omnis moriar?

46

Dla mnie jakiekolwiek owłosienie, nie dość, że mnie nie pociąga to kojarzy mi się z dzikim barbarzyńcą wędrującym po lasach z maczugą i zaciągających swoje kobiety do jaskini, by przeprowadzić z nimi wymianę swoich płynów ustrojowych tongue

A ja lubię włochatych, kocham smyrać mojego chłopa po klacie big_smile.
Sama zresztą też nie golę sobie okolic intymnych. Chłop mi zabronił.

47

Ja mam odwrotnie. Nie wiem, czy potrafiłabym się tam golić. Nie wiem, czy dobrze bym się czuła wiedząc, że mając 24 lata na karku I duży biust wyglądam tam jak mała dziewczynka.

48

Wiązanie, kajdanki, przebieranki, gryzienie, drapanie, lekkie duszenie, męskie perfumy, ... wink

WildHoney napisał/a:

A ja lubię włochatych, kocham smyrać mojego chłopa po klacie big_smile

Ja też. roll
Ponadto, długie włosy, broda, wąsy, brzuszek, duże i żylaste dłonie, tatuaże, kolczyki mile widziane. wink

Nie wspieraj finansowo firm, które godzą się na bestialskie traktowanie zwierząt.
[tu był nieregulaminowy link i został usunięty przez moderatora]

49 Ostatnio edytowany przez Black_dragon (2014-05-12 17:49:58)

Kolczyk jest świetny w brwi, u mężczyzn. No i w wardze, taka spiralka, ale nie wiem czy to by nie przeszkadzało w całowaniu?? Czy mężczyźni robią kolczyk w języku ktoś wie?? W języku są fajne tylko nie wiem czy u mężczyzn xD Tatuaże mniej... Zależy jaki. Musi być bardzo oryginalny. Chociaż taki smok, nie jest oryginalny, ale ładnie wytatuowany... o tak, tak. Mógłby mieć np. smoka na połowę pleców, albo idącego tak po ręce. Super by było

Posty [ 1 do 60 z 155 ]

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jakie są wasze fetysze?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021