Co oznacza takie zachowanie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Co oznacza takie zachowanie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Co oznacza takie zachowanie?

Witajcie,

Od 1 klasy LO koleguję się z pewnym chłopakiem, początkowo chodziłam z nim do klasy, obecnie już nie. Dobrze mi się z nim rozmawia, jest pomocny. Jednym słowem koleżeński. Dodam jeszcze, że jest nieśmiały - głównie w stosunku do nowo poznanych osób.

Moje wątpliwości co do jego zachowania pojawiły się w 3 klasie. Nadszedł czas poszukiwania partnerów studniówkowych. Jako, że jestem nieśmiałą osobą, nie obleganą przez chłopaków, postanowiłam, że skoro dobrze się rozumiemy, dogadujemy, poproszę go jako osobę towarzyszącą, a jednocześnie jako partnera do poloneza.

Wszystko idzie okej, początkowo wahał się odnośnie bycia osobą towarzyszącą - powodem było to, że twierdzi, że nie umie tańczyć. Nie wiem, ile w tym prawdy, nigdy nie byłam na żadnej imprezie, w której on uczestniczył. Też nie jestem dobrą tancerką, więc wystarczy mi, że się trochę poruszamy do muzyki i będzie ok. Szybko się jednak zgodził. Tańczy on też poloneza z moją dobrą koleżanką. Często z nią rozmawia, więc zaczęła mi przekazywać rzeczy, jakie do niej pisze o mnie, np. że moja sukienka będzie najładniejsza, że lepiej mu się tańczy ze mną niż z nią. Ostatnio pytał się mnie, jaką sobie ma zrobić fryzurę. Powiedziałam, że wystarczy, żeby obciął. Wczoraj przyszedł do szkoły w innej (mnie nie było) mówiąc jej, że to ja dokładnie tak kazałam mu się obciąć - nie dawałam mu jakichś konkretnych wskazówek.

I teraz pojawia się moje pytanie - co może znaczyć takie jego zachowanie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co oznacza takie zachowanie?
coella napisał/a:

I teraz pojawia się moje pytanie - co może znaczyć takie jego zachowanie?

Pierwsze moje skojarzenie - walczy o tę koleżankę. Chcę w niej wzbudzić zazdrość. Gdyby tak było to może Cię wystawić przed studniówką sad

3

Nie sądzę, żeby mnie wystawił. Nie jest z typu takich osób. Poza tym ona już ma partnera, więc chyba już nic nie może zrobić, nawet gdyby chciał.
On ją dłużej zna niż mnie, więc chyba jeśli by coś do niej czuł, zaczął by reagować wcześniej. Dobrze myślę?

4

Wcale nie koniecznie. Liceum to dziwny okres dla chłopaków. Faktycznie może być tak, że on próbuje dziwnych akcji, żeby tamta go zauważyła. Moja rada jest taka - musisz z nim porozmawiać. Nawet najgorsza prawda jest gorsza od niewiedzy. Ciągnij go za język i nie daj się zbyć.

5

Nie wystawił mnie, na studniówce tylko raz z nią zatańczył. Teraz trochę o niej mówi, że się na niego obraziła, co robi, itp. Ale jak spytałam o coś, jakąś błahostkę która jej dotyczy, powiedział, że nie obchodzi go co ona robi, gdzie i kiedy.
O co w tym chodzi?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Co oznacza takie zachowanie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024