mesko-damskie gierki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » mesko-damskie gierki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1 Ostatnio edytowany przez patia (2009-07-10 12:06:24)

Temat: mesko-damskie gierki

Czy zauwqazylyscie , ze od samiego poczatku od kad tylko poznamy jakiegos faceta zaczynamy gre, najpierw go delikatnie kusimy jesli on nam sie oczywiscie podoba, potem on nas adoroju a my przyjmujemy jakas poze najczesciej staramy sie go zachecac ale dajemy do zrozumienia ze jeszcze musi o nas powalczyc, potem kolejny etap, kto pierwszy sie odezwie, zadzwoni , zaproponuje spotkanie, a kiedy w koncu juz mamy ta nasza milosc i wydawalo by sie ze wszystko powinno juz byc zupelnie naturalne, dowiadujemy sie ze  choc do niedawna on czytal w naszych myslach i spelnial nasze zachcianki , to tak naprawde musimy jasno i wyraznie mowic o co nam chodzi, a potem zeby ich troszke " wychowac" znow musimy stosowac nasze gierki bo nasi panowie np nie potrafia przepraszac to trzeba ich nauczyc i tak jak kawiatek kilka kolejnych nocy spedzamy na kanapie  zreszta ja tez to przeabialam  rok temu i choc w duchu sie z tego smiejemy , a czsem jest bardzo ciezo to wiemy ze to jedyna droga zeby nasz ukochany cos zrozumial, jesli chcemy zeby nam pomogl w domowych obowiazkach to  znowu zaczynamy grac albo bardzo zmeczona alba slaba kobietke ktora koniecznie potrzebuje pomocy, a przy tym oni chca nas widziec ciagle ladne i seksowne. zcasem. Zastanawialyscie sie kiedys czy oni tez w stosunku do nas stosuja takie gierki i manipuluja nami tak samo zrecznie jak my nimi .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mesko-damskie gierki

najczęściej chyba manipulują nami tak, że... nic nie robią (kiedy juz przychodzi etap związku). po prostu są sobą a my podejmujemy nadludzkie wysiłki, żeby byli chociaż trochę bardziej do-życia smile

3

No moze i tak ale co zpozami obrazonego na smierc i zycie bo cos poszlo nie po jego mysli , bo postanowilas spedzic wieczor poza domem ale nie z nim tylko z kolezankami, albo ta mina pewnego siebie kiedy oboje wiemy ze on nie ma razcji.

4

heh mój nie ma nic przeciwko jak wychodzę z koleżankami, zazwyczaj wtedy siedzi sobie przed kompem i popija piwko. jedyny problem to jak wyjdziemy gdzieś razem, gdzie ja lubię chodzić. niby mówi, ze okej ale ma minę znudzonego na śmierć.

niestety jednak chyba całe nasze życie polega na drobnych gierkach. z drugiej strony - czy nie byłoby bez nich nudno?

5

no moze i byloby nudno bez nich ale z drugiej strony wyobraz sobie jakie to by bylo piekne i proste gdybysmy nie musialy nimi manipulowac. Czasem mowie sobie dobra juz tak dlugo jestesmy razem ze koniec z gierkami ale szybko wracam do sparwdzonych sposobow bo z facetami inaczej sie nie da chyba.

6

chyba się nie da - no i mamy odpowiedź smile

7

o wlasnie a mogloby byc prosto ale co tam i tak wiemy ze bez nich nie mozemy zyc i dlatego stosujemy nasze ze gierki, ciekawe czy nasze babcie i prababcie tez tak robily

8

no jasne że tak!!! smile poczytaj dumę i uprzedzenie hehe smile

9

czasem wolalabym jakis cudowny eliksir, ale te nasze male podstepy tez sa czasem zabawne, mnie najbardziej smieszy jak moj sie miota bo trudno mu wydusic slowo przepraszam ja juz oczywiscie dawno sie nie gniewam ale nadak gram wielce obrazona i obserwuje jak on malyyymi kroczkami dochodzi do tego ze jednak na sucho mu nie ujdzie i musi sie przelamac, ale przeciez to jest chore to dorosli faceci a my ich muswimy jakimis sztuczkami naprowadzac na wlasciwa drode jak male dzieci.

10

Faceci nami manipuluja uruchamiając w nas nasze instynkty. Kobieta jest nastawiona na emocje, my odczytujemy emocje o wiele lepiej niż faceci. Jednocześnie jest to nasza słabość. Jeżeli facet swoim wyglądem, mową ciała i zachowaniem, że :

Jestem silnym mężczyzną
Porządnie wyglądam (higiena, ubiór, przystojny)
Jestem pewny siebie swobodny

I jeszcze do tego umie uwodzić to w naszej głowie powstaje obraz idealnego samca, który potrafi się nami zaopiekować i zająć, ochronić, spełniac potrzeby. A on w duchu się tylko śmieje, że zaliczy kolejna panienkę. Ale niestety te nasze reakcje to instynkt, gdy samiec wykazuje pewne cechy chcemy być z nim, nawet same go ścigamy.

Pozatym zauważyłam, że faceci mogą też manipulować, wiecie dla czego maslane oczka działają na kobiety? Bo kobiety własnie są ckliwe. Na faceta nigdy nie podziałają a na laski tak.

Ale i tak ich lubię ^^

11

No tak ale ja uwazam ze zdecydowanwi bardziej wole jak to on za mna biega i dlatego ja stosuje swoje gierki i staram sie nim zrecznie manipulowac np fajny wyglad, a wtedy on mi nadskakuje bo nie chce mnie stracic, roznego rodzaju smutne minki, udawanie slabiutkiej kobietki itp. Oczywiscie nie robie tego czaly czas tylko wtedy kiedy sytuacja wymaga uruchomienia naszej babsj=kiej tajnej broni.

12

dziewczyny wczoraj zadne babskie gierki nie dzialaly na mojego chlopaka , powinnam to nagrac moj chlopak i chlopak mojej kolezanki cofneli sie w rozwoju o jakies 20 lat grali na x box 12 godzin, probowalysmy rozmawiac z nimi ale nie bylo szans, potwory i roboty byly zdecydowanie bardziej aatrakcyjne od nas po paru godzinach odpuscilysmy, nie bylo sesu dalej probowac, nasi meszczyzni bawili sie jak mali chlopcy tyle tylko ze do zabawy wlaczyly sie rozwniez piwka, moj dzisiaj pracuje nie wiem jak on to przezyje po calonocnym maratonie.Tak czy inaczej wczoraj nic na nich nie dzialalo no tylko jedno jak moja kumpela powiedzila ze zaczynaja sie chyba bole porodowe bo termin jej sie zbliza, wiec to ich nz chwile oderwlo do gry, po za tym moglby sie swiat konczyc a oni by nadal grali.

13

Nie no, grac niech sobie grają. Nie cofnęli się w rozwoju. To jest taka sprawa typu "Facet lubi co innego niż kobieta a kobieta co innego niz facet". Wiesz jak to jest. Ojej, czemu oni latają za piłką, gry, piwo, laski i samochody. Ale tak samo facet powie, ojej, czemu one latają za ciuchami 3 godziny w sklepie z butami, ciągle gadają o włosach paznokciach itd. Mają swój świat po prostu.

Ale żeby nie było, 12 godzin to nie zdrowo grać. Hyhy (ja sama czasem połowę tego hmm)

14

wiesz ja czasem tez gram na gierkach ale wczoraj powinnas ich zobaczyc nawet jak zrobilysmy kolacje i wowalysmy ich nie mieli czasu dopiero jak im zanioslysmy do telewizora , laskawie zaczeli jesc mowie jak male dzieci.

patia napisał/a:

nadmienie ze obaj so po trzydziescte i ten drugi oczekuje dziecka. Wiec moja kolezanka switowala to tak no fajnie to za dwa miesiace bede miala dwoje dzieci.

patia napisał/a:

nie mam nic przeciwko ich grze przeciez nie robia nic zlego , ale casem mi sie wydaje ze ci nasi faceci to takie dorosle dzieciaki.

Post został przeze mnie edytowany, ponieważ zamiast opcji EDYTUJ patia napisała post pod postem, więc troszkę to uporządkowałam...
//impresja

15

Powiem wam dziewczyny, że ja też czasami jak w coś gram, to nic mnie nie oderwie... często nawet przez kilka godzin... albo jak długo nie mam czasu na forum- to jak się w końcu dorwę, to nikt mnie nie powstrzyma big_smile

Mój R też tak ma- zwłaszcza jak chodzi o GTA (tą grę) big_smile

16

GTA SAN andreas! :-)

Zauważyłam, że łątwo jest kierować meżczyznami, gdy uderzy się w ich ego. Facet powinien być silny i takie ma o sobie zdanie. Jeśli powiesz "Natychmiast wynieś śmieci" to może się obrazić, ale jak już powiesz "Co, kobieta ma za ciebie?" albo "Za słaby jesteś i dlatego nie chcesz wynieść" to jednak się zastanowi ;-)

17

ja najczesciej mowie : kochanie jestem taka zmeczona czy nie zrobilbys, albo wiesz co mialam to zrobic dzisiaj ale tobie to lepiej wychodzi wiec czekalam z tym na ciebie itp. wtedy on czuje sie dumny ze jest niezastapiony a ja nastepnym razem nie musze juz o to prosic bo sam sie za to bierze, np. moj chlopak stal sie ekspertem w lepieniu pierogow bo kiedys mi sie rozpadly a jego na cale szczescie byly cale i teraz ja robie farsz a potem moj " ekspert" z duma je lepi , bo jest przekonany ze robi to lepiej, ja pije kawe w tym czasie i pomyslec ze  zwykly przypadek uratowal mnie przed tym zmudnym zajeciem.Ja go oczywiscie nie wyprowadzam z bledu.

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » mesko-damskie gierki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024