Witajcie dziewczyny. Chciałabym poruszyć tu problem który mnie męczy a mianowicie jestem zazdrosna o myśli swojego chłopaka. Może to wydawać się głupie, ale smuci mnie fakt,że mój facet uprawia seks w myślach z innymi dziewczynami. Wczoraj rozmawiałam nim i szczerze przyznał mi się, że myśli czasem o innych dziewczynach. Bardzo mnie to boli. Wiem, że mnie kocha, że nie zamieniłby mnie na inną wiec dlaczego nie myśli tylko o mnie:( Czy każdy facet jest taki?
ojj to troche niefajnei ze tak mysli ![]()
ale chdozi mu o jakies takie sexbomby z tv, jakies modelki aktorki itd, czy jakies dziewczyny ktore on osobiscie zna?
ja bym sie wsciekla jakby myslal o seksie z dziewczynami ktore zna, ale jesli chodiz o jakies dziewczyny ktore widzi w necie czy w tv- to nei robilabym z tego problemu
właśnie z tymi które zna:(
czasem pewnych rzeczy lepiej nie wiedziec...
ojjj to ja bym sie wsciekla!!!
powiedz mu ze Ci przykro z tego powodu
mam nadzieje, ze zapewni Cie ze Ciebie tylko kocha, i z Toba chce byc
ikaa ja nie chce zeby on myslał,ze ja jestem o to zazdrosna, lepiej moze zeby nie wiedział...ja sama też czasem myślę o innych, tylko tak jak Desire uważam, że nie powiniem był mi tego mówić:( teraz czuje się jakbym była zdradzona:( boje się, że moze czesciej mysli o tych innych dziewczynach niż o mnie, choc wiem ze mnie kocha, jestem na niego wściekła:( a najgorsze jest to ze nie chce zdeby o tym wiedział:(
W sumie dziwne że Ci mówi o takich sprawach ...
Ale tak na marginesie przecież wam też się czasem zdarzy pomyśleć o kimś innym także nie ma sensu się o to wściekać są ciekawsze powody do złości ![]()
na szczescie nie mam;)
No to jest troszkę dziwne.. rzeczywiście lepiej pewnych rzeczy nie wiedzieć... ale może to tylko takie "fantazje" Twojego faceta... Zapytaj go wprost jakie to ma podłoże i dlaczego myśli o innych dziewczynach.. może czegoś mu brakuje?
no wlasnie, moze mu czegos brakuje albo chcial wzbudzc Twoja zazdrosc, no nie wiem...
11 2009-06-17 14:54:49 Ostatnio edytowany przez kasienia (2009-06-17 15:13:48)
![]()
jejku teraz co tu napisała kasienia to napradę mam wrażenie Że faceci są dziwni. Jak tak można zapewniać kobietę o swej miłości itp. a w myślach mieć inne i to takie myśli? Nie wiem jak jest z moim facetem ale wiem jedno, on nie uznaje mysli o innych kobietach za zdradę itp. tak z nim gadaam i tak wywnioskowałam bo wymienił mi pare rzeczy a tego nie, choć dla mnie mysli o innych babkach nawet nie o seksie są zdradą.
a kto może wiedzieć czy nasi mężczyźni nie myślą o seksie z koleżanką ......
oj wolę żyć w niewiedzy jeśli chodzi o tę kwestię
A ja bym mu powiedziała szczerze,że zrobił ci przykrość tym co ci powiedział,że czujesz się gorsza,jakbyś go nie zadowalała w łóżku i nie pociągała seksualnie.
Dodatkowo bym mu poradziła,że jeśli następnym razem będzie chciał ci coś takiego powiedzieć to niech lepiej ugryzie się w język.
Osobiście zgadzam sie z Bliźniaczką 22, moim zdaniem zdrada zawsze zaczyna się najpierw w myślach, potem w słowach a na końcu dopiero dochodzi do czynów, dlatego jeśli facet myśli o innych dziewczynach, a myśli te mają podłoże seksualne, dla mnie jest zerem i nie zasługuje ani na zaufanie ani na szacunek. Szczerze wolałabym wiedzieć, że mój facet myśli w taki sposób o innych dziewczynach - przynajmniej szybciej poszukałabym kogoś komu mogłabym ufać gdy mi powie, że kocha tylko mnie, bo ten który szczerze kocha to nie ma takich myśli.
i ja zgadzam sie z Blizniaczka.Zdrada najpierw rodzi sie w myslach,
w sercu,pozniej podswiadomie sie do tego dazy.Ja bym rozwazala
czy byc w takim zwiazku.np bedzie na imprezie,i tak rowniez
bedzie ta panienka,z ktora wyobraza sobie sex,to moze Cie zdradzic.
JA bym sie powaznie zastanowila co dalej.
kwiatek jestem za 100 % racji, Amelia* też bym to poważnie rozważyła, chyba bym się rzuciła z pięściami, ja tego nie rozumiem jak tak można? jak mozna mówić kocham itp a w głowie inna? to jest chore, fałszywe i okropne, ciekawe czy my kobiety tez takie myśli mamy? ja nie mam wogóle z czego może to wynikać? co może byc powodem, że oni tak myślą? taki charakter czy co? bo ja nie jestem w stanie pojąć, jest związek, dajesz z siebie wszystko itp a tu w nagrodę takie coś