Witam wszystkie Kobietki
Mam takie małe pytanie...
Na wstępnie tylko powiem, że mam cerę mieszaną;) Nie robię makijażu całej twarzy (jeszcze nie "dorosłam" do tego) tylko oczy... Używam tylko kremu AA ultra nawilżanie. Krem nawilżająco- normalizujący. Problem polega na tym, że kupiłam jedno z ostatnich opakowań, i z tej serii nie było już płynu micelarnego... A muszę mieć
Pytanie właściwe brzmi- czy coś się może stać, gdy kupię płyn innej firmy?? Wiem że pytanie durne, boję się po prostu że coś się stanie ze skórą czy coś
Z góry proszę się nie śmiać
Dlaczego miałoby się coś stać?o ile nie jest przeterminowany...
Witam wszystkie Kobietki
Mam takie małe pytanie...
Na wstępnie tylko powiem, że mam cerę mieszaną;) Nie robię makijażu całej twarzy (jeszcze nie "dorosłam" do tego) tylko oczy... Używam tylko kremu AA ultra nawilżanie. Krem nawilżająco- normalizujący. Problem polega na tym, że kupiłam jedno z ostatnich opakowań, i z tej serii nie było już płynu micelarnego... A muszę mieć![]()
Pytanie właściwe brzmi- czy coś się może stać, gdy kupię płyn innej firmy?? Wiem że pytanie durne, boję się po prostu że coś się stanie ze skórą czy coś![]()
Z góry proszę się nie śmiać
Jeśli nie jesteś uczulona na żaden ze składników płynu micelarnego który zamierzasz kupić, to nic się nie stanie Nie nastąpi na pewno żadna reakcja między kremem a micelem.
Nie jest tak że trzeba używać kosmetyków tylko jednej firmy, z jednej linii. Wybierasz po prostu to co służy Twojej cerze, nie uczula a działa ;-)
4 2013-04-19 23:31:22 Ostatnio edytowany przez Malvishia (2013-04-19 23:32:26)
Bardzo Bardzo dziękuję :*
Pozdrawiam:)
Fumiko napisał/a:Jeśli nie jesteś uczulona na żaden ze składników płynu micelarnego który zamierzasz kupić, to nic się nie stanie
Nie nastąpi na pewno żadna reakcja między kremem a micelem.
Nie jest tak że trzeba używać kosmetyków tylko jednej firmy, z jednej linii. Wybierasz po prostu to co służy Twojej cerze, nie uczula a działa ;-)
Bardzo bardzo dziękuję
Pozdrawiam
Nie ma za co:) Kto pyta nie błądzi!