Urodziny ("60" te) mojej mamy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Urodziny ("60" te) mojej mamy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Urodziny ("60" te) mojej mamy

Dzień dobry wszystkim !!!

Witam jeszcze raz wszystkich bardzo gorąco i serdecznie i zwracam się do Was z małą prośbą, a mianowicie moja mama już za miesiąc obchodzi swoje sześćdziesięciolecie urodziny (60-te) więc razem z bratem chcemy zorganizować jej coś fajnego? jakaś naprawdę niespodziankę i tutaj pytanie do WAS może ktoś z Was ostatnio "organizował" bądź uczestniczył na podobnej imprezie?, bądź macie jakieś pomysły na coś fajnego ? To bardzo proszę o smile fajne pomysły !!

Jestem z małopolski i na pierwszy plan wpadł mi pomysł smile oczywiście rodzinna imprezka w jakiejś fajnej knajpce "spokojnej" gustownej itd z najbliższą rodziną a później t.j.  niespodzianka typu "wysyłamy parkę na wspólny weekend w zakopanym ( w jakimś wypasionym hotelu ) ze wszystkim itd? Mama zawsze uwielbiała góry, spacery, teraz niestety brak czasu na cokolwiek, ale myślę że byłaby to fajna niespodziewanka? co Wy na to ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Urodziny ("60" te) mojej mamy

tak,ja byłam na 60 mojej ciotki,mąż jej zorganizował w takim lokalu,zabawa całonocna na 30 osób,z muzyką i jedzeniem

lena812 napisał/a:

tak,ja byłam na 60 mojej ciotki,mąż jej zorganizował w takim lokalu,zabawa całonocna na 30 osób,z muzyką i jedzeniem

smile to takie małe wesele smile ja chciałbym zorganizować w lokalu samą kolację dla najbliższych ok 10 - 15 osób i dopiero później czymś "zaskoczyć"...

4

Wprawdzie nie Mamie i nie na 60-tkę, ale zrobiłam mężowi na urodziny prezentację komputerową. Zebrałam zdjęcia (zeskanowałam na laptopa) z całego życia, począwszy od dzieciństwa - głównie śmieszne zdjęcia, zdjęcia z ważnych wydarzeń etc. Do tego opatrzyłam zdjęcia zabawnymi podpisami. Wszystko przeplatane różnymi informacjami typu: kto urodził się też tego samego dnia, co wydarzyło się na świecie w tym dniu (nie tylko w roku urodzin), znaczenie imienia, nazwiska, etc.
Potem za pomocą rzutnika multimedialnego wyświetlałam na ekranie.
Mąż był bardzo wzruszony.

5

Przecież wiesz, że to ja napisał/a:
lena812 napisał/a:

smile to takie małe wesele smile ja chciałbym zorganizować w lokalu samą kolację dla najbliższych ok 10 - 15 osób i dopiero później czymś "zaskoczyć"...

Czy twoja mama lubi spa? Pieknienie sie i takie rozne relaksacyjne rozrywki?

Sadie napisał/a:
Przecież wiesz, że to ja napisał/a:
lena812 napisał/a:

Czy twoja mama lubi spa? Pieknienie sie i takie rozne relaksacyjne rozrywki?

nigdy nie była właśnie w SPA też nad tym myślałem, smile jeżeli mogłabyś mi coś wiecej napisać to byłbym wdzięczny gdzie? jakie zakres usług? itd.

7 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2015-05-14 10:36:10)

Każda kobieta jest inna, jedna woli kosmetyki, inna wspinaczkę górską. Znasz mamę najlepiej, więc nikt tak jak ty nie wie, co sprawi jej przyjemność w dniu 60 urodzin Moim zdaniem dla kobiety w tym wieku dobry będzie taki prezent z klasą, może jakiś obraz, np.: malowany na zamówienie, albo piękny, dumny kocur jak ten:
http://mojportret.pl/wp-content/uploads/2015/05/pomysl-na-prezent-dla-mamy.jpg
Pozdrawiam smile

8

Prezent w postaci żywego stworzenia lepiej skonsultować z jubilatką. Bo nie każdy lubi zwierzęta, ma czas się zajmować i ma warunki.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Urodziny ("60" te) mojej mamy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024