Dieta dla biustu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Dieta dla biustu?

Wszyscy wiemy, ze sa cwiczenia na uda, brzuch, posladki, lydki, biceps, triceps i Bog wie co jeszcze. Sa diety odchudzajace i przeczyszczajace, owocowe, proteinowe, kapusciane. Ale czy jest jakas specjalna dieta na cycki?

Odzywiam sie dobrze, uprawiam sport. Wszystko chudnie (szczegolnie talia - najszybciej i najwiecej). Nawet tylek troche zmalal. A biust jaki byl, taki jest. Da sie cos z tym zrobic? smile

Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dieta dla biustu?
loveaellie napisał/a:

Da sie cos z tym zrobic? smile

Po co?

3 Ostatnio edytowany przez loveaellie (2013-01-13 12:31:11)

Bo przeszkadza wink i mam dosc tego, ze kazdy widzi we mnie tylko cycki.

4

tylko operacja

5

Nie sądzę, by istniała dieta, która przeznaczona jest dla jakiejkolwiek pojedynczej części ciała wink Tylko ćwiczenia. Ale ja na Twoim miejscu skupiłabym się na tych, które unoszą biust i go modelują, bo na ilość tkanki gruczołowej i tłuszczowej w tym miejscu masz niewielki wpływ, za to lepiej popracować już teraz nad tym, by za parę (-naście, -dziesiąt) lat piersi nie dyndały gdzieś w okolicy pępka wink

6

Juz dyndaja hmm sad

7

Jest sporo ćwiczeń, które unoszą i ujędrniają biust dzięki wzmocnieniu mięśni klatki piersiowej i ramion. Nawet zwykłe pompki mogą wiele zdziałać. Ja co prawda posiadaczką wielkich piersi nie jestem, ale moja "obdarzona" koleżanka mówiła, że widzi bardzo dużą różnicę w wyglądzie swojego biustu w zależności od tego, czy uprawia sport, czy nic nie robi.

8

Robie i pompki i smaruje sie kremami i natryskuje zimna woda, nawet spie w staniku. I faktycznie sa jedrniejesze.. tyle ze przez to wydaja sie jeszcze wieksze! A ja chce je odchudzic sad

9

Wielkość biustu to raczej kwestia genów, niż wypracowania. Jasne, są kobiety, którym pierwsze co maleje przy odchudzaniu, do piersi - ale jeśli u Ciebie tak nie jest, to raczej nic z tym nie zrobisz. To brzmi banalnie, ale nie masz chyba innego wyjścia, jak zaakceptować swoje piersi i dbać o nie, by wyglądały jak najlepiej smile Napisałaś, że chciałabyś je zmniejszyć, bo "przeszkadzają i każdy widzi w Tobie tylko cycki". Metoda jest prosta - nosić dobrze dobrany (!) stanik, który będzie te piersi sztywno trzymał na swoim miejscu, i nosić odpowiednie ubrania, które sprawią, że biust nie będzie "rzucał się w oczy".

10

Jak dyndają, należy udać się do porządnego sklepu z bielizną i zafundować sobie ( wiem, że kosztują - nawet powyżej 100 euro ) dobry biustonosz. Zapewniam Cię, że nie będzie to stracona inwestycja. Skoro w Twoim wieku już dyndają, to znaczy, że od zawsze miałaś niedopasowane staniczki. Odchudzić biust można tylko operacyjnie.

11

No i powieliłam to co napisała Anemonne - nie sprawdzałam, zanim wysłałam.

12

Nosze dobre staniki. Ubieram sie normalnie, ale nie da rady, i tak biust zawsze rzuca sie w oczy. Wszyscy sie smieja, ze do pokoju zawsze najpierw wchodza moje cycki, potem dopiero ja. Zauwazylam, ze przez niego wygladam grubiej, schudlam duzo w talii, zszedl mi brzuch.. ale tak naprawde nie widac tego, bo te cycki sa po prostu wszedzie.
To nie jest tak, ze go nienawidze i nie moge sie z nim pogodzic.. tylko faktycznie jest to uciazliwe. Spanie, bieganie, kupowanie ubran.. I nawet dziewczyny zagladaja mi w dekolt "bo inaczej sie nie da".

Tak sie po prostu zastanawialam, dlaczego niektorym pierwszy schodzi podczas odchudzania cyc, a mi nie schodzi w ogole. Teraz wiem, ze to glupie geny i nic z tym nie zrobie. Myslalam nawet o operacji, ale po niej podobno nie mozna karmic piersia? Prawda to?

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024