Jak Wam mija dzień?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Jak Wam mija dzień??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Jak Wam mija dzień??

Dziewczyny jak Wam minął dzisiaj dzień bo mi w smutku. Od wczoraj nie ma mojego chłopaka w domu bo pojechała do pracy i jest mi z tego powodu bardzo źle.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak Wam mija dzień??

Nie jesteś sama. Też miałam fatalny dzień.

3

Ostatni raz widziałam mojego faceta wczoraj o 5:30 a teraz będę go dopiero widzieć jutro i to nawet nie wiem o której.
Bardzo tęsknie za nim.
Nie lubię się z nim rozstawać na tak długo

4

Sylwia to musisz byc naprawde zakochana w swoim facecie jak 3 dni to dla ciebie tak długo. ehhh ta miłosc hehe pewnie razem mieszkacie i zle ci bez niego. Ja z moim to raz w tyg. sie widuje tylko...:(ale i tak jest spoko, moze go nie kocham ale tesknie
a jesli chodzi o dzien? ee sama nudy nauka,ogrodek ale były wpadł grilla sobie zrobilismy pogadalismy a teraz pisze na gg z moim Radziem.

5

ANUSKA  tak razem mieszkamy u moich rodziców. Razem mieszkamy już prawie dwa lata i jest nam razem na prawdę super.

6

To Sylwio tylko pozazdrościc,chciałabym byc w takim zwiazku na powaznie zebysmy oboje byli siebie pewni,a czy tak bede miała nie wiem.

7

anuska napisał/a:

To Sylwio tylko pozazdrościc,chciałabym byc w takim zwiazku na powaznie zebysmy oboje byli siebie pewni,a czy tak bede miała nie wiem.

Jeśli nie masz jeszcze chłopaka to na pewno znajdziesz. Będzie on się Tobą opiekował i zrobi dla ciebie wszystko w kącu tak jest w miłości.

A jeśli masz chłopaka to na pewno wszystko się ułoży jeszcze zobaczysz że z czasem będziesz mogła na niego liczyć.

8 Ostatnio edytowany przez anuska (2009-04-23 23:46:21)

Mam chłopaka to dopiero początki, nie czuje do niego czegos konkretnego za szybko by było,jemu na mnie zalezy mi zreszta na nim tez dobrze nam ze soba, tylko ze najgorsze w tym wszystkim jest że od dawna kocham jego kolege ktory zreszta nas ze soba (zeswatał) ze tak powiem.Maam nadzieje ze jakos mi sie ułozy ze przy nim zapomne o tamtym.

9

Mój dzień był pełny pracy, Anuska jeden mężczyzna nie jest lekarstwem na drugiego a serce nie sługa. Więc myślę,  że tak łatwo nie zapomnisz.

10

Też tak myślę. Jeśli zakochałaś się w innym chłopak to powinnaś z nim porozmawiać.
Serce wie czego chce lepiej zerwać teraz nim później żeby ten chłopak z którym obecnie jesteś później się nie załamał jak zerwiesz z nim dla chłopaka który Was poznał.

11

No dziewczyny u mnie chłopak dzisiaj wrócił o 5 rano nie widziałam go 2 doby ale mi było smutno.
Teraz dzień zapowiada się super bo on nie idzie do pracy  - ma wolne.

A Wy jakie macie plany??

12

Chodzi o to że mnie łączył seks z tym co go kocham byłam jego kochanką ale mielismy byc razem,ale jednak został ze swoja dziewczyna.Poznał mnie miesiąc temu z jego kolega i od tej pory nie widzielismy sie zadko kiedy mamy ze soba kontakt.Wiem ze szybko nie zapomne a nie wiem czy do radka cos poczuje.Radek pytał sie mnie czy kocham Ł a ja ze cos do niego czułam ale mi przeszło, nie chce mu mowic o naszym romansiku, wie ze miałam kilka przygod ze byłam z kims dla kogo liczył sie seks ale nie wie o kogo chodzi i mysle ze moge to przemilczec.Zreszta radek to facet na luzie ktory wydaje mi sie nie mysli o powaznym związku zresztą nie wiem czasem jest dziwny inaczej mysli czasem jest dla mnie chamski szczery do bolu, ale z drugiej strony fajny facet uczuciowy mozna na nim polegac, takie dwa oblicza.Ostatno mi powiedział ze mnie kocha, zrezygnował z pracy w Anglii bo nie chce mnie zostawic, wiec musi mu zalezec.
Nie wiem zawsze tak miałam ze faceci jak myslałam zakochiwali sie we mnie pozniej po jakims czasie odchodzili i mowili ze to było zauroczenie, z radkiem tez tak moze byc dlatego nie biore na powaznie jego słow kocham cie.Ja wiem ze ja sie wkrece w niego, w ten zwiazek zaangazuje sie ale nie wiem jak z sercem ,serce nie sługa moze nie pokochac.ehhhhh co za zycie ja powiem szczerze ze jestem pogmatana, nie wiem czego chce.

13 Ostatnio edytowany przez anuska (2009-04-24 15:12:45)

kiedy jakies poł roku temu rzucił mnie chłopak tez o tym tu pisałam,nie mogłam sie pozbierac i pojawił sie własnie ten ł. ktory miał juz dziewczyne,obiecał mi ze ją zostawi ze bedziemy razem, ja czekałąm bo sie zakochałam totalnie uwolnił mnie od cierpienia od wszelkiego uczucia do byłego.Uratował moje serce cierpiące.Znow sie cieszyłam zyciem, byłąm szczesliwa choc wiedzialam ze nie jestem jego jedyną.Po prawie 2 miesiącach oswiadcza ze jednak kocha A. załamałam sie kolejny raz przez nastepny miesiąc bylismy tylko kochankami, myslałam ze jednak cos bedzie jeszcze ale jednak nie Ł był z poczatku mną zauroczony nawet mowił ze kocha ale to sie okazało jednak zwykłym zauroczeniem.I pojawił sie Radek.... jeszcze był taki P. tez mnie cos z nim łączyło ale jednak z R jestem nie wiem czy dobrze zrobiłam to sie okaze jak sie lepiej poznamy, czy do siebie pasujemy. Jestem naiwna dlatego te moje niepowodzenia.

14

nie jesteś naiwna poprostu każdy w życiu musi czegoś doświadczyć.Szczerze niewiem co mam napisać po części byłam w podobnym związku  jak Ty z Ł ale niestety się sparzyłam jestem teraz z A i jest okey,najważniejsza jest miłość i bliskość drugiej osoby.Życzę wam szcześcia napisz kiedyś jak to wszystko się potoczyło

15

Mój wczorajszy dzień to porażka lepiej by było wymazać go z kalendarza ale się nie da. Cały czas wszystko szło nie tak  a to w pracy a później w domu no myślę, że ten będzie lepszy zobaczymy. Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę.

16

Szybko.. smile I pracowicie. smile

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Jak Wam mija dzień??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024