Jakie buty tej wiosny? Od jakiegos czasu szukam czegos dla siebie i nic nie moge znalezc! Moze cos doradzicie? Jakis sklep internetowy, czy cos... zaraz wiosna a ja nie bede miala w czym chodzic!
Ja sobie dziś zakupiłam własnie dwie pary przez allegro.
zwykłe, normalne standardowe balerinki.
nie wychylałam się- jak coś zobacze z ahaaami i ohhami to też kupię
ehh no wlasnie balerinki... sporo ich, a problem w tym ze ja nie jestem do nich przekonana, znowusz jak inne buty ladne to wysokie, a ja do nich sie nie nadaje
balerinki zary czarne sa fajne- klasyczne normalne i uniwersalne. a moze mokasynki?
oto moje propozycje na wiosne- bardzo mi sie podobają :
i teraz cos co najbardziej mnie sie podoba DC model chelsea i ponizej BELMAR ewelacja
a moze napisz jaki styl preferujes zbedzie latwiej
sportowy, elegancki , luzny, spięty? :D
sportowy raczej nie, elegancki tez nie bardzo, taki kurka uniwersalny noo ;p
polecam w takim razie nowa kolekce bata kazdy tam znajdzie cos dla siebie
w takim razie sprawdze
ja uwielbiam balerinki, wszelkiej maści
miłość dla mnie to huśtawka, która stoi w równowadze.
bo chcę Cię z każdą wadą. Nic nie zmienię.
mój narkotyku, mój tlenie. < 3
ajj i na bata nic dla mnie nie ma.. chyba jeszcze nie wyprodukowali tego czego szukam chociaz na zime tez dlugo szukalam az wkoncu spotkalam
heheh
ja kupiłam w bacie buty, ale na obcasie -teraz szukam płaskich żeby mieć w pracy i pewnie kupię balerinki, albo cos sth like that
Buty-moda modą,ale najważniejsze,aby były wygodne.Ważny dla mnie jest także kolor-lubię je dopasować do torebki.Jestem drobną kobietą,zatem wybieram małe ,zgrabne torebeczki.
Mnie też czeka zakup nowych butów na wiosnę. I myślę, ze znów kupię balerinki, bo w nich najlepiej się czuję. Dużo chodze pieszo, więc w butach na obcasie nie dałabym rady a takie butki jak balerinki są w sam raz
ja mam głównie czarne buty, żeby do wszystkiego pasowały. Tak jak Agatka pomykam na nogach, więc baleriny się przydadzą. Co prawda wytrenowałam już nogi do obcasów, ale 8h w pracy to już będzie za dużo
Najczęściej kupuję jakieś jasne balerinki i czarne. Tak żeby mi pasowały do jasnych i ciemnych ubrań. A ze ja niszczę buty to musze co sezon nowe kupować. Moim ulubionym sklepem jest CCC. Prawie zawsze kupię tam coś fajnego.
a ja chyba nigdy tam nic nie kupiłam. Ostatnio znalazłam fajny sklep Boot Squre - baleriny juz od 50zł.
ach. to ja polecam dezee czy cos balerinki za 30 zł juz
18 2009-03-18 09:06:29 Ostatnio edytowany przez Ewel (2009-03-18 09:09:14)
znalazłam ten sklep - łeeee on jest internetowy ! ja muszę przymierzać buty bo mało co pasuje na moje stopy
a ja polecam takie cichobiegi...
http://allegro.pl/item573264876_super_w … ym_37.html
niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta ...
a ja polecam takie cichobiegi...
Fajne te butki. Ale jakoś wydaje mi się, że białe są ładniejsze niż te czarne
zdecydowanie białe w czarnych ta biala nitka szpeci
niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta ...
Jeżeli do spodni to zdecydowanie takie:
ja w szpilkach pomykam do wszystkiego
a podobaja mi sie takie :
http://www.bata.cz/images/katalog/417615.jpg
balerinki zary czarne sa fajne- klasyczne normalne i uniwersalne.
a moze mokasynki?
oto moje propozycje na wiosne- bardzo mi sie podobają :
http://img7.imageshack.us/img7/2826/mokasynki.jpghttp://img214.imageshack.us/img214/214/buty.jpg
i teraz cos co najbardziej mnie sie podoba DC model chelsea i ponizej BELMAR
ewelacja
http://img19.imageshack.us/img19/4747/3022521435e.jpg
http://img19.imageshack.us/img19/8520/301829486e.jpg
a moze napisz jaki styl preferujes zbedzie latwiej
sportowy, elegancki , luzny, spięty?
:D
Wczesajka z jakiej firmy sa te zolte balerinki? Super sa:) bardzo mi sie spodobaly, ale pewnie tu ich nie dostane tylko w Polsce
25 2009-03-18 12:14:54 Ostatnio edytowany przez atina (2009-03-19 07:56:47)
Coś bardziej eleganckiego
te zółte sa z deezee o i ile sie nie myle, jest to sklep internetowy, takze mysle ze za granice tez wysylaja?
Dzieki :*
Lece sprawdzic
Bylam, widzialam
Super, a jakie tanie
Ja też muszę się rozejrzeć już za czymś na wiosnę/lato.
Zima się kończy i będę musiała wyjść z moich kochanych kozaczków i zastąpić je czymś lżejszym.
znowu ten koszmar, kupowania butów na wiosnę...:/
adidasy jeszcze jakoś dobiorę, ale postanowiłam, że koniec ze sportowym stylem!
chce być bardziej kobieca...bardzo podobają mi się balerinki...ale...
jakoś nie potrafie je dobrać do swojej stopy - mam wąską nogę...i gdy zakładam but 39 - są dobre na długość, ale zbyt szerokie, a jak zakładam 38 - są dobre na szerokość, a złe na długość...tak za każdym razem - paranoja...
kiedyś zaryzykowałam, kupiłam 39...ledwo do domu doszłam ze szkoły - bo mi ciągle spadały...
a te z paskami jakoś mi się nie podobają i występują rzadko...
ale cóż, trzeba spróbować...a nóż się uda
ja buty na wiosne kupilam w ccc. Za 69.90. Na 10cm obcasie, jednak są na platformie, co sprawia, że obcas jest nie wyczuwalny.
A ja szukam i znaleźć nie mogę. Wymyśliłam sobie fioletowe lakierki na obcasie i z okrągłymi czubkami. Wydawałoby się, że powinny być, bo i okrągłe czubki i fioletowy teraz w modzie, a tu dupa, butów nie mogę znaleźć.
lenko patrzyłam na tę stronkę i nie ma tam nic co by mi się podobało ;(
ja z rozmiarem nie mam problemu. bo 38 to chyba taki standardzik.
ale nie wiem na co się zdecydować...
chyba tak jak sueno odrzecę styl sportowy i...
być kobieta, być kobieta.
problem tkwi jednak w tym, że kompletnie nie umiem na obcascach chodzić...
więc musi być coś płaskiego.
macie jakies propozycje?
miłość dla mnie to huśtawka, która stoi w równowadze.
bo chcę Cię z każdą wadą. Nic nie zmienię.
mój narkotyku, mój tlenie. < 3
Noelle, też myślałam o żółtych. Wachałam się właśnie między fioletowymi a żółtymi. Ale uznałam, że jednak fioletowe, bo po pierwsze mam więcej ubrań pasujących, a po drugie żółty za bardzo rzuca się w oczy jak dla mnie. Nie lubię, jak się wszyscy na mnie patrzą, bo wydaje mi się, że wyglądam jak idiotka. No i oczywiście torebeczka pod kolor obowiązkowo musi być. Z tym, że chcę o dziwo tą malutką. Mój chłopak będzie w kompletnym szoku na pewno, jak zobaczy u mnie taką, bo ja zawsze kupuję wieeeelgaśne.
te ostatnie niebieskie są ładne, ale wolałabym inny kolor i poza tym to atmosphere więc w UK za grosze można je kupić
dokladnie
A co sądzicie o takich botkach na wiosnę? Są z naturalnej skóry i w sumie na tym mi najbardziej zależy
Też jestem za balerinkami, mam ich dość sporo ale to chyba moje ulubione obuwie. Są bardzo wygodne i praktyczne.
Ja też rozpoczynam poszukiwania ale czegoś bardziej eleganckiego. Balerinek mam już naprawdę dużo, nie tylko gładkich, ale mam też w paski i kwiaty.
A co sądzicie o takich botkach na wiosnę? Są z naturalnej skóry i w sumie na tym mi najbardziej zależy
Nie wiem czemu ale jak widzę kobitki w takich butach i w rurkach,siedzące z nogą na nogę to ten obcasik wygląda dla mnie jak coś dziwnego,doklejonego do normalnego buta.Noga wygląda bardzo nienaturalnie i smiesznie.
Zwrócił się ku tamtym kobietom.
Przyjrzał się uważnie oknom i drzwiom.
ładne są pewnie fajnie się będą prezentować z jakimiś dżinsami albo elegantszymi spodniami przed kostke. skąd są?
Wyglądają na wygodne i zgrabne, więc jak Ci się podobaja to kupuj
Wypatrzone w wojasie. Chyba nowa kolekcja. Wygodne tam mają w ogóle buty? Bo w sumie nigdy u nich nie kupowałam
Dla mnie te buty, to bardziej na jesien niz na wiosne, wiosna jednak jest cieplej i zalozylabym cos luzniejszego, ale sa bardzo ładne
Według mnie bardzo fajne obuwie, lecz popieram koleżanki powyżej bardziej takie wiosenne.
49 2017-03-27 10:27:42 Ostatnio edytowany przez cslady (2017-03-27 10:34:37)
Dziewczyny a kupowałyście coś w hurtowniach odzieżowych? Niedawno natknęłam się na coś takiego i nie wiem czy warto tam kupować?
Macie jakieś opinie, doświadczenia w kupowaniu butów w takich miejscach? [spam]
Miałam już w sumie kilka par butów z wojasa, jakieś czółenka i kozaki na pewno i zawsze wszystko było ok więc myślę że warto :-)
A podobają Wam się botki typu peep toe? Na Domodi.pl znalazłam śliczne zamszowe, sznurowane botki w kolorze beżowym, które byłyby idealne do letnich sukienek. A do tego nie są drogie, bo kosztują 90 zł, więc cena jest standardowa.
52 2017-06-26 20:16:02 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-05-21 09:17:30)
Te botki super! Aczkolwiek chyba bardziej preferuję skórę niż zamsz, ale to już kto, co woli
Tak ostatnio pomyślałam,że może warto by teraz kupić botki na jesień, w rozsądniejszej cenie, najlepiej promocji , żeby nie wydawać później całego majątku i znalazłam botki z spam butik, znacie może tę firmę? Polecacie?
53 2018-05-21 08:33:52 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-05-21 09:19:17)
Ja ostatnio zamawiałam w sklepie internetowym spam śliczne skórzane botki letnie z takimi ażurowymi wycinanymi serduszkami od polskiego producenta spam. Są po prostu czadowe!! Zresztą możecie sobie zerknąc tam bo całkiem fajne buty i ogromny wybór
Czy ktoś wie gdzie mogę kupić takowe buty ze zdjęcia, które wrzuciła marcelakon?
na wiosnę? Trampeczki! Wysokie, niskie, w formie baletek. Najwygodniejsze i najładniejsze. Pasują do spodni, sukienki czy spódnicy