Opowiedzcie kto się kochał w wannie, pod prysznicem, w morzu itp
Jakie wrażenie, czy bolało? Czy wręcz przeciwnie bylo wspaniale ?
Słyszałam, że seks w wodzie może bez niebezpieczny dla kobiet, pompująca woda może narazić pochwe na bakterie? Co sądzicie na ten temat ? Ja osobiscie mam straszną ochote na seks w wannie, lub w basenie! Ale często choruje na zapalenie pęcherza, i obawiam się że po takim seksie dostane grzyba lub jakąs inną paskudną bakterie ![]()
ja robiłam to ze swoim ukochanym w wannie ,było inaczej i doświadczenie bardzo pozytywne ,chciałam iść też pod prysznic ale mój mężczyzna musiał odpocząć ,chciałabym to powtórzyć ,niestety za bardzo warunków ku temu nie mamy ,ale jeśli tylko będziemy na dłużej sami zaciągnę swojego ukochanego,polecam ![]()
prysznic wanna fajna zabawa ;]
polecam;]
Kiedyś próbowałam w wannie i... nie dało rady
Nie wiem, po prostu się nie udało, woda zdawała się bardziej przeszkadzać niż pomagać. Ale pod prysznicem seks jest świetny, jedynie trochę niewygodna jest pozycja na stojąco, ale o tym się w trakcie zwykle nie myśli
Jeden minus: ciężko to zrealizować jak partner jest dużo wyższy. Mój obecny jest niewiele wyższy ode mnie, więc spokojnie sobie z tym radzimy.
Pod prysznicem super i w wannie też:D Coś innego i jak woda cieplejsza to na prawdę pobudza zmysły:P ja polecam
Ale przyznam że w morzu nigdy nie próbowaliśmy hehe;) i raczej nie spróbujemy:D
Nigdy nie próbowałam, ale mam na to wielką ochotę ! Szczególnie na seks pod prysznicem. Pojawia się problem - mój facet jest o 30 cm ode mnie wyższy... ale damy rade ! Dla chcącego nic trudnego przecież ![]()
Jeszcze nie próbowałam i sama jestem ciekawa jak to jest ale pewnie super. Co do objaw hmmm nic o tym nie słyszałam by seks w wodzie był nie zdrowy .
Popieram - dużo lepiej pod prysznicem, w wannie... no jakoś tak słabo. I fakt, mój facet jest ode mnie 20 cm wyższy, ale oczywiście, jak ktoś chce, to potrafi, hah. Pod prysznicem daje efekt jakby takiego.. szybkiego seksu, zaś w wannie, wręcz przeciwnie.
w wannie polecam ale gdy wanna jest duża;) w morzu czy w basenie bałbym się ze względu na higiene
Pod prysznicem jest super , zabawnie i przyjemnie , w jeziorku super... ale w morzu... mnie troszeczkę bolało ...ale tylko troszeczkę ale poza tym to przyjemnie
W wannie czy pod prysznicem, wszędzie gdzie ciepła woda i para odpada bo mi się zwyczajnie słabo robi
za dużo wrażeń, za mało powietrza ![]()
W wannie czy pod prysznicem, wszędzie gdzie ciepła woda i para odpada bo mi się zwyczajnie słabo robi
za dużo wrażeń, za mało powietrza
No proszę, proszę ![]()
Ja z mężem robilismy to w wannie i było cudownie. Świeca , wino naprawdę polecam. Rozpala to zmysły;) ale fakt najlepiej jak wanna jest dużo bo mała to nie ma zbyt jak hehe Co do morza czy jeziorka to raczej bym nie spróbowała...
sex w cieplutkiem jeziorku tak pod wieczór po gorącym dniu........
polecam każdemu
ps jeziorko na jakims odludziu he he
Kochalam sie i w wannie i pod prysznice. O ile w wannie bylo w miare ok, tak pod prysznicem nie wyszlo ze wzgledu na roznice wzrostu
i tez niewygodnie bylo. W wannie w sumie tez nie bylo az tak przyjemnie, bo co chwile członek wychodzil i nie bylo tyle miejsca, zeby pobawic sie wiecej ![]()
RObiłam to we wannie, fajnie było nie zaprzeczę. ALE... najbardziej podobało mi sie w jeziorze
Choc było tam "troche" ludzi , nikt sie nie zorientowal
Ta plaza byla podzielona tak jakby na dwie czesci, robilo juz sie szaro, wiec we wodzie bylo moze z 10 osob wlasnie w tej drugiej czesci, a jakies 100 osob chodzilo sobie takim deptakiem, jakiej 100 m od wody
Niesamowite przezycie
Polecam!
pod prysznicem fajna sprawa
i bardzo przyjemnie ![]()
Oj dziewczyny narobiłyście mi apetytu. Kurcze jak bym się chciała kochać w basenie. Już nawet myślałam o jakimś późnym wyjściu. No niestety ludzie nawet po 21,30 tłumy na basenach. Pozdrawiam.
W wannie jakoś tak nie wiem czemu nie jest dla mnie najlepiej.
Woda bardziej przeszkadza niż pomaga.
Ale oczywiście to rzecz gustu.
Pod prysznicem owszem jest baaardzo przyjemnie i polecam. A różnica wzrostu nie jest problemem - wystarczy trochę pokombinować.
Na basenie publicznym nie spróbowałabym ze względu na higienę.
W morzu czy jeziorze nie przemawia to do mnie.
Ale jasne, warto spróbować wszystkiego ![]()
Oj dziewczyny narobiłyście mi apetytu.
Skoro masz na to ochotę to spróbuj,polecam ![]()
Zrobiłam to na basenie w jakuzzi ;P
Nie było zbyt dużo osób więc nam się udało:) doświadczenie świetne i seks bardzo przyjemny,lepsze odczucia w środku ![]()
Hej, hej;)
poczytałam, nabrałam chęci;)- trzeba i to wypróbować czy to zdrowe? nic sie niedzieje gdzy woda dostaje sie do środka?
Hmmm seks w wanie nie próbowałam jeszcze ale bym chciała a tym bardziej w morzu czy czy w jeziorku. Nie wien czy może to być nie zdrowe a chyba sądzę że nie
ja przyznam szczerze, że jesteśmy z facetem przy sobie i sex pod prysznicem czy w wannie jest dla nas niewygodny, ale za to lubimy się kochać w jeziorku. niesamowite przeżycie i ten dreszczyk emocji, że ktoś zobaczy
co do bólu to nie odczuwałam go jak któraś z was dobrze nurkuje polecam swojemu mężczyźnie zrobić małego lodzika pod wodą... niesamowicie jest POLECAM ![]()
No cóż, raczej faceta nie mam, ale za to mam dziewczynę. Seks w prysznicu raczej był dość niewygodny, ale w basenie, jeziorze i morzu był relaksacyjny. To przeżycie i dreszcz... zupełnie, jakbyś była syrenką. Obydwie użyliśmy naszych "zabawek" i przekonalismy się, że seks pod wodą był jak taniec erotyczny (tylko że zamiast widzów masz wodę, która chce uczestniczyć w tym procesie). Wierzcie mi, seks pod wodą z panienką jest bardzo wygodny.
W morzu nie było wygodnie, bo fale popychają i trzeba pracować nad równowagą. Skończyliśmy na plaży zanurzeni trochę w wodzie -- żona musiała się położyć. Wtedy było super. Chorwacja, nie było komplikacji -- bakterii, chorób, itd.
Moim zdaniem najlepsza jest podłoga, kołdra na podłodze i pełna swoboda ruchów.
Dla nas prysznic jest jedynie wstępem. Woda zdecydowanie przeszkadza. To wszystko tak fajnie wygląda tylko w filmach. Bo naprawdę woda wypłukuje płyny fizjologiczne.
Zdecydowanie bardziej podniecający jest stół w kuchni
.
Nigdy nie próbowałam, ale mam na to wielką ochotę ! Szczególnie na seks pod prysznicem. Pojawia się problem - mój facet jest o 30 cm ode mnie wyższy... ale damy rade ! Dla chcącego nic trudnego przecież
hm... u nas 28 cm różnicy wzrostu i wierz mi- obawiać się nie musisz bo dacie radę ![]()
Robilam to w morzu, troche tak dziwnie bylo, bo duzo ludzi wokol a my sie "unosilismy w rytm fal" hehe. Ale nie bylo za przyjemnie.. troche bolalo.
Seks w wodzie jest bardzo przyjemny,ale np. W morzu może byc czasem problem,bo woda zimna wiec problem ze wzwodem.