LINEA - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 45 ]

Temat: LINEA

Stosował ktos?
czytałam na różnych forach że rzeczywiście działa i daje efekty...
ale zastanawiam się czy samo łykanie jakiś tabletek wystarczy...tak bez ćwiczeń i diety? hmm
Jakie jest Wasze zdanie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: LINEA

Nie bierz żadnych tabletek to głupota!!!!!!!!!!!!!!!!!!Po każdych tabletkach będziesz niestety miała efekt jojo.Lepiej schudnąć samemu, a wolniej bo wtedy efekty są trwalsze.A takie tabletki poza tym tylko niszczą zdrowie.Sama kiedyś chciałam brać, ale postanowiłam się wziąść w garść bo rozmowie z farmaceutą i schudnąć bez innych pomocy.Radzę iść do dietetyka, a on już indywidualnie dopasuje diete dla każdego smile

3 Ostatnio edytowany przez fragma26 (2009-01-16 00:51:47)

Ja stosuję herbatki rożnego rodzaju i to nie jest chyba takie szkodliwe bo są ziołowe . Ja słyszałam że one rzeczywiscie działają ale nigdy nie brałam akurat tych , brałam kiedyś Xennę Extra , dla mnie rewelka tyle że po odstawieniu nie ma już tego efektu chudnięcia.

4

Stosowałam, po miesięcznej kuracji moja waga nawet nie drgnęła w dół sad
Więc nie polecam,tak naprawdę dieta i dużo ruchu wystarczą żeby schudnąć,te wszystkie wspomagacze odchudzą ale Twoją kieszeń.;)

5

przez chwilę byłam gotowa je kupić ale chyba macie racje, nie oszukujmy sie cuda się nie zdarzają hmm

6

Piję tą herbatkę..i jakoś nie widzę działania... Więc na mnie chyba nie działa.

7

te tabletki rozwalaja watrobe. moja mama brala to, choc bylam przeciwna no i mialam racje. miala straszne bole zoladka i odstawila to..

8

To zależy od organizmu. Mnie nic nie bolało.

9

Delicious napisał/a:

To zależy od organizmu. Mnie nic nie bolało.

wiec tylko pozazdroscic smile a efekty byly?

10

Jakieś tam były. Ale myślę, że gdybym przy tym jeszcze ćwiczyła, to było by o wiele lepiej. No i jeszcze bardziej ograniczyła jedzenie, bo nie bardzo się do tego przyłożyłam.

11

Ja brałam Lineę trochę mniej jadłam,ale nie ćwiczyłam i 8 kilo mniej.Ale to już minęło trochę czasu,a teraz znów przydałoby się zrzucić kilka kilogramów i zastanawiam się czy znów Lineę kupić czy lepiej coś innego.Moja siostra bierze teraz  preparat Alli dopiero zaczęła a efekty widać.Aż jej zazdroszczę tylko u mnie z kasą gorzej bo ze 100 zł.trzeba dać za niego ale warto.

12

Ja jakiś czas zażywałam chrom, owszem musze przyznać że ochota na jedzenie,a zwłaszcza słodyczy , minęła szybciutko big_smile
Nad Lineą sie zastanawiałam, owszem cena tego medykamentu konkretna bo ok 60 zł. Nie wiem czy się nie skusze, ale jeszcze się zastanawiam big_smile Na pewno same tabletki nie pomogą, RUCH przede wszystkim!!!

13

Ja też chciałam kupić Lineę albo Bio CLA. Myślałam tylko, że trochę to tańsze, bo na moją studencką kieszeń to tak średnio:)
Wiecie co... a może te 60 zł zainwestujmy w karet na basen/ aerobik?:)
I trochę ruchu polepszy nasze samopoczucie, a efekty są pewniejsze:)

14

Miranda wspominałaś coś o nowym środku alli- czy możesz coś więcej na ten temat. Widziałam reklamy w TV i na internecie, ale wolałabym aby wypowiedział się ktoś kto już to zna.

15

Dziewczyny proszę was nie bierzcie się za takie rzeczy. To nic innego nie robi tylko wam szkodzi. To co, że zgubicie kilka kilogramów po czym i tak wrócicie do starej wagi po odstawieniu. Aha i jeszcze wasza wątroba- oby było co ratować. Lepiej iść na siłownie, fitness czy pobiegać po parku oraz wykluczyć kilka składników z naszego codziennego pożywienia a to sprawi, że nie dość iż schudniemy to do tego będziemy się czuć dużo lepiej.

16

Zgadzam sie z werona...nie bierzcie tych tabletek...najlepiej aerobik ,silowanie i dieta to jest najlepsze

17

Ja Was nie pytam czy brać czynie tylko chciałabym wiedzieć coś więcej na temat nowych tabletek. Myślę, że każdy może zaspokoić ciekawość. To czy po nie sięgnę to już inna sprawa:)

18

Tak jak juz tu pisały poprzedniczki ruch to najlepszy sposób na zrzucenie zbednych kilo smile w prawdzie nie chodzę na basen i areobik - nie mam kasy smile ale troche ćwiczę w domu, chodzę na spacery no i zamierzam odkurzyć rower i wio rozruszac sie  smile diet za bardzo nie stosuje smile jem co chce i ile z tym, że ostatnio robie tak że jem obiady zwyczajnie smile a sniadanie i kolacje wtedy jak jestem glodna -zaburczy w brzuchu smile i tak juz 2 tygodnie minęły i kilo, 2 kg mniej mnie jest, moze nie na wadze ale na ciele smile NIE ZAPOMINAJMY, ŻE NIE WAGA SIE LICZY NA TYM LICZNIKU, TYLKO TO ŻE W SWOJE ULUBIONE CIUCHY WCHODZIMY BEZ WCIAGANIA BRZUCHA smile bo waże tyle samo ale po ciuchach widać, że schudłam:) a tak jakby sie sugerowac ciągle wagą "ojoj waże 75 a powinnam 70 a wczoraj było 73 a dzis spowrotem te 75 itd..." to bym juz dawno pewnie popadła w paranoje i anoreksje big_smile mi to pomaga tongue

19

Dziś kupiłam LINEĘ i nie kosztuje 60 zł.!!! Tylko dokładnie 26,17 na 60 tabletek.Obiecuję na bierząco informować was o jej działaniu,bo widzę że zainteresowane jesteście.

20

dziewczyny Linea troszke pomaga ale trzeba cwiczyć (jak ja rowerek) i ograniczyc słodycze .
Np. ja nie jem slodyczy na coś słodkiego pozwalam sobie raz na tydzień i jest to zazwyczaj niedziela .
i jem pieczywo chrupkie wasa i jest oki i nic wiecej . i przez jakieś 3 tygodnie schudlam 2kg:) jem ok 4 razy dziennie smile jestem zadowolona z siebie ze daje sobie rade smile zawziełam sie i ma słodycze nie mam ochoty . dieta dieta ale nie dajmy sie zwariowac smile poprostu trzeba miec umiar i checi smile ja z nadwaga walcze juz od dziecinstwa sad i wiecie ja zawsze mówiłam ze sie odchudzam ale duzo w tym kierunku nie robiołam , szybko sie zniechecalam . ale teraz jes inaczej i to nie jert dieta ja poprostu zmieniłam swoje nawyki żywieniowe bo diety kilku tygodniowe albo miesieczne daja efekt ale tylko na jakiś czas smile wiec zastanówcie sie czego chcecie bo nie da sie zjesc ciastka i miec ciastka.

21

post przeniesiony

bo-taki-mam-kaprys napisał/a:

Czy ktoś może stosował? Działają?

Po jakim czasie widać jakiekolwiek efekty?

23

Hej;-) stosuje lineę juz tydzien i calkiem niezle jest. Nie czuje takiego głodu i na słodycze chęci nie mam. Poza tym nie ma zadnych efektów ubocznych; bóu brzucha,nudności ani wariacji żaładka ogólnie jestem zadowolona
60 tabletek kupiłam w cenie 17.99 wiec tanio zobaczymy co bedzie dalej ;-)

24

I jak schudłyście? Bo mnie waga wcale nie ruszyła w dół a brałam tabletki dobre 3 miesiące. Jedyne co było na plus to w jakimś stopniu organizm unormował swój metabolizm, no i nie przytyłam. Zobaczę co będzie po 2 miesiącach bez tabletek.

25

Ja biorę Lineę dwa razy dziennie po tabletce: do śniadania i obiadu od jakiegoś miesiąca. Ograniczyłam jedzenie i chudnę 1 kg na tydzień, co przy mojej niedoczynności tarczycy to i tak bardzo dobry wynik.
Dzięki Linei nie chce mi się tak jeść a w czasie posiłku szybciej czuję się syta.

Od początku swojego odchudzania schudłam już 5 kg wink

26

jestem zwolenniczka diet ustalonych przez dietetyczkę, a  nie tabletek, bo tabletki nie rozwiaza problemu.. najpierw trzeba dojsc do przyczyny- dlaczego tyjemy? hormony, zla dieta, geny, brak ruchu, jakies choroby...a potem trzeba dzialac.. jesli chodzi o wszelkiego rodzaju diety..Tylko indywidualnie dobrana dieta pomoze Ci schudnac, a to co jest dobre dla kogos niekoniecznie dla ciebie..kazdy jest inny...tak samo jak zadne tabletki nie pomogą ci schudnac, polecam dietetyka zeby ustalil jakas diete, a nie truc sie jakimis odchudzaczami. Zresztą niewiele osob wie, że przy tych suplementach trzeba lykac witaminki zeby nie wyjalowic organizmu. ja piję Floradix (zelazo+witaminy) z innego powodu, bo cierpie na krwotoki z nosa i przez to brak mi zelaza, dlatego cenię zdrwie, a przez odchudzanie tez można się nabawić niedoboru zelaza , a objawy nie są przyjemne, także ostroznie z odchudzaczami i dietami stosowanymi bez znajomości tematu i tego, co potrzebuje organizm, bo mozna sie niezle załatwić

27

Ja biorę Linea od poniedziałku (2 tabletki) i udało mi sie schudnąć 1kg. Moje posiłki ograniczyły sie do 3 i nie musze jadać miedzy posiłkami, gdzie do tej pory to robiłam i jadałam nawet przed pujściem spać. Teraz ostatni posiłek jadam około 19. Jeśli czuje głód pomiędzy posiłkami zjadam mały jogurt lub owoc czy warzywa. Codziennie tez pije zieloną herbatę i ćwiczę na rowerku. Zobaczymy jak będzie dalej narazie działa bez żadnego katowania się.

28

Witam:)
Ja stosuje Linee 5 tydz. Dodatkowo 3xtyg chodzę na siłownie+ zajęcia na rowerach kolarskich(spinning), a także stosuję dietę. Tzn co mam na myśli dietę, ogólnie ograniczyłam słodycze, napoje gazowane, fast foody. Piję dużo wody, soków z grejfrutów, i jem dużo więcej owoców niż kiedyś, min. grejfruty, jabłka, mandarynki. I pytanie jest; jaki jest tego efekt?. A zatem niecałe 5kg mniej, i zmiana rozmiaru stanika z C80 na B75:)+ o wiele lepsze samopoczucie, z czego jestem ogromnie zadowolona:) Tabletki biorę 3xdziennie podczas posiłku i na razie nie narzekam, bo nie mam aż takich smaków jak kiedyś, a jeśli dorwie mnie smaczek na coś a'la pizza, zjem 1 kawałek i jestem najedzona:) Zatem jeśli faktycznie dziewczyny chcecie żeby było widać efekty musicie włączyć w swój tok życia- trochę wysiłku fizycznego i zdrową żywność a myślę, że efekty będzie widać na pewno;) Pozdrawiam
Aga

29

Linea jak kazdy suplement nie zadziała na kazdego...wszystko zalezy od organizmu. Na mnie osobiescie nie działa, nie mam nadwagi lecz skłonnosci do tycia i dlatego jestem na nieustannej diecie, zaczełam stosowac lineę ponieważ stwierdziłam ze przy takim sposobie zywienia napewno zadziała..niestety nic, nalezy tez pamietac o tym ze po odstawieniu takich tabletek łatwo przybrac na wadze bo po kazdym suplemencie moze wystąpic efekt jojo

30

stosowałam Linea ponad miesiąc ,mam intensywny tryb życia(ciągle w biegu) wiec nie potrzeba mi ćwiczen smile po tym czasie gdy ją stosowałam nie zauwazyłam żadnego spdku wagi hmm więc zbędnie wydane pieniądze -nie kupiłam juz wiecej -ale polecam ocet jabłkowy brałam krótki okres czasu te tabletki i faktycznie było parę kilo mniej gdyz apetyt był słabszy a to co zjadałam bardzo szybko było spalane w organiźmie chyba od tych tabletek .....:)

31

Ja stosuję Lineę półtora tygodnia! Raczej jeszcze nie schudłam ale nie mam ochoty na słodycze i niesamowicie poprawia trawienie! Wcześniej musiałam codziennie zjeść coś słodkiego a po tym preparacaie  nie mam na to ochoty. ogólnie też mniej jem. Działa naprawdę pod tym względem.

32

Hej dziewuszki:)
Ja stosuję linę od  10 dni i powiem że działa. Jeszcze 10 dni temu miałam delikatną nadwagę ważyłam z 65 kilo przy wzroście 160cm. a teraz ważę miedzy 61-62kg. ale codziennie ćwiczę po nie mniej niż 30 min. i jem częściej ale mniej jednak nie odmówiłam sobie  coś słodkiego i zjadłam pizze . Muszę przyznać że linea jest dobra szczególnie pod tym względem że nie ciągnie mnie do słodyczy a wcześniej nie umiałam tego opanować i jadłam duże wieksze posiłki a dziś nie mam z tym problemu. Tkanka tłuszczowa na pewno szybciej się spala. Skutków ubocznych zero a jem 3 tabletki dziennie. Aha i od razu kupiłam 120 sztuk wyszło mnie to nie całe 50 zł. POLECAM z ćwiczeniami i zrównoważoną dietą:))) POWODZONKA

33

Witam! Ja stosuję Liene od 2 miesięcy. Przez pierwszy miesiąc ćwiczyłam i schudłam 3 kilo, a przez drugi niestety już bez ćwiczeń bo sobie kolano uszkodziłam, schudłam 2 kg wink. Jestem zadowolona ponieważ po ciąży zostało mi troszeczkę tłuszczyku wink. Jem w miarę normalnie tylko odzwyczaiłam się jeść po 18 i dzięki linei nie mam takiego apetytu na słodycze jak wcześniej. Szczerze mówiąc to nie mam porównania z innymi tabletkami bo pierwszy raz używam jakieś suplementy diety gdyż nigdy nie miałam problemów z wagą, ale mi na pewno pomaga hamować łaknienie. Polecam

Rzeczywiscie Linea to naprawde bardzo skuteczny preparat wspomagajacy odchudzanie. Sama uzywalam go 3 m-ce i schudlam 5kg.Do tego stracilam apetyt na slodycze zdecydowanie. A i mniej jem. Jest dobrze i bez cwiczen. A tak na marginesie to wiadomo, ze kazda z nas ma rozna przemiane materii , wiec i kazda bedzie chudla w roznym stopniu.  Linea ma u mnie 5 punktow w skali 1:5. Uwazam , ze jest preparatem pomocnym w odchudzaniu.

35

stosowałam kiedyś, ale - niestety - efekt był opłakany sad
im więcej jej brałam, tym więcej jadłam. przytyłam chyba ze 3 kilogramy sad

36

Zaczęłam brać Lineę dokładnie 12 dni temu, ale jak na razie nie widzę żadnych efektów, mimo że ćwiczę (przyznaję się, że niecodziennie tongue). Jednak zauważyłam, że zmniejszyła mój apetyt więc może jednak doczekam się pozytywnych efektów. W końcu 12 dni to niedługo wink

37

Może faktycznie ma działanie podobne jak chrom, ale nie wierzę, że to pomaga schudnąć... Starta pieniędzy. Kiedyś nawet chrom brałam i nie pomagało, jak miałam chcicę na słodkie, to i tak zjadłam. To już prawie dwa tygodnie, to jest... dużo czasu, więc sama możesz sobie odpowiedzieć, czy to pomaga. Przede wszystkim dobra dieta i sport - podstawa. Tabletki nie pomogą, a na pewno nie takie. Są leki, które "pomagają", wypowiadały się na ich temat kobietki, ale to kompletna głupota, strata kasy i zdrowia, bo potem i tak efekt jojo...

38

JaCzyliOna napisał/a:

Stosował ktos?
czytałam na różnych forach że rzeczywiście działa i daje efekty...
ale zastanawiam się czy samo łykanie jakiś tabletek wystarczy...tak bez ćwiczeń i diety? hmm
Jakie jest Wasze zdanie?

Zjadłam całe opakowanie Linea +40 i... przytyłam!  Wcale nie jadłam więcej niż zwykle! Jednak bardziej opłaca się popracowanie nad motywacją i ustawić sobie wszystko jak trzeba w głowie. Na Linea szkoda pieniędzy.

39

Hmm akurat tego nie testowałam i nie znam osobiście kogoś kto by testował, ale ja jak zwykle stawiam po prostu na ruch, ruch i jeszcze raz ruch, a nie cud preparaty. Ewentualnie dobra i zdrowa zrównoważona dieta do tego, to OK.

40

Tez brałam swego czasu Linee i jest o kant dup* rozwalić.  schudłam, ale zawdzięczam to raczej diecie i ćwiczeniom smile

41

brunecia90 -> najlepszy wybór - ruch, zdrowa dieta smile

42

Stosowałam linea +40. NIE POMOGŁO!!!!!!!!!!! Szkoda pieniędzy!

43

iziaaaaak napisał/a:

Ja jakiś czas zażywałam chrom, owszem musze przyznać że ochota na jedzenie,a zwłaszcza słodyczy , minęła szybciutko big_smile
Nad Lineą sie zastanawiałam, owszem cena tego medykamentu konkretna bo ok 60 zł. Nie wiem czy się nie skusze, ale jeszcze się zastanawiam big_smile Na pewno same tabletki nie pomogą, RUCH przede wszystkim!!!

Ja w Super - Pharmie za Linea 20+ zapłaciłam 21,99 smile

44

Witam nie wiem ale mam koleżankę pracuje jako krawcowa więc praca siedząca od kiedy zaczęła używać linea widać efekty ale nie oszukujmy się jeśli bierzesz tabletki dieta też musi być wtedy zmniejszasz sobie żołądek a co za tym idzie mniej jesz i chudniesz a to ze będziesz brać tabletki a będziesz jeść nadal i opychać się to nawet nie ma sensu ich  kupować bo to tylko wydatek bez efektu. No i oczywiście ruch to podstawa odchudzania bez tego efekty są mierne wink Pozdrawiam wink

Posty [ 45 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023