Jak zachować się na weselu? - ciężka sytuacja! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zachować się na weselu? - ciężka sytuacja!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez pinokio69 (2011-08-26 23:13:57)

Temat: Jak zachować się na weselu? - ciężka sytuacja!

Mam problem, przyjaźniłem się z koleżanką... jednak poczułem coś więcej, powiedziałem jej, że mi na niej zależy. Ona wtedy powiedziała, że się nakręcam, że potrzebuje czasu i abyśmy zostali kumplami.
Od tamtej chwili wszystko się posypało... unika ze mną kontaktu, nie odpisuje na smsy, jest zimna i ma mnie w dupie.
Niedługo idę jednak z nią na wesele... co mam zrobić aby nie waliła tam fochów i było miło!? Na odzyskanie błogich chwil z początku znajomości nawet nie liczę. Czy jeżeli będę zachowywał się jak kumpel bez przytulasów, obejmowania itp to czy będę miał jeszcze u niej szansę?

Jeśli macie jakieś pomysły jak wyrwać się z tej niekorzystnej sytuacji i sprawić aby znów było jak dawniej to proszę o porady!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zachować się na weselu? - ciężka sytuacja!

Jeśli zdałeś sobie sprawę, że nic z tego nie będzie bo ona traktuje Cię jak kumpla to bądź jak kumpel, poza tym jeśli Ci przejdzie to zauroczenie w niej to powiedz jej o tym, może nie wprost, ale mów jej, że faktycznie lepiej jest jak jesteście kumplami, że dobra z niej koleżanka itd. Jeśli zależy Ci by mieć z nią kontakt, uszanuj to, że ona nie chce byc z Tobą w związku. Ona unikała Cię dlatego bo wiedziała, że potrzebujesz czasu by ochłonąć. Pozdrawiam

3

A są szanse na odnowienie wcześniejszych relacji ? Mogę ją jakoś ponownie rozkochać?

4

Ponownie? Z tego co piszesz Ona Cię nie kochała, chciała byś był jej kumplem.

5

No ja bym odwołała tą parę na wesele.  Po prostu.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zachować się na weselu? - ciężka sytuacja!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024