Witajcie. Znalazłam ciekawą ofertę wycieczki do RPA z biurem Logos Tour. Harmonogram wycieczki podoba mi się. Słyszałam pozytywne opinie o tym biurze, ale nigdy z nim nie wyjeżdżałam. Czy mógłby ktoś coś napisać o nim, kto już podróżował z Logosami?
Apropo Logos Tour, to byłam z nimi na 3 wycieczkach. Wszystkie bardzo dobrze zorganizowane, ciekawe plany zwiedzania, profesjonalni przewodnicy, można było wiele dowiedzieć się i zwiedzić. Dwie pierwsze: po Australii i Nowej Zelandii oraz po USA bardzo mi się podobały. Trzecia: po Emiratach Arabskich - w zasadzie też, ale mniej. Może to kwestia miejsca albo mentalności Arabów, która nie przypadła mi do gustu? W każdym razie odnośnie poziomu organizacji i standardu hoteli nie było nic do zarzucenia.
Ja też akurat byłam w Emiratach Arabskich, i to właśnie z Logos Tour. Dla mnie ta wycieczka akurat była rewelacyjna. Szczególnie podobała mi się przejażdżka na quadach po pustyni, chociaż była dodatkowo płatna... Ale i tak było super.
Witamy,
bardzo nam miło, że słyszeliście tyle pozytywnych opinii o naszym biurze A skoro mowa jest o wycieczkach do RPA to pozwólmy sobie dodać kilka słów od naszych klientów, którzy wrócili z tamtych wypraw:
"Bardzo dziękuję za piękną wycieczkę, za wyłącznie miłe wrażenie, za świetną atmosferę i serdeczne więzi z grupą i pilotem."
"Współpraca z pilotem mieszkającym w kraju i świetnie znającym nie tylko jego historię, ale również obyczajowość i codzienność pozwala turystom na jak najlepsze poznanie regionu."
Wygląda na to, że byli zadowoleni:) Mamy nadzieję, że Twoja wyprawa tez się udała!
Zawsze możesz też łatwo spytać bezpośrednio naszych klientów o ich opinie - na naszym Facebooku znajdziesz ponad 3,5 tys osób, które mogą się podzielić realnymi ocenami i doświadczeniami z naszych wycieczek.
Pozdrawiamy!
Biuro Turystyki ZNP LogosTour
Czy Logos Tour jeszcze istnieje?
Nie ważne.
Nigdy nie wykupujcie wycieczek w biurach podróży.
Możecie pojechać za pół ceny organizując wyjazd samemu.
Teraz planuję wyjazd na 3 tygodnie do Namibii.
Może ktoś chce dołączyć?
Wypożyczymy samochody i przejedziemy całą Namibię.
Niesamowite przeżycia.
Nigdy nie wykupujcie wycieczek w biurach podróży.
Możecie pojechać za pół ceny organizując wyjazd samemu.
Ludzie nie korzystają z biur podróży, bo tak jest taniej tylko dlatego, że tak jest wygodniej - jak ktoś ogarnia wszystko za nas.