Witam,
Jestem wykwalifikowana stylistka a zarazem pasjonatką projektowania ubioru.
Mam masę pomysłów na kreacje dla kobiet bedących w ciąży bo u nas jest z tym ogromny problem.
Potrafię i chcę projektować ubrania dla każdego i na kążdą okazję, problem polega na tym jak to pózniej sprzedać?!
Nie mam zaplecza finansowego by móc się rozwinąć,myślałam raczej o sprzedazy takich projektów ale nie wiem gdzie sie udać.
Jak się do tego zabrać?
Macie jakieś pomysły albo rady jak mogę ten temat rozwinąć?
Witaj, pomysłów jest kilka po pierwsze to własny sklepik tyle że tu potrzeba trochę własnego wkładu, a piszesz że nie masz zaplecza finansowego, po drugie sprzedaż internetowa obecnie bardzo popularna na allegro albo sklepik internetowy, a jest jeszcze pomysł taki aby wstawić swoje projekty do sklepu z odzieżą dziecięcą gdzie panie w ciąży najczęściej zaglądają, wiem bo pracuję w takim sklepie, musiała byś porozmawiać z właścicielami takiego sklepu (ale nie marketu a takiego mniejszego sklepu)ustalić szczegóły sprzedaży.
a jak jest z tym problem w twojej okolicy to będzie się super sprzedawać . a z tymi na każdą okazje możesz też stworzyć własną pracownię krawiecką a myślę że szybko miała byś klientki sama wiem po sobie że lube mieć pojedyncze egzemplarze ubrań takich których nie zobaczę na kimś w szczególności na imprezach typu wesele.
powodzenia.