wiele z Was jest samotnych , a najlepszą na to radą jest nie tylko siedzenie przed komputerem ale spotkanie i pogadanie , wymiana doświadczeń , czy po prostu wspólne wypicie kawy . Co o tym sądzicie ? Zakładam ten wątek dla wszystkich netkobietek, aby można się było w nim umawiać od czasu do czasu wspólnie gdzieś na kawę ...
pozdrowienia
1 2008-10-23 19:10:56 Ostatnio edytowany przez daria-waw (2008-10-23 19:12:14)
to nie rozwiąże problemu samotności , kiedyś byłam na takim spotkaniu "samotników" było STRASZNIE SAMOTNIE
na kawę można iść ze znajomymi
zresztą czasem piję kawę jak czytam posty innych samotniczek ![]()
Daria- czasem dzieli nas mnóstwo kilometrów- a przed komputerem- odległość nie istnieje........ cieszmy się z tego.
wiele z Was jest samotnych , a najlepszą na to radą jest nie tylko siedzenie przed komputerem ale spotkanie i pogadanie , wymiana doświadczeń , czy po prostu wspólne wypicie kawy . Co o tym sądzicie ?
pozdrowienia
Wczoraj obok proponowałam dokładnie to samo. Uważam że najbardziej brakuje nam spotkań z kimś kto nas zrozumie. Przecież gdyby była jakakolwiek alternatywa to nie wylewałybyśmy(libyśmy) tego na tym portalu . Gdzie mieszkamy, czy takie spotkanie jest możliwe, 16-tego stycznia jestem w Warzsawie i mogę mieć wolny wieczór.
Czekam na propozycję.
Ja mieszkam w okolicy Krakowa dawno juz proponowała jakies spotkanko ale kobietek z tych okolic jak na lekarstwo.
Ja jestem z Piotrkowa czy jest nas więcej?
Ja jestem z Jastrzębia Zdroju więc jeśli jest ktoś z okolic.......
a okolice Poznania????
ja jestem z Krakowa... ![]()
Ja z Podkarpacia
Ja mieszkam w okolicy Krakowa dawno juz proponowała jakies spotkanko ale kobietek z tych okolic jak na lekarstwo.
ja tez kolo kraka,z ktorych dokladnie okolic jestes?
Gdyby nie bywający w moim domu szanowny drań mogłybyście przyjechać do mnie, taka kresowo - galicyjska gościnnośc. Ale niestety ten facet psuje wszystko i nie mogłabym się przyznac co to za spotkanie, nawt upić byśmy się nie mogły. Z tym piciem to żart ale trochę radosci by się przydało.
Ja jestem z Jastrzębia Zdroju więc jeśli jest ktoś z okolic.......
ja jestem z okolic Wodzisławia Śląskiego, więc jak by ktoś miał ochote na kawke w miłym towarzystwie do dajcie znać :-)
hej ja jestem z okolic konina ![]()
Wrocław
17 2009-02-16 18:20:55 Ostatnio edytowany przez dan1982 (2009-06-24 20:53:09)
Pomorze
A ja jestem ze Stołecznego Królewskiego Miasta Krakowa ![]()
Jestem z Wawy i chętnie się spotkam:)
a z tym piciem dobry pomysł :PPP
wawa
ja też jestem z okolic krk może urządzimy jakieś wspólne spotkanie?
Ania24 a może z okolic Niepołomic ?
z Bochni
![]()
![]()
To po drodze ![]()
hehe ja mogłabym się spotkać... jakby ktoś chciał...
jesli jest ktos z okolic Kielc to moze i spotkania beda realne
Warszawa
ja też chętnie się spotkam Ania24
ja jestem Ania23 ;p
W zupełności wystarcza mi to co mam . Nie szukam znajomości na siłę. A swoją samotność lubię czasami.
a skąd jesteś nieznajoma Ania23 hehe
![]()
z krakowa
też nie szukam znajomości na siłę, ale uważam że warto rozmawiać, poznawać nowych ludzi, tym bardziej o podobnych problemach....
można gdzieś wyskoczyć na miasto z "singlami" ![]()
popieram wasze starania
Ja tam nie mam nic przeciwko spotkaniu i poznaniu nowych osóbek:)
trzeba się kiedyś spiknąć.. zgadać na forum... o ile to w ogóle możliwe...
Hmm podobno wszystko jest możliwe ![]()
Tylko jak zwykle przy takim umawianiu się pojawiają się wszelkiego rodzaju problemy - np. ustalenie terminu spotkania. Bardzo ciężko jest w tej kwestii się dogadać. Bo to jednej nie pasuje, a potem drugiej
itd.
Pewnie wiecie jak to jest ![]()
witam:-)
fajny pomysł:-)
a ja jestem z wrocławia obecnie
a co w tym Krakowie polecacie do zwiedzania? Wpadnę tam niedługo na dwa dni , pozdrawiam ![]()
jestem z Jarosławia.też chętnie bym z kims porozmawiała
Jestemz Wielkopolski pomiedzy Wroclawiem a Poznaniem ,mam czasu troszke ,domek jeej a moze spotkajmy sie gdzies smutno mi dziecko wyroslo ,poszukuje siebie w przerwach pomiedzy praca a praca ..Pozdrawiam
42 2009-03-07 01:38:09 Ostatnio edytowany przez Ania24 (2009-03-07 01:38:34)
i co z naszym spotkaniem? ja ciągle pamiętam.....
![]()
Krakow to bardzo piekne miasto ![]()
Czuje do niego sentyment ![]()
Pochodz z okolic a tam studiowalam ![]()
Teraz mieszkam za granica ![]()
Daleko raczej nie ma szans na spotkanie:(
A bardzo chetnie bym wypila z wami kobietkami dobra kawusie ![]()
a okolice Poznania????
poznań;-)
jest ktoś z Mikołowa może?
Ja tez jestem z Krakowa i bardzo chetnie sie spotkam! jest taka sliczna pogoda, chetnie bym z Wami polazila, posiedziala w sloneczku. jak cos, to piszcie!
cześć:)
Ja tez z Wrocławia jestem jak dwie dziewuszki tu jak widze... i chętnie się spotkam:)
Ania24 ja też ciągle pamiętam o tym spotkaniu, ale ostatnio rzadko tu zaglądałam, obiecuje poprawę
Ania23 ![]()
a opolskie ???
sikora napisał/a:a okolice Poznania????
poznań;-)
Ja również z Poznania ![]()
ja tez z krakowa ![]()
a jest tu kto z opolskiego???
okolice Poznania
Ja jestem z Gdanska, ale najprawdopodobniej bede za jakis czas przeprowadzac sie w okolice Ślaska lub Krakowa (jesli wytrwam w zwiazku, o problemach w ktorym w ktoryms poscie niestety pisalam) i fajnie byloby poznac kilka nowych osob, jako ze z natury jestem osoba towarzyska i lubie miec z kim pogadac, poplotkowac, pospacerowac czy cokolwiek.
Wrocław Jest to dobry pomysł,nie koniecznie na siłę znajomość,ale niekiedy mozna wymienic sie informacjami.Mam wielu znajomych,ale poza Wrocławiem. ![]()
Hej kobietki ja jestem z okolic Krakowa ,chętnie się spotkam na kawie i pogaduchach.
Hej...:) mam plan w najbliższym czasie przeprowadzic sie do warszawy.... obecnie mieszkam w trojmiescie, nikogo tam nie mam i chetnie sie spotkam.... do odwaznych swiat nalezy
![]()
DO AGA2448
JA JESTEM Z KATOWIC MOŻE JAKIS KONTAKT.POZDRAWIAM SERDECZNIE .
ja takze jestem Katowic i chetnie sie spotkam:))
ja takze jestem Katowic i chetnie sie spotkam:))
zaproponujcie Panie spotkanie gdzieś w Katowicach .Pozdrawiam .
no to moze w centrum Katowic na Stawowej przy Zabie?:) a potem sie cos wymysli:) w poblizu sa kawiarnie:)
Drogie Panie : Aga2448 i patka120
Stawowa to centrum Katowic to kiedy się spotkamy Drogie Panie bo ja niebawem wyjeżdżam i nie będzie mnie jakieś 3 miesiące
Czekam na propozycje i pozdrawiam serdecznie .
63 2010-03-24 19:07:40 Ostatnio edytowany przez linta (2010-03-24 19:08:12)
Ja też jestem z okolic Katowic :-)
tissana napisał/a:sikora napisał/a:a okolice Poznania????
poznań;-)
Ja również z Poznania
ja też z poznania ![]()
moze ten weekend?? komu pasuje niech pisze:))